Otázky na RNG

draci_zub

RNG, prosím ťa, viš mi poradiť ako z tela odstrániť nanočastice? Typujem látku MF59. Alebo poradiť niekoho kto to vie.

RNG

dufam ze pri tom GSE sa jedna o produkt firmy NutriBiotics, aby rto obsahovalo povodny aktivovany vytazok z grapefruitovych semien(citricidal produkt firmy BioChem Research) lebo sa na trhu zjavilo plno zlych kopii, podstatne menej ucinnych

[zruseny12]

PEKNY DEN RNG...rada by som sa vas na nieco opytala,ak sa tu este niekedy objavite napiste mi na mail maria168@azaet.sk
velmi pekne dakujem

Martin10

Dobry den,
RNG, neviete nahodou nieco k tejto chorobe?
Je o tom, ze noha (lytko) pravidelne opucha, rano je to mierne odpuchnute, ale stale je to daleko k zdravej forme, vecer je to napuchnute ovela viac, v podstate to napuchne za dve hodiny od casu ked vstanem. Len na jednej nohe, je ale dlhsia o viac ako jeden palec. Zacalo to ked som mal 4 roky, udajne par mesiacov po ockovani na tetan, zeby pricina?
Nikto nedokazal zistit co to je.
Je v tom citit tlak az bolest pri prudkej zmene pocasia, alebo po velkej namahe (dlha chodza, akakolvek namaha na nohy), alebo len tak. Celkovo je ta noha v tom mieste slabsia aspon o polovicu viac ako druha, zdrava noha. Je to aj dost bolestive na dotyk, su tam take uzlinky (celkom dost) ktore su velmi citlive.

Fotky:
i46.tinypic.com
i49.tinypic.com

Dakujem.

4k1n0m

Dobry den prajem. Chcem sa spytat ake vitaminy/doplnky by mali vo zvysenej miere uzivat fajciari. Nasla som viac stranok a tie odporucania sa trochu odlisuju (C,E,B, A, koenz Q10..). Odporucania ze mam prestat fajcit su zbytocne, nejde o mna :) Dakujem

RNG

Ja osobne pouzivam na artritidu serrapeptazu, seanol, lyprinol, MSM a jem hodne glikov, obhryzam dobre uvarene kosti a na klbovy maz jem aspon 2 avokada tyzdenne.
Dobre robi aj pravidelne raz tyzdenne pouzivanie sauny, kde sa rozne toxiny vylucia z koze pri poteni.

RNG

Na koznu aplikaciu treba vyrobit roztok z 90 % a cistejsieho DMSO ako rospustidla na transdermalnu aplikaciu(cez kozu) a na 30 ml daj 100 mg artemizininu(vytazok z paliny pravej)
DMSO je v USA zakazane predavat na aplikaciu pre ludi, ale je ho mozne dostat aj extremne ciste, az 99,996% od vyrobcov s tvrdenim, ze je to len na zvierata.
Najdi si to na Google.com alebo naprd DMSO.org a podobne.
Na rozne protirakovinne pozri na www.cancertutor.org alebo sa spoj s damianom , ktory sem na forum prispieval do temy na rakoviny, B-17
Ja osobne preferujem pouzivanie betaglukanov(3x500 mg)gravioly,(caj z polievkovej lyzice) chagu(hrdzavec sikmy, paraziticka huba na brezach) davka 10 gramov denne) a samozrejme pouzivanie velkych mnozstiev cistiacich enzymov a mnozstvo silnych antiopxidantov, tiez zmes lanoveho oleja a tvarohu, najdi si v Google.com pod menom dr Johanna Budwig.

majusa2

ahoj RNG, mam na teba prosbu. docitala som sa o DMSO, len ho neviem zohnat. ako som nasla v prispevkoch ty ho mas z USA, nevedel by si mi ho zohnat? alebo info kde ho maju na slovensku ten farmaceuticky 99,99%, ja som z nitry. je pre moju mamku, ma rakovinu koze s metastazami v plucach. a ako sa potom riedi? kolko vody a kolko DMSO? budem ti vdacna za co naskorsiu odpoved. moj mail m.madova-podbehla@azet.sk

RNG

Bez kyselin je travenie prakticky nemozne. A ked maju ludia palu, lekari im predpisu obvykle lieky proti kyselinam, cim sa travenie este zhorsi.
Chudokrvbnost je z nedostatocnej absorbcie zeleza, casto z roznych diet, zlych vegetarianskych skladbach alebo zo zleho travenia
Ine dovody na chudokrvnost su dost zriedkave.
Easy iron som spomenul pre to, ze ma v sebe vyborne absorbovatelnu formu zeleza a tiez potrebne vitaminy na jeho zabudovanie do krvi. Totiz bez tych vitaminov moze mat clovek aj prebytok zeleza v peceni aj nedostatok cervenych krviniek odrazu.