Otázky na RNG

lizanka

dobry den RNG, prosim poradte. uz 5 rokov sa mi tahaju problemy s kolenami(blbe lyzovanie), par tyzdnov dozadu jedno zacalo akoby preskakovat-bud ho nemozem ohnut dopredu alebo dozadu, opuch ziaden, bolest obcasna, ale stoji zato + akesi tlaky, nemozem ho uplne zohnut. na magnetickej rezonancii mi zistili cystu, poskodene menisky, natrhnute oba skrizene vazy(musi to byt starsieho razu, kedze ten klb sa obcas hlasil o slovo). lenze ked takto zacalo koleno strajkovat nerobila som fyzicky nic mimoriadne(ani ziaden sport), a presne to iste zacalo robit uz aj druhe, povodne zdrave koleno-velmi boli, praska, zacina preskakovat. par dni pred zaciatkom tychto problemov ma zase bolela a praskala sanka, ledva som zula. je to nahoda, alebo mam nejaky zapal? za odpoved budem velmi vdacna, neviem si rady

mirkaaaK

ahoj prosim ta, chcem sa spýtať na zápal mozgových blán a urýchlenie jeho liečenia, respektive na možnosť nejak pomoct.. Moj otec mal nezhubny nádor, ktorý mu bol vyberaný na dva krat. prvý krat cez nosové dutiny - no bol velký, druhy krat mu otvarali hlavu. Nasledovali dalsie tri operacie, pretoze mu stale cez nosovu dutinu vytekal mozgomiechovy mok, no jeho stav sa neustale zhoršoval. Mal za sebou 5 operacii, bol spavý, zistili mi zapal mozgových blán, meningokok, no robili mu siestu operaciu -ako záchrana zivota - kde mu urobili drenáž do hlavy.. zly likvor...Teraz je na jiske infektologie a nevnima, resp. je privedomí, ze vraj malo spáva, no je urečnený, ale nehovorí k veci- ako keby halucinoval, z kazdeho rozku trosku. Kazali doniest B complex a tiamín... Chcem sa spytat, urobim dobre resp. neuskodi mu ak k tomu pridam prípadne Preventan akut na podporu imunity a tvorby bielych krviniek plus Kolostrum?? dakujem za surne urychlenu odpoved

RNG

A nezabudni na kokosovy olej, zvnutra(tj jest) aj z vonka(miesto kremov, s pridavkom par kvapiek citricidalu)
A vystrihaj sa silnych mydiel!

RNG

zuzula, najdi si na nete(google.sk pod RNG candida) moje rady na candidu, pisal som ich tolkokrat, ze sa mi nechce opakovat.
Nestaci sa vyhybat cukru ale vsetkym sacharidom.A treba brat odrazu vsetky protikandidove, a ucinne dost velke mnozstva, nie to co pisu vyrobcovia na flaskach.

To iste plati na probiotika, lebo na trhu je privela slabych znaciek alebo neucinnych pre prehriatie.

vevericka

zuzuullaa..kup si tea tree olej(malelujka kajeputova) v lekarni alebo nejakom bioobchode..tento olej zmiesaj s olivovym(lebo je dost silny)v pomere 1 diel tea oleja 3 diely olivoveho..nakvapkaj par kvapiek na tampon a vloz dnu..tea tree olej je antimykoticky..popri tom uzivaj laktobacily.

zuzuullaa

ahoj ja mám blombované zuby, ale všade mám biele blomby tak neviem či to môže dačo ovplyvniť, nebola som očkovaná už aspon 5 rokov proti dačomu.
A čo sa týka liekov absolútne neberiem žiadne, len pred dvomi mesiacmi som brala imunor lebo mi vyšla nejaká hodnota nižšia na imunologii, ináč som zdravá z každého hladiska, okrem kandidy :(. a nikto mi nevie dať rady

draci_zub

zuzula, mike:

Moja obvyklá otázka: Máš alebo si mala amalgámové plomby v zuboch? To sú také strieborné až sivočierne výplne od zubárky. Dostala si väčší počet očkovacích vakcín, alebo vakcínu proti prasačej chrípke? Aké berieš tabletky (antiniečo)?

zuzuullaa

ahoj rng,mna trápia kvasinkové infekcie už tri roky nonstop, nebol ani jeden den ked som ich nemala, a to som vybrala asi miliardu čipkov, mastičiek, probiotík a podobných hovadín, mesiac som neprijímala žiadny cukor a to že úplne žiadny a bolo to ešte horšie ako ked som jedla sladké. Brala som oregánový olej, probiotiká špeciálne na mykozy, protikvasinková dieta a nič nezabralo,jedla som veľa zeleniny, preto ma zaujíma tvoj názor? imunologické vyšetrenie bolo všetko ok. Mávam aj strašné svrbenie pošvy a konečníka až tak že som z toho zúfala a dostávam sa do depresívnych stavov. dakujem za odpoved

draci_zub

Uzkostna porucha je len prejav poskodenia organizmu, teda symptom. Liecit sa maju dovody chorob, nie ich symptomy. Typujem na otravu.

Mike55

Dobry den, pan RNG, chcel by som Vas poprosit o pomoc s mojim problemom. Uz niekolko rokov trpim uzkostnou poruchou, na zahranicnych strankach som sa dozvedel, ze je mozne tuto uzkost znizit alebo aj odstranit prostrednictvom potr. doplnkov a to konkretne pomocou: Chelatovaneho Zinku, Magnesia(Glycinate), koenzymovaneho vit.B6(piridoxalfofat - P5P) a este tam bol spomenuty aj Mangan=Manganese :

Zinok - je nevyhnutny pre tvorbu testosteronu a tym rast svalov
a je to jedna z najucinnejsich antibakterialnych latok(akne zmizlo behom
tyzdna a uz sa ziadne neobjavilo).
Magnesium(horcik)- bez neho sa nemozu vytvarat hlavne energeticke nosice v tele ATP,GTP...
Piridoxalfosfat - klucovy okrem mnohych inych dolezitych procesov v tele pre tvorbu Dopaminu=sebavedomie, komunikativnost, asertivita, ucenie...

ide o 10 az 100 nasobne odporucane davky chelatovanych mineralov - naviazanych na aminokyseliny s absorpciou 80-90% narozdiel od oxidovanych foriem. Zbytocny medziprodukt pri synteze hemoglobinu viaze na seba Zinok a B6. Rovnake doplnky sa pouzivaju aj pri liecbe Pyrolurie, ktora moze tiez zapricinit uzkost a depresie.

RNG, prosim Vas aky je na to vas nazor, mohlo by mi uzivanie tychto doplnkov pomoct s uzkostou ? Daju sa tieto doplnky u vas kupit? Velmi pekne Vam dakujem.