Otázky na RNG

Emka 1

Kyselinu mocovu mam v poriadku,bola som na roznych vysetreniach,vsetko bolo negat.Minuly mesiac som bola na vysetreni a v sprave mam napisane ze,autoprotilatky proti nuklearnym antigenom: AMA-M2 pozitiv.Nerozumiem tomu,dostala som antireumatika,ktore som uzivala uz davnejsie,ale maju nenormalne vedlaj.ucinky a chcem sa im vyhnut,ak sa da.Dakujem za radu

Emka 1

Mam artritidu na klboch ruk,opuchaju mi
zapastia,su zapalene,horuce a velmi bolestive.Chcela by som poradit,co mam uzivat,nieco prirodne.Lieky od bolesti mi nezaberaju,ani antireumatika.Aky ja vas nazor na enzym serrapeptaza.

RNG

Inac to zamorenie, co vyvolava zapaly ma casto pricinu mikrobialnu, najma mykoplazmy ale aj virusy su mozne. takze pomoze aj to patricne adresovat. Na mykoplazmy je ucinny oleuropein minimum 3x150 mg denne, nachadza sa v extrakte z olivovych listov. Pripadne aj Samento/Prima una de gato, co su "TOA free" vytazky z byliny uncaria tometosa alevom uncaria guaianesis, zname ako Cats Claw, Una de Gato alebo na Slovensku propagovane ako Vilcacora, aby to bolo zahadnejsie.

RNG

Serrapeptaza odstranuje z tela rozne latky, co sposobuju zapaly. Tak isto aj mnohe ine silne enzymi.
Protizapalove su aj curcuminoidy(davka 3x1500 mg spolu s piperinom(z cierneho korenia) 5 mg plus na zlepsenu absorbciu, tiez boselinm, dumbier a vitamin C
Niekedy su zapaly s hromadenia kyseliny mocovej , hlavne pri kyslom tele. Zasadite jedla(zeleniny najma) , jedla s nizko purinami a doplnky znizujuce vyrobu kyseliny mocovej z purinov su na to riesenie.Extremy tohoto hromadenia sa nazyvaju dna. Viac ba dnu najdes napr cez Google.sk zadanim slov rng, dna.
Ja pouzivam napr na odstranenie kyseliny mocovej z tela alkalizaciu KHCO3, co je draselna bikarbona, predavana napr na Slovensku pod menom Kalinat a pouziva sa na odkyslenie vin a piv.
Totiz mocovan draselny je az 350 krat tak rozpustny vo vode, nez velmi slabo rozpustne kyselina mocova,
ktora sa casto v tele hromadi a vyvolava zapaly.

Emka 1

Mam artritidu na klboch ruk,opuchaju mi
zapastia,su zapalene,horuce a velmi bolestive.Chcela by som poradit,co mam uzivat,nieco prirodne.Lieky od bolesti mi nezaberaju,ani antireumatika.Aky ja vas nazor na enzym serrapeptaza.

jenny1510

Možte mi prosim odpovedať aj na otázku,kde si zabezpečiť tieto preparáty?
Ešte by som sa chcela spýtať na prípravok mastodynon kvapky.Užívam ich raz ročne po dobu 3 mesiacov kôli cystám v prsníkoch.Tie by podľa rady lekára mali zamedziť tvorenie ďaLšíCH cyst,ale mne jedna nejako začala dosť rásť a na operáciu neplánujem ísť v žiadnom prípade.Ďakujem

RNG

Rozhodnutie je na vas, ale nemyslim ze je problem si vybrat medzi vakcinami so skodlivymi ucinkami a hrozbou astmy a neskodnymi potravinovymi doplnkami, ktore potlacaju vzdusne alergie. Inac napadlo ma, ze na posilnenie a regeneraciu pluc je dobre brat adaptogen Cordyceps(2x500 mg udrzobne)

jenny1510

Ďakujem za odpoveď,ale mala by som teda tie vakcíny vynechať alebo ich dávať dcére naďalwej spolu s prípravkami,kttoré ste mi odporučili?
A odkiľ si zabezpoečiť uvedené vami preparáty?

jenny1510

Dobrý deň RNG,chcela by som Vás poproaiť o radu. Mojej dcére zistili veľmi silnú alergiu na trávy,stromy,psa.Lekárka tvrdila,že je to tak silná alergia ako u dospelého človeka,pritom dcéra má iba 9 rokov.Nasadila jej vakcíny staloral a zodak.Tvrdila,že vakcíny bude užívať 5 rokov a v puberte to môže prejsť až do asrtmy.Dcéra vakcíny užívala každý deň ráno a teraz už bez zodaku dvakrát týždenne.Chcela by som sa spýtať,či neni sú tie vakcíny škodlivé na iné orgány v tele a či neexistuje iný spôsob liečby ako tento,Po vakcíne ráno jej nebýva moc dobre a či je to ozaj tak vážne,že to môže prejsť až do astmy.
Vopred ďKUJEM ZA ODPOVEĎ.