prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Boba 77, pre zdravy zaludok a creva to nie je privelka davka bromelainu, ale pri zapalenych crevach(crohns) to moze podrazdit, ked sa to tam dostane nezriedene jedlom
Ahoj RNG, prosim o nazor. Objednala som si zo Swansonvitamins Kelp, Spirulinu, Don Quai a Yam. Mozem to brat vsetko naraz rozdelene pocas dna? Uzivam v jeden den nasledovne: Kelp 1 tbl, Don Quai 2 x 2tbl, Yam 2 x 1tbl, Spirulina 2 x 2tbl. Dakujem za odpoved.
Ten bromelain (2040) beriem aj ja so serrapeptazou (30 000 U) na endometriozu 2x denne. Tak si ma teraz zaskočil, s tou konskou dávkou. Asi by som to nemala brať dlhodobo. Ten bromelain som chcela hlavne pre priateľa lebo mu na vyšetrení zistili, že má stále zápalové ložiská v črevách (Crohn). Objednala som mu tú triphalu a nad tým colostrom váham.Na swansone ho majú 500mg/tab (120caps), a ty si tu niekde písal že je potrebné min.5g dennne, takže finančne je to dosť náročné.Ale aspoň jedno balenie mu objednám, aspoň na tých pár dní (sa mi zdá že to balenie vydrží cca 12 dní). Ďakujem za rady
boba 77, ten bromelain je konska davka a neviem ci nebude drazdit creva. Opatrne.
Na Crohna treba pomoct crevam s enzymami, tj pomoct traveniu jediel tj ber ho s jedlami.
Na hojenie criev je dobre brat aj colostrum, super jemne vlakniny(psylium, pektiny)a pripadne triphalu.
Aj to som tun uz mnohokrat pisal. A nezabudnut na probiotika.
Enzymi na prazdny zaludok sa beru na cistenie tela pri roznych neziaducich zhlukoch, zamoreniach a utvaroch, ako cysty, myomy, polypy, hrcky,tumory a rozne rakoviny.
boba 77, ten bromelain je konska davka a neviem ci nebude drazdit creva. Opatrne.
Na Crohna treba pomoct crevam s enzymami, tj pomoct traveniu jediel tj ber ho s jedlami.
Na hojenie criev je dobre brat aj colostrum, super jemne vlakniny(psylium, pektiny)a pripadne triphalu.
Aj to som tun uz mnohokrat pisal. A nezabudnut na probiotika.
Enzymi na prazdny zaludok sa beru na cistenie tela pri roznych neziaducich zhlukoch, zamoreniach a utvaroch, ako cysty, myomy, polypy, hrcky,tumory a rozne rakoviny.
prosím ta čo si myslýš o tejto stránke inak to pomáha dlhšie užívanie a je to prírodné :www.okg-fit.cz :
Ďakujem za tvoje rady. Opýtam sa ťa ešte na Bromelain 2040 GDI/tab.Chcem ho pre priateľa proti črevným zápalom (Crohn). Berie aj multyenzými od NOW s každým jedlom. Len teraz neviem či ten bromelain má brať na lačný žalúdok alebo s jedlom.Má bromelain protizápalové účinky aj keď sa je spolu s jedlom a spotrebuje sa pri jeho rozklade, alebo len na lačný žalúdok, kedy sa dostane priamo do krvi?
Nuz neviem,ci listy tiez obsahuju poznatelne mnozstva lepky,a nakoniec sa jedna o malu kapsulu, ale ked chces mat istotu, ber radsej nieco, co nie je vobec spojene s tymi rastlinami ci zrninami ako napr NSI produkt Probiotic 15-35 alebo Swansonov velmi silny Ultimate probiotics.
Ja som navrhol pre mnohych ten Soil Based pre to, ze ma az 15 roznych kultur a naviac je zdrojom roznych stopovych prvkov. Ja osobne obcas beriem prave tie
Dobry RNG,
otazocku ohladom probiotik od Sws.
Soil Based Oraganisms vyzeraju celkom lakavo, aj cenovo, len ma trochu zarazili tie wheat grass leafs a oat grass leafs...
Co myslite, pri mojej celiakii, ci radsej neriskovat?
Dakujem pekne.
Anne