prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
dufam ze pri tom GSE sa jedna o produkt firmy NutriBiotics, aby rto obsahovalo povodny aktivovany vytazok z grapefruitovych semien(citricidal produkt firmy BioChem Research) lebo sa na trhu zjavilo plno zlych kopii, podstatne menej ucinnych
Ahoj RNG.Tiez by som sa Vas potreboval opytat ohladom diagnozy autizmu.Prosim napiste mi mail.Dakujem
PEKNY DEN RNG...rada by som sa vas na nieco opytala,ak sa tu este niekedy objavite napiste mi na mail maria168@azaet.sk
velmi pekne dakujem
Dobry den,
RNG, neviete nahodou nieco k tejto chorobe?
Je o tom, ze noha (lytko) pravidelne opucha, rano je to mierne odpuchnute, ale stale je to daleko k zdravej forme, vecer je to napuchnute ovela viac, v podstate to napuchne za dve hodiny od casu ked vstanem. Len na jednej nohe, je ale dlhsia o viac ako jeden palec. Zacalo to ked som mal 4 roky, udajne par mesiacov po ockovani na tetan, zeby pricina?
Nikto nedokazal zistit co to je.
Je v tom citit tlak az bolest pri prudkej zmene pocasia, alebo po velkej namahe (dlha chodza, akakolvek namaha na nohy), alebo len tak. Celkovo je ta noha v tom mieste slabsia aspon o polovicu viac ako druha, zdrava noha. Je to aj dost bolestive na dotyk, su tam take uzlinky (celkom dost) ktore su velmi citlive.
Fotky:
i46.tinypic.com
i49.tinypic.com
Dakujem.
Ja osobne pouzivam na artritidu serrapeptazu, seanol, lyprinol, MSM a jem hodne glikov, obhryzam dobre uvarene kosti a na klbovy maz jem aspon 2 avokada tyzdenne.
Dobre robi aj pravidelne raz tyzdenne pouzivanie sauny, kde sa rozne toxiny vylucia z koze pri poteni.
Na koznu aplikaciu treba vyrobit roztok z 90 % a cistejsieho DMSO ako rospustidla na transdermalnu aplikaciu(cez kozu) a na 30 ml daj 100 mg artemizininu(vytazok z paliny pravej)
DMSO je v USA zakazane predavat na aplikaciu pre ludi, ale je ho mozne dostat aj extremne ciste, az 99,996% od vyrobcov s tvrdenim, ze je to len na zvierata.
Najdi si to na Google.com alebo naprd DMSO.org a podobne.
Na rozne protirakovinne pozri na www.cancertutor.org alebo sa spoj s damianom , ktory sem na forum prispieval do temy na rakoviny, B-17
Ja osobne preferujem pouzivanie betaglukanov(3x500 mg)gravioly,(caj z polievkovej lyzice) chagu(hrdzavec sikmy, paraziticka huba na brezach) davka 10 gramov denne) a samozrejme pouzivanie velkych mnozstiev cistiacich enzymov a mnozstvo silnych antiopxidantov, tiez zmes lanoveho oleja a tvarohu, najdi si v Google.com pod menom dr Johanna Budwig.
ahoj RNG, mam na teba prosbu. docitala som sa o DMSO, len ho neviem zohnat. ako som nasla v prispevkoch ty ho mas z USA, nevedel by si mi ho zohnat? alebo info kde ho maju na slovensku ten farmaceuticky 99,99%, ja som z nitry. je pre moju mamku, ma rakovinu koze s metastazami v plucach. a ako sa potom riedi? kolko vody a kolko DMSO? budem ti vdacna za co naskorsiu odpoved. moj mail m.madova-podbehla@azet.sk
Bez kyselin je travenie prakticky nemozne. A ked maju ludia palu, lekari im predpisu obvykle lieky proti kyselinam, cim sa travenie este zhorsi.
Chudokrvbnost je z nedostatocnej absorbcie zeleza, casto z roznych diet, zlych vegetarianskych skladbach alebo zo zleho travenia
Ine dovody na chudokrvnost su dost zriedkave.
Easy iron som spomenul pre to, ze ma v sebe vyborne absorbovatelnu formu zeleza a tiez potrebne vitaminy na jeho zabudovanie do krvi. Totiz bez tych vitaminov moze mat clovek aj prebytok zeleza v peceni aj nedostatok cervenych krviniek odrazu.