Otázky na RNG

lulinka989

Ahoj RNG,
mám na teba otázku, dnes ako som isla do práce tak ma strasne bolelo na hrudi až pálilo, som dostala strach ze to je uz infarkt. Ale mám latentnú tetánia a lekár mi povedal ze to je z toho. Bola som aj 3 krat na EKG a nic mi nezistili. Ale bojím sa ze to je srdce.Mám aj lahkú skoliozu. Myslíš ze to bolo tetániou tá bolestť?
Vopred dakujem za odpoved.

evcca

no problem je v tom, ze nie som podvyzivena. BMI je 20,5 a som po porode. mohli by to zlepsit enzymi na travenie, pretoze ma aj problem s neustalym nedostatkom zeleza.

RNG

Evcca, hladiny roznych veci v krvi zavisia najma od vyberu jediel a stavu/ucinnosti travenia.
Redukcne diety, vyhybanie sa prirodnym neznicenym tukom a zla enzymaticka cinnost(niekedy nedostatok kyselin, ale nie asi v tomto pripade) moze k tomu viest.
Malo bielkovin a tukov (triacylglyceroly=triglyceridy) je znamka podvyzivy

RNG

Ja osobne pouzivam hromadu doplnkov, nielen jeden a ocakavam ze prave ten zaberie. Beriem aj antiviralne, aj protizapalove aj si cistim a regenerujem pecen.Teda okrem doplnkov mineralov vitaminov probiotik a cistenia ciev lecitinom aspon raz za tyzden.
Zdravotna kondicia je vysledok roznych veci takzde to tak isto treba adresovat roznymi prostriedkami.
Pri reumach su samozrejme nutne rozne protizapalove na zmiernenie symptomov.
Ale treba brat nieco aj na adresovanie pricin
Neexistuje jedna zazracne pilulka, ktora by vseto vyriesila, je to skor mnozstvo roznych adresujuce rozne priciny a ich nasledkyy
Mnohe problemy u starsich ludi zacinaju so zamorenim tela, ktore je u starsich vyssie, zniznou imunitou a oslabenym travenim.
A uz sa ten cely kolotoc zacne.
Do toho pridaju lekari casto rozne chemikalie(patentovane lieky) ktore maju aj skodlive vlastnosti a po case poskodia telo(zamorenie, napadnu ladviny, pecen...)

evcca

ahoj RNG, nevies mi poradit, co sa da robit s pravidelne znizenymi bielkovinami a triacylgycerolmi v krvi. doktori len krutia hlavami.

RNG

Inac to AMA-M2 positive znamena problem z pevenou, ci uz viralny , zamorenie alebo nasledok liekov, ktore skodia peceni.
Odporucam protokol dr Berksona, ktory pecen odmori a regeneruje. Pripadne si zvysit vseobecne viralnu imunitu, co tu trubim uz roky pri dnesnych tichych viralnych epidemiach, ktorym lekari prakticky nevenuju pozornost pokial sa neporejavia markantne ako napr kiahne, opary, chripky, mononukleoza, hpv a pod.
Tieto virusy v nas cely cas ziju a pri znizenej imunite sa prejavia-rozmnozia.
Ale potichu skodia aj ked sa navonok neprejavia, vobec nie su "dormant"=spiace, ako ich lekari nespravne nazyvaju, cest vynimkam, od ktorych som sa to aj ja dozvedel.
Na fore som zvysenie imunity adresoval v hromade tem, od herpesov cez CMV, HPV, VZV EBV az po koxakie virusy a rhinovirusy sposobujuce chripky a norovirusy sposobujuce zaludocne z crevne chripky/potravinove nakazy.
Pozri pod rng,herpes alebo podobne na fore alebo Google

Emka 1

Kyselinu mocovu mam v poriadku,bola som na roznych vysetreniach,vsetko bolo negat.Minuly mesiac som bola na vysetreni a v sprave mam napisane ze,autoprotilatky proti nuklearnym antigenom: AMA-M2 pozitiv.Nerozumiem tomu,dostala som antireumatika,ktore som uzivala uz davnejsie,ale maju nenormalne vedlaj.ucinky a chcem sa im vyhnut,ak sa da.Dakujem za radu

RNG

Aj mne sa zdalo, ze mam kyselinu mocovu v poriadku, ale tiez som mal zapaly a ked som zistil, ze mi cerveneju konceky palca na nohach, bolo mi jasne, ze sa jedna o kyselinu mocovu=dnu.
A riesim to alkalizaciou, jedenim vnate petrzlenu,cilantra, niektorych bioflavonidov atd. ktore spomaluju premenu purinov na kyselinu mocovu. Aby som jedol len nizkopurinove jedla, na to sa zatial neviem prinutit, zialbohu