prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
baxo, ked jes jablka, tak uvazoval by si miesto toho len pit z ich odvaru caj?
Samozrejme cele ovocie je lepsie!
To predsa obsahuje vsetky latky, nie len to co sa do vody odvari.
Klinicke testy na ucinok hlohu(vasodilatacia, ACE mechanizmus) boli robene s praskovym vysusenym ovocim v kapsuliach. Davky boli niekolko gramov denne.
Dobry vecer RNG....konecne sa mi podarilo zohnat susene plody HLOHU a teraz potrebujem poradit zda sa mi ze som volakde na fore cital ze lepsie je ich jest ako robit caj lebo jedenim dostanem do tela vsetky latky z hlohu kym cajom nie len neviem ci je to pravda a neviem kolko toho pojest ci zaliat minimalne denne na vysoky tlak.....+Dakujem
Delphia,, kozmeticke kremy maju v sebe hromady chemikalii v prvom rade a zriedka obsahuju veci vhodne na jedenie, takze ked niektore s tych zloziek prestupia do tela, tak ho len zamoria.
Kokosovy olej prestupuje cez kozu a telo ho priamo vie pouzit.
Takze hovorime o naozajstnej miestnej vyzive(transdermalnej), okrem toho, ze osetri kozu, spruzni(mrtve bunky, ktore ked su odmastene mydlami, praskaju a cez praskliny sa dostanu rozne mikroby a vyvolaju problemy na kozi a podkozne)
Inac do kokosaku sa tiez daju pridavat rozne veci, ja do neho davam pridavky, 2% ester C palmitatoveho jemneho prasku, az 10% tekuteho vitaminu E, dokonca jemny prasok kyslicnika zinocnateho(zinkova beloba)na zvysenie faktoru tienenia proti Ultrafialovemu ziareniu, tj vyrabam si ochranny a vyzivny krem.
Ale aj sam kokosak je vyborny na plet, v Polynezii ho pouzivali vyse tisic rokov a ked tam pristali prvi Europania, podla zaznamov domorodci mali mimoriadne peknu a cistu plet.
Jedno si musite zasadne uvedomit, ze tie vsetky testy nesu so sebou chybu a clovek dokonca podla testov moze byt prehlaseny za zdraveho a pri tom nejaku tu skrytu nakazu, ako mykoplazmy borelie alebo chlamidii pneumoniae moze v sebe mat.
A aj ked ich nema, ten extrakt z olivovych listov, kedze sa jedna o potravinovy doplnok ,mu neuskodi.
RNG prosim Ta, co myslis, na osetrovanie pleti na tvari postaci kokos. alebo arganovy olej? Kremy vyrobene kozmet. firmami maju v zlozeni siroku paletu ingrediencii, tak ma zaujima, ci spominane oleje zabezpecia anti aging, vyzivu aj hydrataciu?
Pripojim sa k tejto teme, syn bol zaciatkom jula v nemocnici s podozrenim na boreliozu, ta, ze sa nepotvrdila, ale mal IgG nad hranicou...dostal antibiotika na tri dni a ked som sa pytala, ci netreba KO, ze nie, mal antibiotika, to je v poriadku, ze sa mam prip. spytat nasho doktora. Jeho reakcia, taka ista, to je OK. Vdaka Tebe, RNG, mu tri mesiace davam 3x500mg extraktu z oliv. listov a teraz som mu znizila na 2x denne. Kde sa pozriem na internete, vsade pisu, ze je to dlhodoba liecba apod., ale postoj lekarov? Chystam sa na kontrolu krvi so synom, ale este mu budem davat ten oliv. extrakt, tak sa neponahlam.
co si myslim? Nuz pravdepodobne mas boreliozne mykoplazmy v tele. Hlavne ked pouzili na liecbu len male davky antibiotika a to len jedneho. To sice znici bakterialnu formu, ale nie mykoplazmicku. Ta sa prejavuje na tych testoch dost slabo, takze vychadzaju ako hranicne, ale nakaza v tele je a hocikedy moze znova prepuknut do bakterialnej formy.
Odporucam aspon branie extraktu z olivovych listov, z minulosti mam s tym dobre skusenosti u viacerych, ktori brali doxycyklin a boli po case prehlaseni za zdravych a predssa sa im to viacnasobne vratilo.
Az dlhodobe brany extrakt z olivovych listov ako pridavok k liecbe sa zda, ze zaucinkoval
prosim ta, co si myslis o takychto vysledkoch na boreliozu :
Bor.sp.IgM Elisa ... pozit.
Bor.sp.IgG Elisa ... negat.
BOR.IgM 0,821 c.off 0,556
(nakaza cca 2 a 1/2 roka), liecba Deoxymykoin 1x100mg. Dakujem ...
svetlusik, ja nie som lekar a nemam ani sajnu, co to vlastne znamena ten zuzeny pazerak, ako sa to prejavuje a preco ti navrhuju to operovat, ked si doteraz s tym vedela zit.
katka, potravinovych doplnkov mozes brat hromady, aj ovela viac, ako tu pises.
Ja beriem napr kelp 5 tabletiek, ved su miniaturne.A jedna sa len o vysusenu morsku rastlinu.