prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Ahoj RGN som zufala, lebo moja 6 ročna dcerka ma hrozne suchu kožu od kolien dole, stale si to škriabe, aj v noci ju to ruši zo spanku. Chodime s tym na kožne, doktorka jej predpisala Aerius (antihistmatikum) a nejaky miešany krem a ešte Exipial mastny krem.Nepomaha to, proste nepomaha...bola som s dcerkou aj na endokrinologii mam dojem že ma asi niečo so štitnou zlazou, zajtra budu vysledky...nevieš mi poradiť čo s tou suchou kožou? Ked si to škriabe ma to všetko červene, obliekam jej biele bavlnene pančuchy, snazim sa to maximalne plachať, nič proste nepomaha.
a myslite, ze to koloidne striebro je v poriadku ked ma zltu farbu? Predtym som mala koloidne striebro priesvitne, to od Vas, zo Slimaku. Dostala som to vo flaske bez etikety..
Dufam, ze trochu vlaknin(jablcny pretlak obsahuje mikrovlakniny -pektiny, samozrejme nesladeny!) a probiotik a hodne tekutin to vyriesi.
Rng a este jednu otazku. To koloidne striebro ma zltu farbu, je ine, co som kupovala kedysi u Vas v Slimaku, to bolo transparentne, bez farby. Je to podla Vas v poriadku? Inak sa mi zda, ze sme sa zbavili pneumokoka, nechcem to zarieknut.. Teraz pre zmenu ma maly od vcera vecera hnacky a zvracia a neviem z coho to je, aj horucku ma, ale uz nekasle a nesopli. Som uz na dne :(
Inac kvapky koloidneho striebra do nosa su tiez velmi ucinne, len ich treba davat v inom case ako roztok citricidalu, aspon 1/2 hodiny pred alebo po.
Nuz 4 lyzicky kokosoveho oleja pre maleho su trochu privelaTo je prepocitane na dospeleho 20 lyziciek....
Ja odporucam 3x1 lyzicu denne na dospelehop maximun. Samozrejme nie naraz.
Potom treba zacinat zasadne od mensich davok, nech je to cokolvek pre telo nezname, nove jedla, nove doplnky , nove lieky.Nech si telo ma moznost navyknut.
In
Rng, dakujem za odpoved, cenim si to.
Dnes na obed som dala malemu napit z koloidneho striebra cca. dva uzavery velke ako na mineralku, aj nastriekala do nosteka a papal aj kokosovy olej, asi styri male lyzicky a po hodine aj pol mi dlho zvracal, utekala som s nim na pohotovost, bol to pokazeny zaludok, takze zial toto mi nevyslo, mam iba pruser z toho, myslela som si, ze je to z toho striebra, no potom som si spomenula na ten olej, ze to urcite z toho :(
Este doplnim, ovela lepsi zdroj probiotik, nez kvasene produkty su dnes laboratorne vyslachtene probioticke zmesy. Obsahuju ovela viac kultur a radove vyssie mnozstva. Hlavne je to dolezite brat okamzite po atb, kedze po atb je crevna probioticka flora znicena a tato je zodpovedna az za 70% telesnych obrannych latok, okrem inych funkcii.
Nuz vyrob si roztok, 60 kvapiek GSE do litra vody. Kvapkaj mu niekolkokrat denne z neho do nosa s hlavickou zaklonenou dozadu co najviac(ja som zavesil moju vnucku dole hlavou...) aby sa mu to dostalo aj do prinosnych dutin aj celnych dutin(sinusy) Tam sa totiz ta nakaza lubi zdrzovat.No a snaz sa mu dat z toho aj pit, tak podla vahy asi 2 deci denne, ked to neodmietne(je to horke...)
Na hlieny je najlepsi oreganovy olej, ale zialbohu pre stiplavu chut si neviem predstavit ako to dostat do maleho.Nemyslim ze by vedel prehltnut este spravnu formu bohatu na carvacrol, entericky pokrytu kapsulu, taku ako ma napr produkt firmy NOW.
Kokosovy olej je tiez jemne protiplesnovy, da sa s nim cokolvek varit, zamiesat do roznych jediel, alebo dokonca jest len tak.
Na samotny pneumokok sice nema vela ucinku, ale celkove posilnuje telo a zabrani sekundarnym infekciam
Na odhlienenie okrem stiplaveho oreganoveho oleja ja aj pomerne neutralna forma aminokyseliny, NAC(na slovensku acc), tato by sa iste dala nejak dostat v prasku do maleho. Dospela davka je 2x1 gram, na maleho tak asi 1/5 podla vahy.
Co sa tyka vitasminu C, snad najucinnejsie pre maleho by bola forma ester C, vysypat z kapsul a zamiesat do jedla. Tato forma je az 5 krat tak ucinna ako kyselina askorbova a naviac je neutralna, tj nedrazdi zaludok.
este napisem, ze maly ma 13kg.