prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Rng,prosim ťa o radu-manželovi sa na lakti vytvoril opuch-lekár stanovil diagnozu buzitída,čo by mu pomohlo už to má veľmi dlho a liečba mu nezaberá.Ďakujem za odpoveď.
Rybací olej som myslela ako zdroj D3 a omega MK, ale neviem koľko treba vypiť (nie len pri leukémii). Mám potrav. alergiu takmer na všetko a Dr. poradil užívať omega MK (kvôli vyššiemu fosforu v krvi). Vďaka za odp.
dobry den, ci vecer Ti prajem, RNG, mohol by si, prosim Ta, poradit....dcere, 21r., seklo v krku, bola na masazi, kde si dost vytrpela, ale ze by sa to malo zlepsit. Prosim Ta, co jej mam take najpotrebnejsie davat?
samozrejme je biopron 9 lepsi, lebo, ma 9 roznych kmenov probiotik a 9 miliard(bilions) dokopu v DVOCH kapsuliach.
Na porovnanie s tym napr Ultimate probiotics, ma desat kultur a 66 miliard(bilions) na JEDNU kapsulu
NSI znacka 15-35 ma dokonca 15 kultur a tak isto Soil Based Organisms .
p.RNG ten oreganovy olej je 30% od firmy FINCLUB Slovakia.
Myslite,ze na Biopron 9 - je vhodny?
Složení přípravku Biopron®9
1 tobolka obsahuje 9 kmenů vitálních mikroorganismů:
Bifidobacterium bifidum 5%
Bifidobacterium breve 10%
Bifidobacterium longum 15%
Lactobacillus acidophilus 20%
Lactobacillus casei 5%
Lactobacillus plantarum 5%
Lactobacillus rhamnosus 10%
Lactococcus lactis ssp. Lactis 20%
Streptococcus thermophilus 10%
Složení - obsah v denní dávce (2 tobolky):
Probiotický komplex 9 x 109 CFU*
Fruktooligosacharidy 50 mg
Pomocné látky: kyselina askorbová (vit. C), stearan hořečnatý E470b, barvivo E171, škrob, želatina
slamkaa, aby som nezabudol, rybaci olej nie je velmi protiplesnovy, skor by som bol za panensky kokosovy olej, niekolko lyzic denne.
Leukemia je totiz spojena s plesnovou nakazou v kostnej dreni, ktoru treba adresovat podobne, ako v tej protikandidovej diete.
Iskricka, vsetko si robila dobre, okrem toho Probiofixu. Ten obsahuje totiz len dve bakterie(LA5 a BB12) mliecneho kvasenia a nase creva ich potrebuju mnozstvo rozdielnych. Porovnaj to napr z Ultimate probiotics alebo Soil-based organisms firmy Swansonvitamins.com
Kazde probiotikum totiz vyraba rozne latky pre telo a menovane dve jogurtove kultury nie su prave najucinnejsie proti plesniam a candide.
Takze budes nutena pokracovat este trochu dlhsie, s lepsimi probiotikami.
Podla toho, ako pises sa ti to trochu zlepsilo.
Neviem, aky oreganovy olej si pouzivala, prichadzaju v roznych riedeniach, takze je mozne, ze si pouzila slaby.
Ja obvykle odporucam skor kapsule(puritan, Swanson), ktore obsahuju zhruba 15 mg na kapsulu a odporucam ich 3x3, ba i viac, samozrejme s jedlom, lebo sa jedna o koreninu.
Naviac v pripade velmi silnej vaginalnej infekcie pouzivaj aj vyplach s tym roztokom citricidalu.(35 kvapiek citricidalu do litra vody)
Mas to v tele zazrate poriadne!
Inac ak budes sledovat bezne lekarske rady, oni ti nevedia nic slubit ani po pol roku pouzivania roznych liekov, ktore su inac dost skodlive(fluconazole a podobne)
Takze trpezlivost a prever si ten oreganovy olej a zozen lepsie probiotika.
slamkaa, 3x3 kvapky toho oreganoveho oleja by mali stacit.
Odporucam tiez pouzivat na odmorenie tela aj tekute zeolity(liquid zeolites), 3x20 kvapiek
a samozrejme silne enzymi na prazdny zaludok, 1.5 hodiny pred jedlom, aspon 2 x denne
Tiez odporucam pit caj z lapacha,(1 lyzica do pol litra vody, varit pomaly 20 minut, nechat zakryte luhovatcez noz) rano zliat, ochytit a postupne pit.
Zaroven odporucam brat aj curcumin, 2 gramy denne.
Dobry den p.RNG,
prosim Vas, viete mi poradit, kde som urobila chybu? Drzala som protikandidovu dietu 19 dni kvoli neustalemu zapalu posvy a nezabrala mi.
Jedla som len zeleninu(paradajaky,uhorky,papriku,salat,kalerab, petrzlen,trosku mrkvy), maso(kuracie,bravcove, ryby),vajcia, orechy(vlaske,lieskovce,slnecnicove semena)+ Citricidal (35kv/l), oreganovy olej(3x2kv)a kokosovy olej(3x1-2lyzice) a na noc probiotika (Probiofix) s kuskom jablka..
Velmi som dufala, ze mi to pomoze..tak ako ste vraveli za cca 2 tyzdne..kde som urobila chybu?
Pocas uzivania doplnkov som mala hnedy povlak na jazyku, ktory sa nedal odstranit a teraz ked sa mi vycistil, tak na koreni mam stale biely povlak, je mozne ze Candida prezila?
Treba dietu znovu absolvovat? Ak ano, ako dlho?
Dakujem Vam za odpoved..
Prosím, pri leukémii, aké množtsvo oregan.oleja odporúčate (mám od f.Swan..., 1 fl oz 29,6ml - Oreg.Essent.oil 13 mg), teda koľko kvapiek denne? A koľko lyžíc rybieho tuku (klas.čistý tekutý). Ďakujem.