Otázky na RNG

jara

dobry vecer Ti prajem, RNG. Po dlhom case som sa sem pozrela a som velmi rada, ze sem zasa prispievas, lebo na tu druhu adresu sa mi nepodarilo davno dostat. Tiez mam nove zamestnanie a malokedy sa dostanem na PC. Chcem Ta poprosit o radu Dcera /22/ je podla krvnych vysledkov, chudokrvna. Neviem presne tie vysledky, ale vsetko mala pod hranicou, napr., hranica 80, mala 60, tiez 120, mala 80...a este jeden udaj, tiez pod hranicou. Asi s tym suvisi aj to, ze jej prestali rast vlasy a aj na pohlad ich ma znicene, aj nechty sa jej lamu. Pamatam si, ze si spominal myslim, Tvoje svagrine, ze im zabralo "Easy Iron",Tak to bolo? Ale neviem cim to moze byt zapricinene, ze je chudokrvna. V poslednom obdobi uzivala traviace enzymy, asi tri balenia, z toho by to nemalo byt, iba, ze by jej chybali skor kyseliny? A nedokazala stravit zelezo? Asi som to dost zamotala, ak mozes, prosim Ta, porad. Dakujem, Jara.

RNG

na cysty treba enzymi,, ktore odstrania materialy, ktore telo vhadzuje do cyst a inych utvarov, nefunkcnych tkaniv a "smetisk" v tele.
Enzymov je hromada, na mnohe latky su rozne specificke enzymi, napr na spomenute mlieko je enzym na travenie laktozy, enzym na travenie mliecnych bielkovin a pod. Najlepsie je zobrat silnu zmes, kde su podla moznosti co najviac zloziek, aby sa ucinnost cistenia tela zabezpecila.
Jod sa podiela na vyrobe nielen hormonov ale aj mnohych enzymov, preto jeho prinizke hladiny tereba podla mnohych vyskumnikov-lekarov, co sa s tym zaoberali podstatne zvysit proti starym nazorom z roku 1948, ked stanovili dennu potrebu jodu na 150 mikrogramov napriek tomu, ze bol znamy fakt, ze Japonci ako pobrezny narod maju PRIEMERNU spotrebu vyse 12.5 mg denne z roznych morskych rastlin a su zdravsi a dozivaju sa dlhsieho veku ako my. Ajk problemov so stitnou zlazou maju podstatrne menej, ako my, aj roznych telesnych smetisk, od acni cez cysty a tumory a ine maju podstatne menej , nez my.
Staci sa pozriet len na porcelanovo cistu plet Japoniek z Japonska a porovnat ju s acnovitou -pletou Japoniek zijucich na Hawaii a stravujucich sa beznou americkou stravou, bohatou na znicene tuky, rafinovane cukry a denaturovane bielkoviny.

Inac pisal som sem uz dost, ked to ludia chcu citat, mozu si to vyhladat vyhladavacom alebo na Google.
Ja sem budem prispievat uz zriedka, ked vobec, lebo mi mazu casti alebo cele prispevky a nemam cas na stracanie pisanim, ked podstatne casti, ake doplnky alebo odkial sa daju kupit mi mazu, takze ludia nevedia, kde co dostat s pomerne lepsou kvalitou alebo bohatsimi obsahmi ucinnych latok.
Totiz podla pravidiel tohoto fora sa akekolvek menovanie konkretnych vyrobkov povazuje za nedovolenu reklamu,alebo je to aspon v mojom pripade, lebo ini tu spominaju rozne firmy a vyrobky a nemaju to mazane

embi

Dakujem ti Rng, aj tebe Janka za prispevok,na moj problem so zahlienenim. Dlhsie obdobie sa sledujem a myslim si, ze mam alergiu na chlad. Hlienim teda aj v lete, ale nie natolko ako ked je chladne, sichrave, hmliste pocasie. Objednala som si quercitin a ine vitaminove doplnky. Vyskusam to. Chcem sa opytat Janka, ci biorezonancia pomoze aj v pripade, ze ide o alergiu. Dakujem velmi pekne aj za tvoj email.
Chcem sa este opytat RNG, alebo ak mi vie niekto poradit, kde konkretne, alebo od ktorej firmy by som si mohla zakupit cisty extra virgin kokosovy olej vyrobeny z nezrelej duziny kokosoveho orecha. dakujem

