Otázky na RNG

BUBIKA2003

A ešte Ťa poprosím aj presný názov produktu na email na zápal v tele ,čo ho sťahuje z tela. A čo je tá šťava z rakyty a kde sa to dá zohnať? Viem píšem toho asi dosť ale snažím sa to zohnať naraz dik za trpezlivosť a rady.

BUBIKA2003

Mne sa email vrátil, že bol odmietnutý príjímateľom tak som ho už 2xneodosielala.A na tom rng.uforum kde konkrétne to mám adresovať, aby si to mohol prečítať je tam veľa tém.RNG ale na odmorenie tela keďže sme obidve po ATB, ktoré aj častejšie užívame dcéra po Zinnate ja po Sumamede je teda silnejšia na odmorenie a očistu tela chlorela alebo chelácia, čo z toho mám kúpiť.A z tých enzýmov pre telo je najsilnejšia Graviola alebo ktoré?Napíš mi prosím čo z tohoto mám kúpiť presnú adresu a poprosím adresu aj na ASTRAGALUS a CORDYCEPS ktorý kúpiť a aj na probiotický produk.Ďakujem zatiaľ
lubicaliscakova@centrum.sk

RNG

Bubika, ja na hlieny pouzivam len oreganovy olej tj taky co ma dost carvacrolu a NAC. Na regeneraciu pluc/priedusiek odporucam najma adaptogen cordyceps, ktory ciastocne zvysuje aj imunitu.
Astragalus je tiez velmi dobry adaptogen, hlavne na viralnu imunitu, lepsi nez echinacea a naviac sa da brat v ovela vacsich davkach a nepretrzite. Echinaceu mozes brat max 3 tyzdne, potom ju telo odmietne a vedie to az k neziaducim alergickym reakciam.
Nenasiel som od teba ziadnu spravu na mojich e-mailoch. Ked potrebujes kontakt priamo,skus cez rng.uforum.sk kde ti mozem poradit aj kde co dostat priamo, lebo to forum je nelimitovane pre mna pravidlami, ako toto forum.
Ak chces privatnu informaciu, uved svoj e-mail.
To s tymi chloridovymi kanalikmi musis mat odniekadial inde, nie odomna, ja sa az tak daleko nezaoberam moznymi mechanizmami v tele, mne osobne postacuje, ze nieco pracuje ucinne a nie som az tak zvedavy ani nemam cas spekulovat pre co presne, nakoniec to su vsetko len rozne teorie, co sa casom menia, ale fakt, ze to statisticky ucinne pracuje zostava.
Na zapaly odporucam najma curcuminoidy(vytazky z pakorena curcuma longa, pribuzneho dumbiera, zlteho farbiva v horcici a kari koreni) v davkach 3x1500 mg curcuminoidov s 10 mg bioperinu(z cierneho korienia) pre zvysenie absorbcie curcuminoidov.
Rozne zelene su dobre superpotraviny, hoci hodne drahe, ale maju svoje pouzitie na odmorovanie pripadne zasobenie niektorymi vzacnymi latkami.
Ja beriem zmes roznych pod menom Life's Green, puritan.com
ktora obsahuje rozne morske, mlade travy , adaptogeny a aj trochu probiotik.Beriem z toho dost, tak asi 10 gramov + do joghurtu.
Najnovsie som zohnal aj stavu z rakyty(cele bobule aj olej zo semien), ma dost nezvyklu silnu chut a olejovitu konzistencie, ale rozhodol som sa ju pridavat do drinkov, jogurtu a podobne, lebo je velmi zdrava(sea buckthorn,Hippophae rhamnoides)
Inac specificky na odmorovanie od tazkych kovov, vcitane ortuti je vyborna vnat koriandra, tiez zvana cilantro/cinsky petrzlen.
Da sa z nej urobit vyborna natierka/pesto(cesnak,cierne korenie, kokosovy olej, olivovy olej,orechy alebo lupane surove tekvicove jadierka, piniove oriesky a hodne cilantra)

BUBIKA2003

Dcéra berie už 2mesiace chlorelu pyrenoidosu 9 tabliet denne neviem či je dosť silná na očistenie tela, alebo či je lepšia chelácia pre nás obe lebo aj ja by som potrebovala očistu tela a riadnu, lebo mám tiež zápal v tele.A na imunitu je vhodný astragalus alebo graviola tú má zníženú a zvýšenú hodnotu bielych krviniek to je ževraj zápal. Viem že si písal o potravinovom doplnku, ktorý v pľúcach má účinok ako chloridové kanáliky, že rozpúšťa hlieny a čistí pľúca a obsahuje ten chlorid ale neviem ako sa volá možeš mi napísať či je tiež cez iherb. A oregánový olej teda nemá až takú silu a nie je moc dobrý cez iherb? ďakujem

