prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Zdravim RNG!
Prosim Ta, mas nejake skusenosti aj s liecenim zvierat(konkretne psov)?
Dakujem.
Na otehotnenie treba potlacit hormon prolaktin, co urobi napr yam.
Na plesen na nechtoch(onychomykoza) je ucinny 2% oreganovy olej alebo rozriedit GSE 5 ku jednej(6% citricidal) a nanasat pravidelne na nechty , pod nechty a ich okolie.
Plesne su totiz nielen v nechtoch ale aj pod nimi a v okolitej hrubej kozi.
Plesne na nechtoch naznacuju aj to, ze sa nachadzaju aj v crevach, lebo keby bola v crevach dobra probioticka flora, vyrobila by telu dost protilatok proti plesniam a kvasnym kulturam inde v tele.
dakujem za odpoved. a ak by som chcela otehotniet, nebude to robit problem, ak budem ,,tlacit,, hore hladinu androgennych hormonov?
a este otazocka - co je dobre na nechtovu mykozu? (zhrubnute, zozltnute a drobiace sa nechty na nohach)?
vdaka
Myomy a lignany nemaju so sebou nic spolocne.
Lignany su antioxidanty, nemaju ziadnu hormonalnu aktivitu a nie su zamorenie pre telo.
Myomy su hormonalne zavisle "smetiska" tela, kde telo vyhadzuje miestne neziaduce latky.
Odstania sa extra cistiacimi enzymami, jodom a upravou hormonalnych hladin smerom k androgennym obvykle.
ahoj RNG,
mam otazku - mohli by pomoct pri myomoch lignany v lanovych semiackach? alebo naopak, praveze mozu uskodit?
dakujem
Nuz pocas burky boli az 60 km vetry, snezio a Blyskalo sa. Napadlo miestne asi 55 cm snehi v prebehu 12 hodin, takze na druhy den nic neslo,mesto bolo viacmenej mrtve az na pluhy a nadsencov , co si vykopavali vonku zaviate auta. Ja som sice vysiel garazi uzkym tunelom, dvojprudove hlavne cesty mali 1 prud ciastocne sprechodneny, ale pred robotou boli zaveje vyse metra, tak som sa obratil a vratil domov.
Vcera sme uz mali aspon tolko ciste pred robotou, ze som vedel zaparkovat a odhadzat si pred vchodom , takze zom pracoval.
Dnes uz zarezavam, parkoviska su viacmenej odhrnute a na okraji su obrovske kopy snehu.
Pol metra snehu tu nie je nic neobycajne, ale nie padnute naraz.
V meste je to horsie, tam nie je kde velmi sneh odhadzovat.V predmestiach je viac priestoru takze to ide.
ahoj RNG,
uz ustala u vas snehova burka? ste ok?
warsawanka, napisal som ti na tvoju uvedenu e-mail adresu.
Ked chces bezpecne latky, neskodlive, musis pozerat na potraviny a potravinove doplnky.
Patentovane chemicke lieky maju najmenej jednu stranu skodlivych postrannych ucinkov, ktore sa lekari snazia nevidiet.
Ale zialbohu na ne mnohi doplatia.
Rast chlpov je spojeny niekedy s amdrogennymi(muzskymi) hormonami.
TZV fytoestrogeny, tj latky z rastlin s ucinkom podobnym estrogenu su v mnohych rastlinach, nielen v soji, ale aj napr v dateline a hromade inych.