prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Problem v mnohych domoch a najma pivniciach su mokre steny, tie su velmi silny zdroj vytrusov plesni.
Roztoce su vsade, ziju z mikroskopickych kuskov koze, ktore stracame denne okolo 1 gramu a ktore sa hromadia vo vankusoch, madracoch a podobne. Z roztocov su alergeny najme ich zhodene plaste a vylucky, kde sa nachadzaju pre nas alergicke bielkoviny.Bezne sa to zahrnuje pod "alergia na prach" , lebo znacna cast domaceho prachu su prave tieto ciastocky z roztocov.
RNG dakujem pekne za odpoved .A tu morsku sol možem nadalej použivat? A tie roztoče a plesne myslite z vonku? Tomu sa asi ale asi neda predist ,jedine tak želhlenim sa ničia tieto zarodky,nie? To som niekde počula.Inak malemu davam od dnes aj probioticke kvapky Biogaia.Myslete že su dobre? Dakujem
Bubinko, lisaje a ine kozne problemy su skoro vzdy dosledkom roznych alergii, zamoreni tela a casto sa priciny velmi tazko zistuju.
Na cistenie tela pomozu rozne enzymi, podla toho, co mu v tele chyba.
Samozrejme ked sa ur rozne erupcie cez kozu urobia, skomplikuju to rozne nakazy, mikrobialne na kozi, ktore mozno potlacit roznymi antimikrobialnymi, ako napr roztok GSE, na kozu najlepsie v kokosovom oleji.
Vo Svajciatsku navrhli na to krem s obsahom vitaminu B-12, ktory ale ziadna farmaceuticka firma nechce vyrabat. Takze by si si ho musela namiesat sama.
Na tvorenie vitaminu B-12 v tele pomaha brat silne probioticke zmesy,kde niektore probiotika produkuju tento vitamin.
Inac B-12 sa ustne absorbuje velmi slabo, dobra je absorbcia len zo tabletiek pod jazyk(sublingual lozenges) alebo kvapiek pod jazyk(liposomicke dorucenie)
Dost dobre uspechy dosiahli zvonku aj kremom obsahujucim vytazok z Oregon Grapes(mahonia aquifolium).
Pozne kozne problemy mozu byt aj z plesni a roztocov.
Maria, velmi casto su nervove bolesti sposobene virusami, ktore nosime cely zivot v tele a ked sa znizi viralna imunita(oslabenie, ine choroby, vek), tak sa prejavia. Typicky je napr zapal sedacieho nervu z toho.
Na potlacenie virusov su rozne antiviralne, na vyhojenie poskodenych nervovych obalov(myelin) su rybacie oleje(6 az 10 gramov denne) alebo olej z rackov =krill, 1,5 gramu +.
Protizapalove tiez pomozu , ale potlacaju len symptom(curcumin 3x1500 mg,
dumbier, boswelin, bromelain, serrapeptaza a ine enzymy.
Ked chces podrobnejsie, najdi si to na nete cez Google.sk kde zadas napr rng, herpes a dostanes sa na stranky, kde davam podrobnejsie informacie.
RNG mam otazku na vas čim by som mohla pomoct 2 ročemu synčekovi ktory trpi atopickym ekzemom.Na kožnom nam dali mast Advantan ktoru mu pre istotu nedavam a mliečnu mast ktoru použivame ale napriek tomu sa to niekedy zhorši a niekedy je koža pekna.Do kupela mu davam sol z mrtveho mora od Kawar.Mylsim že mu robi dobre.Ma to len na nohach a ritke take suche lišaje.Ziadne travice tažkosti nemame ale napriek tomu sa pytam či može ist o potravinovu alergiu???
Dobrý deň,
ja by som chcela poprosiť o radu:
Mám 75 ročnú mamičku a už dva mesiace má bolesti v oblasti krížnej chrbtice, ktoré jej vystreľujú cez celé stehno do palca pravej nohy. Bola som s ňou na vyšetrení u nervovej pani doktorky a tiež na snímok a povedala nám, že má zápal sedacieho nervu. Zobrala 7 infúzií, injekcie B 12 1000, novalgin, tabletky mydokal, artrotek forte a teraz berie injekcie movalis každý druhý deň. Každý deň jej to mastím krémom voltaren. Neviem čo by som jej na to mala dať, lebo stále, hlavne v noci ju to veľmi ťahá a bolí. Okrem toho berie lieky na tlak a srdce. Liekov berie veľa a preto sa bojím, aby jej to nerozbilo vnútorné prostredie organizmu.
Vopred ďakujem za radu.
Za to, ze tieto veci su prakticky nezname na Slovensku neznamena ze su nezname vsade.
Je mnozstvo spolocnosti, co ich ponukaju na internete.
Ja kupujem najma zo Swansonvitamins.com iherb.com a puritan.com
Ale na intrenete najdes cez Google.com hromadu spolocnosti, co ich ponukaju. Len si musis davat pozor, aby to boli tie s kvalitnejsich obsahom, tj s obsahmi podobnymi, ako pouzivaju lekari(alternativni)co robia s uspechom .
Ďakujem, rozhodla som sa,že vyskúšam tieto prípravky, už len ich zohnať. Veľa som preštudovala na nete, naozaj by mi možno mohli pomôcť. Napr. o Serrapepase -som našla,že môže pomôcť aj na SM. No niekedy som si myslela,či nemám to aj ja, no dúfam,že nie, ale príznaky sedia, ale podľa toho radšej neidem, lebo potom len namýšlam všelijaké choroby. Práve som prečítala ešte raz diagnózu z EMG kde píšu polyneuropatia a je tam aj to: stav po parainfekčnej prípadne postinfekčnej lumbosakrálnej plexitíde ev. myeloneuritíde. Takže Ryb. olej prípadne krill olej určite bude dobre aj tá Serrapeptase a tiež Curcumin- už aj to som preštudovala. Díky ešte raz- zvlášte,že už tolko som hladala čo by mi mohlo pomôcť, no o týchto vecí som ešte moc nepočula. So zaobstaraním asi to bude tažšie, ale stále hladám spôsoby.
Nevidim ziadny divod na obmedzenie branie curcuminu.
Samozrejme ked nemas nejaky silny zapal, tak intenzivna davka nie je potrebna, staci 2x800 mg. Ale pozor, jedna sa nie o kurkumu(turmeric), suseny pakoren, ale vytazok z nej, curcumin, ktory sa musi brat pre zlepsenie absorbcie s bioperinom.
Niektori vyrobcovia to priamo pridavaju do vyrobku, napr Swansonvitamins.com ma 850 mg kapsule, ktore obsahuju 95% cisty curcumin a 5 mg bioperinu v kazdej kapsuli
Ešte som zabudla, ako dlho treba brat tieto prípravky. Niekde som čítala napr.,že curcuma vo vysokých dávkach sa užíva len krátko max. 10 dní, neviem či je to tak. A ostatné veci ako dlho užívať? Ešte uvediem,že taraz už opuchy nie sú, vlastne na výzor tie kolená už vyzerajú ako normálne, nič nevidno na nich okrem tej bursy pod lavým kolenom. Ale práve to neviem či tam zápal ešte je alebo už ustúpil, ale určite by tieto veci neboli na škodu. Ešte občas užívam magnézium a vitamíny B, lebo že to je dobré na nervy, no neviem. Sorry,že už toľko píšem:) Neviem prečo to mám furt 2 x. Tak ďakujem