RNG

Obvykla davka GSE pre dospeleho je 60 kvapiek do litra vody, pomaly pit postupne celuy den.
Tato ista koncentracia je dobra aj na vyplachy, do oci, do nosa aj usi.
Kto ma ale nejaky tazsiu infekciu, na ktoru tato davka nestaci, je lepsie brat GSE vo forme kapsul, napr 3x2kapsule 250 mg, co je akoby branie 3x50 kvapiek GSE. Oreganovy olej, taky silny ako odporucam z firmu NOW(oregano oil, 180 mg z coho je 100 mg carvacrolu v kazdej enterickej kapsule)odporucam 3x2 kapsule, alebo aj viac. Moja zena to zvysila na 2 x 4, ked sa nevedela zbavit zahlienenia.
Koloidnu striebornu vodu pouzivam najviac ako kvapky do oci a nosa, pijem ju len v pripade pokazenehop zaludka, kde sa procesy hnitia a kvasenia v zaludku na niekjolko hodin takto zastavia. Davka asi 1/4 deci=2 polievkove lyzice, ale moze byt aj viac podla potreby.Vlastne nemusi byt vacsie davka, ale opakovat po 2 hodinach.

BUBIKA2003

To je mi jasné ani nečakám hneď odpoveď, viem že máš aj svoje povinnosti a súkromie len som nevedela či prímaš otázky aj na emaili, alebo na svojej stránke,alebo si častejšie na tejto stránke fóra nemôžeš predsa obsiahnuť toľko miest naraz.
Ako máme teda zatiaľ začať užívať GSE roztok, GSE tablety striebro a olej ako často a v akom množstve podľa teba?

RNG

To koloidne striebro,je pomerne velmi stabilne. Ale nezaskodi ho skladovat v tmavsom kute nie prilis teplom.Hlavne sa don nic nesmie pridavat, lebo to ho znici na mieste.

RNG

Niekedy musim aj robit, vsakze, preto nemozem byt odrazu na oboch pocitacoch z ktorych pisem(domaci a z roboty)
Vela dobrych doplnkov mozes najst napr z internetoveho obchodu iherb.com, maju tam aj GSE, aj silny oreganovy olej firmy NOW,aj hromadu probiotik, odporucam najma z firmy Healthy Origins lebo ti maju vyrobok z osem kulturami, tepelne stabilnymi a kyselinovzdornymi s poctom 30 miliard(bilion) v kazdej kapsule.
Z enzymov je tam rastlinno fungalny Digest Platinum firmy NOW a napr pancreatin firmy Country Life(Super strength pancreatin) kde tento zivocisny enzym je ochraneny enterickym obalom proti kyselinam.

BUBIKA2003

RNG chcela by som sa opýtať, kde konkrétne by som sa ťa mohla ešte opýtať na konkrétne potravinové doplnky a názvy firiem kde ich zohnať. Písala som Ti na email,na ktorý si mi poslal stránku kde zohnať GSE, ale tam asi nepríjimaš adresované otázky. Zajtra mi má prísť koloidné striebro od pani Machu.Je to veľmi milá pani. Ako ho skladovať keď bude leto aby sa nepokazilo a pri čom nesmie byť. Ešte zháňam GSE roztok aj tablety a oregánový olej.Môžeš mi napísať ako to mám sebe aj dcére dávkovať aj striebro, GSE a oreg.olej aký časový rozostup mám medzi tým dodržať. Čo ešte by sme si mali zaobstarať keď máme dlhodobé problémy čo som Ti písala/nádchy, kašeľ, hlieny,zápal v tele zistený z krvy/
Môžeš mi napísať aj aké probiotiká a kde si ich máme kúpiť u nás predávajú len veľmi slabé a načo všetko sú enzýmy a či ich potrebujeme? ďakujem

RNG

Inac nattokinaza zobrana ustne zacne pracovat tak asi za 2 hodiny a pracuje okolo 8 hodin. Zvlastne je, ze nielenze sama rozpusta fibriny a krvne zrazeniny(tromby)a riedi ciastocne krv ale stimuluje aj vyrobu telesneho enzymu s touto ulohou, plazminu. Tj ucinok je mnohoraky.