Otázky na RNG

lenka000

ahoj RNG, chcela by som sa opýtať 4 roky som užívala hormonálnu antikoncepciu a teraz som ju vysadila, v poslednom čase som si všimla že mi okolo bradaviek začali rásť malé tmavé chlpky, nevieš poradiť nejakú stravu, čo by pomohlo tomu predísť, tu som nič nenašla len niečo o soji, že obsahuje látky podobné estrogénu ale čítala som aj moc o jej negatívach, a chcela by som sa ešte opýtať či to platí aj o sojových tabletkách ktoré predávajú v lekárnach aj u nás na Slovensku, či sú tiež nebezpečné ked obsahujú soju, ak áno tak to by predsa v lekárni nepredávali

warszawanka

RNG, ja som chcela vedieť, čo je na myóm, nie okolo koloidného striebra. Píšeš, že si mi napísal, kde?

RNG

Nuz na to ti neviem odpovedat jednoznacne. Uzkostne poruchy su z hromady pricin, od stresu az po zle travenie a skladbu stravy, kde telo nedostane dost polotovarov na rozne neurotransmitery. Naviac je to komplikovane psychologiou, spominas dokonca zranenie a moznu traumu z toho, co by vec definitivne komplikovalo. Tiez mnohe ockovania vakcinami, obsahujucimi neurotoxicke konzervanty(ortut, formalin) k tomu mozu znacne prispiet, temy okolo toho tu uz bezali viacere.
Koloidne striebro dostanes z mnozstva zdrojov.
Dokonca aj moje byvale predajne ho vyrabali a udajne v tom este pokracuju v Lucenci.Nakoniec bola by to skoda, keby ten generator, co som tam povodne osobne namontoval len tak zahodili do smeti. Aj kvalita bola dost dobra, aj cena prijatelna. Dufam, ze v tom budu pokracovat, aj ked ja som z toho uz davno von

advanced11

Ahoj RNG mam taku zvlaštnu otazku...moja 6 ročna dcerka trpi uzkostnou poruchou a ked jej pozeram na tvar okolo nosa jej vidim take akoby tmave škvrny. Aj dnes som o tom hovorila rodičom a otec mi hovoril že sa chcel spytať či sa mala niekde neudrela. Všimla som si to už davno možno aj dva roky dozadu ale stale sa jej to tak akoby viac okolo nosa tmavne. Chcem sa spytať čo si o tom mysliš, čo by to mohlo byť? Kde kupim to koloidne striebro?

RNG

warsavanka napisal som ti.
Kvalitne koloidne striebro ma castice nanometrove, tj neviditelne a roztok je krystalovocisty. Po case sa ale niektore male castice pritiahnu(agregacia) a vitvoria vbacsie, viditelne, tj roztok sa sfarbi.
Ale neznervoznoval by som sa okolo toho, este aj takyto roztok je ovela lepsi, ako nic.

elle

RNG prosim, mozete mi odpovedat na poslednu moju otazku ohladom farby koloidneho striebra, je to pre mna dolezite, dakujem pekne.

warszawanka

RNG, prosím môžte mi poradiť konkrétne, čo by som mala konzumovať, aby mi zmizol myóm z maternice. Uvádzate, že silné enzýmy čo je to konkrétne, pupalkový olej. Kde si to mám objednať?

RNG

Zialbohu, mame prakticky vsetci primalo jodu, hlavne dievcata. Japonci jedia az 85krat tolko jodu v morskych rastlinach a maju vybornu kvalitu koze.Tiez nemaju tolko problemov so stitnou zlazou ani rakovin prs. Radove menej!!!!

Ta odporucena denna davka 150 mikrogramov denne je archaicky omyl(1940 1948), davno dokazane za primalo, zialbohu organizovana medicina to nechce ani pocut.
Na motilitu(pohyb v crevach) treba dostatok vlaknin, najma mikrovlakniny ako psylium, pektiny(jablcne) a arabinogalaktany.
Naviac, ako vravela moja stara mama, creva treba obcas vymastit, lyzicka olivoveho oleja tiez pomoze na motilitu

Suchu kozu treba adresovat nielen zvonka, ale casto zvnutra.
Inac svoju vnucku natierame kokosovym olejom, vlastne zmesou, ktoru najdes napr na Google.sk pod rng prirodna kozmetika
Zdoraznujem v dnesnych viralnych epidemiach si zvysovat viralnu imunitu. Po prechodeni EBV(mononukleoza) treba precistit a regenerovat pecen protokolom dr Berksona, minimalne 3-4 tyzdne.

5qo

advanced11 my s frajerkou mame eb virus a mame strasne suchu kozu a tiez to svrbi,ona uz ani nekasle ale toto jej ostalo a viac ludi teraz tym trpi ze po "prechladnuti" maju suchu kozu . ono sa hocico cez ozu moze von drat. nema ,alebo nema prechodenu v dobe ked jej to zacalo chorobu ,kasel priedusky soppel a podobne? inak to moze byt hohico aj alergie hlavne potravinove ale tu virozu spominam preto lebo s tou kozou maju viaceri ktorych poznam teraz problem,ono neznamena ze ked clovejk uz nekasle ze ma dost potlaceny ten virus

advanced11

A eštče niečo, ako keby mala niečo s črevami, ked jej stlačim bruško stale tam nahmatam kakanec, na lavej strane brucha proste jej to stoji všetko v črevach....čo s tym, u takehoto dieťaťa? dakujem za rady