prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Ahoj RNG,
tak Ti chcem v kratkosti zhrnut zdrav. stav mojej fenky Lajky, aby si bol trochu v obraze:
odhaduje sa na 13 rokov, (neviem presne, ona je zo stanice smrti zo Spanielska), odkial si priniesla aj Laishmaniosu, na to dostava Allopurinol, s tym suvisia aj jej zle pecenove hodnoty (davam Sylimarin, varim jej a k tomu prirodne vitaminy, mineraly a Omega3) ale to sa pomaly lepsi. Trpi podfunkciou stitnej zlazy (davam Thyroxin), ma zväcsene srdce, podla veta to nie je na lieky, ma chronicku bronchitidu a trpela aj alergiou, ktora sa uz nastastie asi rok neobjavila.
Najväcsiu starost mi vsak robi jej "nador" na chrbte (neviem, co to je, lebo v klinike mi vet. neradila s tym hybat, vzhladom na jej vek) a teda nemame ani diagnozu. Mam to iba pozorovat.Moze to byt vselico ale pocas cca 2 rokov sa jej to vsak pomaly zväcsovalo, takze je to asi 20x10 cm velke, tvrde, nepohyblive. Dufam, ze je to iba nieco tukove. Nema s tym inac problemy, len sa bojim, aby jej to nenarastlo viac a nezacalo na nieco tlacit.
Co myslis, mohla by som jej davat tie proteolicke enzymy alebo co by si navrhoval? Bola by som rada, keby sa dal aspon ten rast nejako spomalit.
Dakujem, RNG,
urcite sa ozvem!(Dufam, ze si myslel Deria.)
Inac roznych vyrobcov a distributorov je stovky, mozete si ich najst na Google.com kde zadate zlozky alebo mena doplnkov a da vam to hromadu na vybratie.
Moj oblubeny je najma Swanson a NOW, lebo obaja su vyrobci a maju velmi slusny sortiment aj vysokoobsaznych(ucinnych) doplnkovza pomerne dobre ceny.
Ale ja som ochotny kupit aj vselikde inde, ked maju dobre obsahy a ceny.
No fajn, nutrilife sa moze uviesz ale Swansonvitamin prosukty mi mazu....
Vybabrem s tym
-odkaz odstránený-
otazka nie je kvalita sama o sebe ale kvalita za cenu. Pozri na priklad na tento
www.amazon.com a porovnaj s tymto
-odkaz odstránený-
oba su sojove proteiny(bielkoviny), ale prepocitane Nutrilite je vyse 3.4 krat tak drahy na vahu.
Obdobne je to aj s inymi vyrobkami. Naviac ani neviem ci sa jedna o produkt vyrobeny v USA, ci je vyrobeny z geneticky nemanipulovanej soji ako ten zo Swansonu.
Aj na druhe doplnky su ceny velmi vysoke a naviac casto ani neuvadzaju poriadne obsahy a ich ucinne latky, aby ich bolo o to tazsie porovnavat s inymi vyrobkami na trhu.
Anglicky neviem dobre ale to ma menej zaujima, mne islo o to, aky mas nazor na kvalitu tych potr. doplnkov Ty, (ja ich poznam)pretoze obdivujem Tvoje znalosti, takze len tak.
Dakujem Ti za odpoved.
Nutrilite je globaslna spolocnost, s obratom vyse 9 miliard dolarov. Kedze je multilevel spolocnost,pyramida, jej produkty prechadzaju cez plno ruk, kym sa dostanu k spotrebitelovi, tj ich cena je na moju penazenku zbytocne privysoka.
Co sa tyka kvality, za ziadnu spolocnost by som nedal prest do ohna, zialbohu.
Naviac produkty predavane v USA a vyrobene v USA maju zarucene vyssiu kvalitu uz len pre nasu prisnu FDA(teda na potravinove doplnky, lieky kludne prepustia skodlive natolko, ze kazdy rok ich musia desiatky stiahnut)
Aj obsahy musia sediet na +- 5% toho, co je napisane na flaskach.
Nutrilite(pobocka Amvay) nema dobre meno v poslednom case, lebo robili plno falosnych reklam.
www.kewego.com
amwaysoapbox.blogspot.com
www.corporatenarc.com
@RNG,
dakujem za odpoved.
Este by ma zaujimal Tvoj nazor na Nutrilite(?) (Urcite poznas.)
Zialbohu nie. Ale mnohe procesy v ludskom tele su podobne zvieratam, tak mnohe prostriedky co rozni lekari radia pre ludi zrejme mozno pouzivat na zvierata a naopak.