Otázky na RNG

Jesen

Dobrý deň p. RNG,

chcel som sa Vás opýtať, či by ste mi nemohli poskytnúť odpoveď aj vo forme e-mailu, ak by som Vám mohol moju otázku napísať e-mailom, pretože je dosť chúlostivá a intímna, viem píšem tu anonymne, ale aj tak by som bol radšej, ak by sme to mohli vybaviť mailovou cestou, samozrejme, ak to vyhovuje aj Vám... Ak Vám to vyhovuje, mohli by ste mi tu, prosím Vás, v odpovedi napísať aj vašu mailovú adresu? Sľubujem, nechcem ju nijako zneužiť ani Vás prostredníctvom nej nijako obťažovať, ale ten môj problém je dosť intímny...

Vopred ďakujem.

Jesen

Dobrý deň p. RNG,

chcel som sa Vás opýtať, či by ste mi nemohli poskytnúť odpoveď aj vo forme e-mailu, ak by som Vám mohol moju otázku napísať e-mailom, pretože je dosť chúlostivá a intímna, viem píšem tu anonymne, ale aj tak by som bol radšej, ak by sme to mohli vybaviť mailovou cestou, samozrejme, ak to vyhovuje aj Vám... Ak Vám to vyhovuje, mohli by ste mi tu, prosím Vás, v odpovedi napísať aj vašu mailovú adresu? Sľubujem, nechcem ju nijako zneužiť ani Vás prostredníctvom nej nijako obťažovať, ale ten môj problém je dosť intímny...

Vopred ďakujem.

Jesen

Dobrý deň p. RNG,

Vopred ďakujem.

RNG

biltricide(praziquantel) je znacne ucinna chemikalia proti cervom vseobecne, vyrobca je Bayer, iste ho dostanes, ked sa spytas v lekarni.
Viac informacii najdes na
www.rxlist.com

RNG

5 rocne deti maju tie iste parazity ako dospeli, preto musia pouzivat tie iste prostriedky proti nim. Ja osobne odporucam protiparaziticku zmes dr Huldy Clark, samozrejme davky a program prepocitany na vahu dietata.
Vsetky zmienky o veku na potravinovych doplnkoch su vynutene medickou komunitou(organizovana medicina neznasa konkurenciu prirodnej mediciny, je to o peniazoch, nie o zdravi)
Deti po 1 rocnom veku maju travenie a kolobeh materialov v tele prakticky identicky dospelym, takze pri zdravotnych problemoch maju brat take iste doplnky(prepocitane samozrejme na vahu!!!!) ako dospeli.
Kedze sa mozu lahko predavkovat s niektorymi, deti nemaju mat pristup k doplnkom a maju im byt vydelene rodicmi, podobne ako lieky.
Problem je niekedy z formou, kedze velke kapsule a tabletky su navrhnute pre dospelych, takze mnohe z doplnkov z tohoto dovodu je detom tazko davat.
Nuz treba pouzit trochu vynachadzavosti pri deleni obsahu na mensie davky, miesanim doplnkov do drinkov alebo jedla, hoci niektore do deti nedostaners nijak, lebo maju neprijemnu chut.
Inac chlorella, spirulina a ine riasy su bezna potravina viacerych narodov napr v Afrike, kde sa riasy jedli uz od pradavna.
Osobne davam prednost spiruline, lebo tu vieme stravit aj bez specialnych procesov na rozdrvenie vonkajsieho obalu ako u chlorelly, ktora je pre nas inac nestravitelna.
A spirulina sa pestuje aj v cistej morskej vode, takze je kvalitnejsi, menej mozno zamoritelny zeleny zdroj, kedze morska voda pumpovana v hlbke, najma okolo Hawaii je extremne cista
Teda zatial,chvalabohu.

Habbs

Ahoj RNG.Potreboval by som poradit,ktory pripravok je najlepsi na odcrevnenie cervov,hlist,pasomnic pre 5 rocne deti.Myslim tu na Slovensku.Pocul som,ze Biltricid je najlepsi,ale tazko ho zohnat aj v zahranici.

Este jedna otazka.Mozu brat 5 rocne deti chlorelu vulgaris,ked je na obale napisane od 15 rokov?Preco vlastne az od 15 rokov?
Diky za rady

sweet_lolitta

Rng neviem najst ten odkaz :/ Ak mozes, posli mi ho na mail, alebo skus este raz tu no...

A co sa toho oreganoveho oleju tyka (ten zozeniem asi skor ako citricidal na SR), tak ako ho treba znutra uzivat, aby mu to preslo?