prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
ahoj,
priateľ má problémy so srdcom (nesprávna elektrická aktivita srdca), podľa lekárov mu pomôže iba zákrok, ale na zozname je už vyše roka a záchvaty sú čoraz silnejšie. Okrem toho má narušenú bunečnú imunitu, skúste nám niečo poradiť. Mňa napadá na riedenie krvi nattokinaze a serrapeptoza, ale chem sa s vami poradiť.
ďakujem pekne
Tetania je nedostatok mineralov a CO2 v krvi, takze nervy nemaju elektrolyt(vodic)signalov a svaly strpnu bez nervovych signalov.
Samozrejme telo sa snazi odburat mineraly aspon z kosti=po case nasleduje osteoporoza.
Nedostatky mineralov su alebo z zhorseneho travenia(nedostatok kyselin enzymov, vlaknin alebo probiotik)
alebo so zleho hospodarenia s mineralmi(casto sposobene hormonalnymi vykyvmi, ako napr v menopauze)
Travenie sa da napravit doplnkami, tak isto sa da dosiahnut rovnovaha hormonov napr pouzivanim yam-u a pupalkoveho oleja, pripadne damiany a Dong quai, v najhorsom pripade sa da docasne pouzivat aj mineralovy doplnok na kosti, ktory vsak musi obsahovat formu mineralov dobru na absorbciu, vsetky potrebne v prislusnych pomeroch na kosti a samozrejme potrebne vitaminy(D-3 a K-2 ako ma napr Bone Essentials z Swansonvitamins.com)) pripadne nejake aminokyseliny na lepsie zabudovanie. Dobre je ich brat spolu s niecim zelenym, napr s chlorelou alebo spirulinou, vtedy je absorbcia a zabudovanie ovela vyssie.
Moja zena pouziva proti hyperventilacnej tetanii ukludnujuce SJW obcas, ked ma stress alebo ho ocakava. Dokonca aj ja som ho uz par krat pouzil, ked som mal "vyskocit z koze",, lebo vtedy je spotreba serotoninu(neurotransmiter) a inych v mozgu vyssia a moze nastat ich nedostatok, co sposobi symptomy ako tetania(uzkost, depresia, hyperventilacia=prudke dychanie a to vedie k hyperventilacnemu tetanickemu utoku pre nedostatok CO2 v krvi, casto nazyvane aj hysteria a odporuca sa na nu dychat a nadychovat sa z papieroveho vrecka, cim sa zvysi CO2 v krvi)
Samozrejme lekari na to predpisuju rozne utlmovadla, ale to je vsetko skodliva chemia a adresuje len potlacenie symptomu a nie napravu nedostatkov potrebnych latok v tele.
Dobrý večer RNG,chcem sa spýtat či majú tetánia a osteoporoza niečo spoločné.Ja mám 54 rokov a obidve diagnozy spolu s menopauzou a neopísatelné stavy.Točenie hlavy ako keby som bola opitá,pocit na odpadnutie,búšenie srdca,vynechávanie tepu srdca,trpnutie hlavy v pravej časti,častú bolest hlavy a zo všetkých pocitov velký strach.Vyšetrenia sú ako EEG,CT všetko v norme a primerané veku.Viete mi poradit ako by som si mohla pomost,lekári sa na mna dívajú ako na hypochondra.Užívam kalcium,vitamín C,vitamín E,kyselinu listovú,selén a zinok neviem či je to správna volba ale nemá mi kto poradit.Dostala som pred mesiacom infuziu, ktorá by mi mala zlepšit stav oteoporozy a v tele posobit rok.Dakujem za radu
Viacero lekarov spomina, ze aj na vyssiu cinnost stitnej zlazy moze pomoct dodanie jodu, kedze jod nema pouzitie len na vyrobu thyroxinu, ale aj ine v tele.
Jedina porucha stitnej zlazy pripisovana prebytku jodu(ale tam sa jedna o stovky miligramov!!!) je Hashimoto.
chcela by som radu ohladom stitnej zlazy. ako je to pri zvysenej funkcii? tiez sa uziva jod alebo prave naopak nema sa uzivat? a co vsetko je vlastne dobre uzivat pri zvysenej funkcii (ci uz doplnky alebo strava).
Na posilnenie sexualnej cinnosti su rozne doplnky,pre zeny od angeliky cinskej(Dong Quai) , maca, horny goat weed, damiana a ine. Vyrabaju aj rozne vytazky z nich, ktore davaju do lubrikantov na zintenzivnenie pocitov.
Toto nie je priam pole, ktore by som osobne poznal, takze tymto asi koncim.
Habbs, rozne potraviny ako napr zelene, chlorellu a ine mozes pouzivat kedykolvek.
Prosím o radu od RNG. Mám problém že mám iba klitoridálny orgazmus, aj to nie je až taký intenzívny a dosiahnem ho už za 3 minúty. Nikdy som nemala vaginálny. Prečo ? A nielen že nemám vaginálny orgazmus, ale ani žiadne pocity rozkoše, ked sa partnerov penis vo mne hýbe. Proste niekedy ani necítim, že partner vo mne je. (Neprežívam pri sexe žiaden stres, nemam komplexy, partner ma stredne velky penis, je nežny - takže v tom problém nebude). Nemám vo vagíne nervy, že ju mám zvnútra takú necitlivú ? Ako to zmeniť ? Existujú na oživenie nervov vo vagíne nejaké tablety, alebo sa dajú chirurgicky implantovať implantáty nervov do mojej pošvy, aby som začala konečne cítiť pri styku s mojím stabilným priatelom aspoň trochu rozkoše ? Dakujem.
Ahoj RNG.
V pondelok som si nechal u zubara vymenit 3 amalgamove plomby,ostavaju este 6 ,ktore si budem davat postupne vymienat kazdy mesiac po 2 plomby.Mozem popri tom uzivat chlorellu,alebo pockat az kym neodstranim na treti mesiac posledne plomby a tak zacat s detoxikaciou?Beriem aj zinok,horcik,selen,vit C.
Dakujem za radu.
Na toto forum som pisal a este obcas zavitam na to, aby som oboznamil krajanov s nazorami roznych lekarov, ktori odisli z organizovanej mediciny pre svoje preferencie liecit inac, nez organizovana medicina. Mnohe ich metody a prostriedky su casto lepsie, nez klasicke, ale pre organizovanu medicinu z roznych dovodov neprijatelne.
Pouzivaju ponajviac neskodne potravinove doplnky a prirodne latky bez skodlivych postrannych ucinkov a napriek tomu maju casto vacsi uspech, nez zo schvalenymi patentovanymi(umelymi chemikaliami) liekmi.
Nedostatok casu ma prinutil sem prispievat len zriedka a to pre siroku verejnost, nie jednotlivcov.
Mnohe moje informacie si mozes vyhladat na Google.sk pod klucovymi slovami RNG a prislusny problem.
Inac mnozstvo je aj v tomto fore, kde sa tak isto daju vyhladat vyhladavacom.
Moje e-mail adresy tu uverejnovat nemozem, lebo by to malo za nasledok hromadu e-mailov, na ktore by som nemal cas odpovedat a to by ma osobne velmi mrzelo.