prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Dobrý deň, chcel by som Vás poprosiť o radu.
Ako postupovať keď potrebujem vačší počet tabliet Betainu Hcl, aby som zárovaň mal v tele dostatok zásad. ráno 1/2 lyžicky kalinatu do 0.5l vody o 2h ranajky s 1tbl. Betain + 1tbl. biocore optimum complete enzymes . Ranajky bielkoviny + tuky v primeranom množstve, o hodinu na to sacharidy a o hodinu po sacharidoch tekutiny. Medzi hlavnymi jedlami nič nejem a časový rozdiel je min.5 hodín. Obed a Večera v rovnakom štýle. Napriek tomu sa mi odgrgáva, neskôr postupne nafukovanie v bruchu. Poradte mi prosím vás ako dodať do tela viac zasád, aby bol schopný pankreas dodať dostatok zásad do čreva pri vyššom množstvo betainu kedže jeden mi nestačí ani pri dodržaní hore uvedených postupov. Mám ráno zvýšit množstvo kalinatu alebo postupovať napr takto : Ráno 1/2 lyžicky o 2h ranajky o 3h kalinat a o2h obed o 3h kalinat a o 2h vecera.
Alebo napr objednat si tento produkt a uzivat ho napr 3h po jedle a nasledne o 2h jest?
-odkaz odstránený- … 13939?at=0
Za odpoveď ďakujem.
aj ja som zaplatila kreditkou za tovar a dopravu, len tu cosi pisali, ze ked objednavka presiahne 22USD, tak sa este cosi u nas plati a to neviem, ze kde a komu...aj tak dakujem a vela stastia s candidou :)
ahoj. doslo mi to dnes. cize do 10 dni a nic som neplatila, lebo som to uhradila kreditkou...
ahoj macka26, prepac ze tu strasim, ale tiez som objednavala z iherb (pred tyzdnom a prvykrat, tak som trosku debil z toho) a neviem teraz akym sposobom a ako budem platit dan, prip.clo ..a za aky cas ti objednavka dosla domov.diky moc:)
ahoj, tak tabletky z iherb dorazili.
mozes mi napisat prosim ta ucinne davkovanie na vyhubenie candidy?
mam gse 125mg, oregano oil od now s min 55 carvacolom plus probiotika budem rada ak mi napises to davnkovanie
este dodam, ze tie krvne testy mal robene dva dni po dobrani antibiotik a dalsie kontrolne nas cakaju v septembri.
Ahoj RNG, to som ja, co sa mi 2r.syncek liecil na boreliozu 1. stadium, 3 tyzdne antibiotikami. Chcem sa ta spytat, aj ked ratam s tym, ze nemusis sa vyznat aj v takych veciach ako su krvne testy a serologia. Syncekovi uz 7. tyzden podavam Colostrum od Biocol, 100% tekuty, 10ml rano nalacno, no a docitala som sa, ze obsahuje imunoglobuliny IGA, IGG a IGM. IGG a IGM su protilatky na stanovenie boreliozy. Naposledy mal moj syncek hranicne hodnoty IGG a IGM, zevraj sa protilatky na borelie odburavaju z tela aj dva mesiace. Myslis ze to mohol mat namerane z toho colostra, kedze hned sme nasadili Antibiotika, nemuselo to byt z tej boreliozy... Co si o tom myslis? Moc dakujem.
dakujem vemi pekne za odpoved aj ked zase neskor nemala som pristup
Etse raz vdaka-mirantonio
OK, OK, OK
rng dakujem za tvoju odpoved.....:-))