prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
jara, otazka je naopak, co ta indulona obsahuje, co ked prejde cez kozu je zivina a nie zamorenieVseobecne, kozmetiky, ktore nie su zlozene z latok vhodnych na jedenie a s molekulami tak malymi, ze mozu preniknut cez kozu do tela su pre nas skodlive.
RNG- a nezabudni negativne ohodnotit moj prispevok z 10.06 hod....
Ak uz toto neuznas za fakt,tak uz ......
boba- vidis...a vyber si :))
a ako moze niekto tvrdit,ze to tak nie je?? :))
Kde je skutocna pravda??
a co sa tyka tej masti....je fakt to najlepsie co si clovek moze dat na pokozku...ale neupravena musi byt.
Dnes som našla článok s názvoj: Palmový a kokosový olej je horší ako bravčová masť!!!!!
magazin.atlas.sk-
Ako toto môže niekto napísať!!!!!
Dakujem, RNG, chcela by som sa este spytat, urcite poznas indulonu, mastnu, modry obal. Obsahuje nejake skodliviny? Dakujem.
kapucinka, nizka imunita je obvykle vysledok candid v crevnom systeme, odkial sa rozsiria aj inde v tele. Ale aj inych infekcii.ATB tie candidy casto sposobia znicenim probiotik v crevach a inde v tele.
Probiotika vyrabaju az 70% obrwnnych latok telu=znizena imunita.
Pozri sa triez na protikandidovu dietu
-odkaz odstránený-
Pri znizenej imunite sa cloveka chytia aj sekundarne infekcie
V prvom rade si zvys imunitu(napravenie travenia(kyseliny enzymi,vlakniny a probiotika), napravenie crevnej flory sa tiez tak prevadza)
Potlacenie jednotlivych infekcii sa da napr citricidalom, kde 35 kvapiek do litra vody(az 70 kvapiek do litra vody)postupne pitych po malych glgoch cely den zvysi koncentraciu citricidalu v krvi a tele nad 60 ppm(60 mg na kg vahy) co postaci na znicenie S. agalaciae.
Pozri na tabulky na -odkaz odstránený-
Ten isty roztok je dobry aj na vaginalne vyplachy na urychlenie potlacenia vaginalnych nakaz
Idania, bursitis je zapal burzalnych vackov, ktorych mame po tele vyse 160. Naplnene su synovialnou kvapalinou(maz), ktora sprostredkuje mazanie na roznych castiach tela medzi klvami, slachami a svalovymimpovrazcami.
Zapal vznika obvykle z poranenia(uraz, pretazenie) alebo roznych inych mikrobialnych dovodov a zamorenia
Samozrejme protizapalove mozu pomoct(curcumin, dumbier, vitamin C, boswelin, a enzymi ako bromelain serrapeptaza a ine, tiez MSM, hyaluronicka kyselina a rozne klbove a najma doplnky na maz, ako CMO,2 avokada tyzdenne a pod.
Priotizapalove su aj rybacie oleje, pupalkovy/borakovy olej a samozrejme teplo, ktore zvysuje cirkulaciu na danom mieste a tym urychluje hojenie a regeneraciu.
slamkaa, KAZDEMU radim brat rybaci olej, lebo je to dobry a potrebny zdroj vyzivy. Davky od 3 gramov az po 15, v pripade roznych nervovych bolesti. Je aj zdrojom D-3, ktory je zalezitost nielen mervov, ale aj absorbcie mineralov, imunity a zvysuje osdolnost voci rakovinam.
jara, na "seknutia" vselikde v tele pomaha najma teplo(zakrutit do salu cele dni, aj v noci)a rozne protizapalove latky(curcumin, dumbier, ...a enzymi , ako bromelain a serrapeptaza.
Pomaha tiez MSM, hlavne vo forme kremu(10% MSM v kreme)
RNG, mozem Vas poprosit o radu? Trpim neustalymi vytokmi, uz velmi vela rokov, zatial mi nepomohol nikto a nic. Lekari vedia len predpisat dalsie a dalsie antibiotika, ktore vobec nezaberaju. Skusala som makrobiotiku, cinsku medicinu, homeopatiu, koloidne striebro a nic. Aktualne mam problem so streptokokom agalactiae. Nasla som tu Vasu radu na vyliecenie - ctricidal, 35 kvapiek na liter vody, ale nebolo tam ako dlho treba liecbu dodziavat, kolko dni. Pripadne inu naozaj ucinnu liecbu mi neviete odporucit? Mam 35, nedari sa mi otehotniet, v dohladnej dobe by som mala absolvovat IVF a obavam sa ze s tymi vecnymi vytokmi to vsetko nebude mat zmysel.