Otázky na RNG

RNG

Healthy Origins Probiotics mozes dostat napr z iherbu.
GSE roztok na vyplachy kvapky so nosa a oci odporucam 60 kvapiek na liter vody alebo 6 kvapiek na deciliter.

RNG

Inac co by si clovek prial a co dostane su dve rozdielne veci. Su zmesi probiotik aj s 15 kulturami, ale tie nie su tepelne alebo kyselinovo stabilne, takze konecny vysledok moze byt slabsi co sa tyka rekultivacie criev.

RNG

Burgyna, psylium, arabinogalaktany a pektinu sa daju brat aj na alkalizovany zaludok, lebo nekvasia ani nehniju podstatne. Na cervene vino mam zialbohu miernu histaminovu reakciu, co sa citi podobne ako pala, takze na noc pre mna su co sa tyka alkoholu najma destilaty a mix drinky(samozrejme bez cukru, lebo som diabetik). Obcas vypijem aj pivo, ale tam je ten isty problem s kvasinkami-histaminova reakcia a "pala"

burgyna

RNG, nemozes spavat? skus cervene vino, u mna vzdy zabere :D
A k veci: co znamena "pomerne rychlo" ked mam problemy s travenim, berem enzymy, doplnam kyseliny ako dlho pokracovat aj s probiotikami. Ja im asi jablcko nemozem dat papat, kedze si ich davam po alkalizacii, to by sa asi nestravilo, ci?
Kupila som presne tieto co spominas, hoci v inom prispevku si pisal, ze kvalitne by mali mat aspon 10 roznych kultur...

RNG

Podla mna tam momentalne maju kvalitne probiotika, tepelne aj kyselinovovzdorne,od firmy Healthy Origins, kde je v kazdej kapsuli 30 miliard(bilion)z osmych roznych probiotik.
To spolu s jablkom na noc ti zakultivuje creva pomerne rychlo.

RNG

Nepoznam ziadne GSE 400 mg, pozor na to. Ma to byt prave povodne GSE od firmy NutriBiotics, nie ine rozne novsie nahrazky.

macka26

dobre teda idem na tu stranku iherb.com to objednat lebo neviem tie roztoky vypit a natahuje ma z toho

cize, kupim oregano oil v tabletkach, kupim gse v tabletkach, je tam aj 400 Mg, moze byt? plus mi prosim ta odporuc tie probiotika a idem to komplet objednat, chcem mat pokoj