TinaR

Ahoj RNG,

budem veľmi rada, ak si prečítaš a možno poradíš, alebo povieš svoj názor. Moja dcéra má 6,5 r. a má na krku - ľavej strane - cystu. MuDr vylúčili - štítnu žľazu, lymfon. Nemáme žiadnu diétu, liečbu, vraj to same buď zmizne alebo ešte narastie. Zdureninu som objavila asi po 1.roku dieťaťa ale naraz sa zväčšila až teraz v januári. /dcéra má intol. laktozy,bola relatívne zdravá do min.roka - očkovanie nám rozhodilo imunitu/
Chcela by som vedieť aké doplnky stravy by sme mali užívať, a ako pôsobí v tomto prípade aloe vera, chlorella.

Ďakujem veľmi pekne za odpoveď
TinaR

TinaR

Ahoj RNG,

budem veľmi rada, ak si prečítaš a možno poradíš, alebo povieš svoj názor. Moja dcéra má 6,5 r. a má na krku - ľavej strane - cystu. MuDr vylúčili - štítnu žľazu, lymfon. Nemáme žiadnu diétu, liečbu, vraj to same buď zmizne alebo ešte narastie. Zdureninu som objavila asi po 1.roku dieťaťa ale naraz sa zväčšila až teraz v januári. /dcéra má intol. laktozy,bola relatívne zdravá do min.roka - očkovanie nám rozhodilo imunitu/
Chcela by som vedieť aké doplnky stravy by sme mali užívať, a ako pôsobí v tomto prípade aloe vera, chlorella.

Ďakujem veľmi pekne za odpoveď
TinaR

RNG

Samozrejme je plno bylin a hub velmi ucinnych na plucne infekcie, ked z nich beries dostatocne davky.
Cordyceps sinensis je dost silny adaptogen, pomaha zvysovat imunitu, poimaha aj pri regeneracii pluc a priedusiek. Sam o sebe ale nie je silny antimikrobialny prostriedok, preto je ho treba brat len ako sucast inych doplnkov. Davka je 2 gramy denne minimum.
Vilcacora(uncaria tometosa, cats claw, una de gato, kococi pazourek) je velmi ucinna bylina, antimikrobialna, davka je okolo 12-18 gramov suchej byliny(zabudni na to, co pisu vyrobcovia na flaskach, to je obvykle podvod, tak ako aj to indianske meno, ktore poznaju len na Slovensku, na pomylenie ludi, aby to nenasli ovela lacnejsie z inych katalogov.
Na zahranicne objednavky musis platit kartou, napr Tatrabanka ti ju vyda bez problemov.
Dnes zit bez kredit karty si neviem ani predstavit, takm som si na ne zvykol
Na kupovanie cez internet, rezervacie leteniek, hotelov, platbu v restauraciach a vacsie nakupy, na ktore by clovek musel nosit na sebe hromadu hotovosti, co je dnes prilis riskantne kvoli zlocinnosti.

Piru

Milý RNG!

Je možné, že mám pľúcne chlamýdie a chcem sa toho zbaviť bez ATB. Našla som, že odporúčaš Citricidal ( už mám objednané ),extrakt z oliv. listov a oregánový olej ( v tomto mám akurát problém... nemám ako platiť kartou, dá sa to zohnať aj tak, že by som zaplatila na dobierku??? ). Čo si myslíš o CANDIMISe? Je to dosť silné? Okrem toho už dlhšie užívam VILCACORU tabletky s obsahom 500 mg rastliny a teraz som začala aj CORDYCEPS. Čo povieš, mohlo by to k tomu pomôcť? Ďakujem za odpoveď. Je super, že niekto ešte je ochotný sa o svoje znalosti takto podeliť.

RNG

Meno vyrobcu nie je podstatne, obsah ucinnych latok ale je .
Ked nenajdes obsah ucinnych latok, nekupuj produkt.
Na ucinne produkty z betaglukanmi treba obsah betaglukanov minimum 2x200 mg na udrzbu a zvysenie imunity, 3x400 mg betaglukanov pri lieceni z roznych chorob a rakovin.
Jest len susene hriby bez znalosti, kolko je tam betaglukanov nie je spravidla klinicky ucinne.