Otázky na RNG

elle

Bola som v biopredajni a kupila: 3 dcl cisteho koloidneho striebra, Oreganovy olej od Swanson, GSE 33%, pan. kokosovy olej a nepasterizovanu ovciu brindzu bio, len neviem, ako to mam vsetko pokombinovat, keby ste mi vedeli poradit. Dakujem este raz.

elle

Prosim Vas RNG o pomoc. Moj 19 mes. syncek ma pneumokoka (streptococus pneumonie) uz dva mesiace s nim bojujeme, odmietala som antibioticku liecku, dostaval len lokalne antibiotika do nosa, Pamicom a Uniflox, no nic nezaberalo, tak som pristupila pred dvomi tyzdnami aj na antibiotika, no nezabrali tiez. Existovala by nejaka prirodna cesta k uzdraveniu? Napr. kokosovy olej, atd. Vyskusam cokolvek. C-cko mu davam v praskovej forme, nepapa sladkosti, mam vylucit aj mliecne vyrobky (kojenecke mlieko, jogurty)? Ten pneumokok robi sarapatu, je zahlieneny, kasle, obcas horucky, nadcha... stale sa to vracia, masivny vyskyt sa strieda s ojedinelym :( Dakujem za radu, pekny den.

RNG

Ak je to deformita v krku, co sposobuje to chrapanie a dusenie sa, tak to sa da adresovat viacmenej len operacne.
Su sice take specialne vlozky do ust na spanie, ktore posunu spodnu celust dopredu a tym uvolnia hrdlo, ale pochybujem ze ich robia pre male deti.
Mozno ma tu oblast este stale napuchnutu alebo tam ma nejaku miestnu malu nakazu
Na napuchnutia a zapaly pomaha najma curcumim (s bioperinom na zlepsenu absorbciu) pre tak velke dieta by som pouzil 3x875 mg vyrobok napr taky, ako ma pod menom Curcumin Complex vyrobca Swansonvitamins.com

RNG

Nuz to je uz z roku 2000, tj nic noveho. Menovany doktor tam rozobera teorie, ako sa psyche vzajomne ovplyvnuje s chorobnymi stavami. Z castou suhlasim, s castou nie. Je to velmi komplexne a postulat bez dokazov je dnes nedostatocny. Pritom tam nie su priamo navody ako na to, je to len v principoch.
Takze vlastne zostavam pri doplnkoch, kde urcite doplnky maju za nasledok urcite zdravotne vysledky.

Harmer

Zdravím Ťa RNG, strašne by ma zaujímalo či si už počul niečo o tzv. Germánskej novej medicíne (dr.Harmer) a ak áno aký máš o tom názor? Za odpoveď Ti vopred ďakujem

RNG

Detoxifikacia z ortuti je velmi dlhodoby problem. Virenie ortuti moze sposobit hromada veci, teda aj vceli med ako chelator, aj ALA, MSM, DMSO, selen....

RNG

Nuz ked mas trpnutie z nedostatku mineralov, to sa da doplnit v roznych formach, podla potrieb a absorbcie jednotlivca.Dokonca riesenie mozu byt doplnky na zlepsenie travenia a absorbcie z jediel(kyseliny, enzymi,mikrovlakniny a probiotika)
Ale to nevysvetluje nijak mozgovu hmlu.
Ale velke nedostatky mineralov sa predsa daju velmi lahko zistit na krvnom obraze.
Nedostatok jodu sa moze prejavit ako hypothyroidism a teda slabostami a spomalenou cinnostou tela vseobecne.
Tpo ovplyvni hladiny aj inych hormonov, hosdpodarenie s mineralmi a moze byt jeden z dovodov syndromu znizenej vyroby energie tela(unavovy syndrom)

Sony31

Vďaka RNG za odpoveď.
Ja sa už od ortuti detoxikujem, hlavne tekutými zeolitmi, tie znášam najlepšie. Len pri detoxe je potrebné dodávať telu chýbajúce minerály a podľa mojich reakcii si myslim, že mi ich telo akoby nechcelo prijať. Ja rovnaké stavy zahmlenia a trpnutia zaživam aj pri niektorých potravinách, napr. med, alebo orechy, tak si myslim že to nebudú detoxikačné prejavy. Tie isté reakcie mi robia aj org. selen, ALA, magnesium - všetko kvalitné produkty z USA. Neviem či je to možné, ale dočítal som sa že človek môže mať alergiu napr. na horčík, keď ho má nedostatok.
askwaltstollmd.com
píše o tom Cindy 20, Apríla.

mandolinka

lubs, všetko čo Ti poradil RNG môžem len odporučiť. Mnoho z týchto odporučených prípravkov teraz podávame môjmu 7 ročnému synovcovi, ktorý bol na tom podobne ako tvoj synček.
Všetko kupujem v jednom internetovom obchode v USA. Veľmi rada Ti poradím, kde a ako objednať. Pošli mi email, ak to dám sem, tak to vymažu.

RNG

Nakazy nie su na mandliach, tam ich telo vie jednoducho zlikvidovat, ale v nosnych a prinosnych dutinach, kde sa daju adresovat roznymi antimikrobialnymi kvapkami(okrem tych ktore sa beru ustne, lebo najlepsim utok je z oboch stran). Odporucam kvapky roztoku citricidalu striedat niekolkokrat denne s kvapkami koloidnej striebornej vody.
A brat oreganovy olej, aspon 3x100 mg caravacrolu(to je ucinna latka v oreganovom oleji, doplnky, co ju nemaju uvedene presne by som vobec nekupoval)
A pit roztok citricidalu, 35 kvapiek na liter vody, a na 5 rocneho aspon polovicna davka, po malych glgoch cely den
Tiez odporucam brat ako obvykle selen, zinok, jod, vitaminy C(3 gramy), E(400IU) a D-3(4000 IU)
No a samozrejme brat dobre silne probiotika, tie vedia v crevach vytvorit az 70% obrannych latok, s ktorymi sa telo potom vie branit.

Homeopatika pracuju na principe viery, nie na principe vedecky preskumanej ucinnosti v porovnani s placebom(double blind test).
Preto ich moderna veda uz vyse pred 100 rokmi odpisala a nechapem, preco tie veci zo stredoveku znova vyhrabali.

Inac podobne priznakyu mozu byt aj z roznych alergii alebo kombinacii alergii s infekciami, tam odporucam pouzivat najma quercitin(2x500 mg) boswelin(2x500 mg) a rozne enzymy, ako bromelain, serrapeptaza a podobne.

Zialbohu jedna jedina "zazracna" pilulka na to neexistuje, takze treba z menovaneho brat co najviac v odporucenych davkach, nielen jedno jedine.