prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Dobrý deň prosila by som o radu p.RNG.
Vyše roka a pol mám tinitus, brala som lieky
Emperin na utíšenie no bez zlepšenia.Čítala som, že vyliečiť sa to nedá. To isté povedal aj lekár. Prihodilo sa mi to včase keď synček mal 3 mesiace.V tú dobu som vonku nachladla, fúkal silný vietor.Dostala som horúčku, zimnicu a pobolievalo ma jedno ucho.Bola som v tom čase dosť vyčerpaná a mala som veľa stresu, synček býval často chorý a ja som to veľmi s ním prežívala.Trpela som aj nespavosťou, ktorá sa potom upravila do normálu.Pár dní na to som sa v noci zobudila na veľké hučanie v hlave a vyrazilo mi to do uší.Pár krát som mala prechodené nachadnutie,chrípku.Pripisujem to veľkej záťaži a stresu na organizmus,z nedostatku tekutín sa mi točila hlava. Keďže som ho doteraz kojila neriešila som to.
Prosim o radu, niečo som čítala o potravinových doplnkoch ako dlho ich treba užívať.
luigi, nemam ani sajnu, nakolko moze aplikacia laseru poskodit termoregulacne ustrojenstvo(na spodu hlavy v zadu)
A samozrejme hormonalne kolisania to tak isto mozu sposobovat.
Skusil by som pouzit yam a jod na hormonalne problemy, pripadne aj ine, ako pupalka, black cohosh, Dong Quai.
No a na vyhojenie mozno poskodenych nervov su hlavne rybacie oleje a najma krill olej.
Zvysenie metabolizmu podporuju rozne termogeneracne latky , pouzivane najma v dietetike na odtucnovanie, alebo aj ine na podporu vyroby energie, ako ubiquinol,NADH, PQQ,vcelia materska kasicka(royal jelly) ATP a podobne.
Aj vytazky z nadoblickovych zliaz mozu pomoct pri znizenej vyrobe energie.
Dobrý deň RNG, moja mama má 47 rokov, a asi pred tromi rokmi podstúpila hysterektómiu. Asi po roku od operácie začala mať pocit neznesiteľného chladu, ktorý jej sála z rôznych častí tela,väčšinou z oblasti chrbtice. Predtým než jej to začalo bola taktiež na rehabilitácii s krčnou chrbticou, kde dostávala dávky laseru. Od účinku laseru jej prišlo nevoľno a prišli aj pocity chladu. Obvodný lekár jej povedal, že laser jej mohol poškodiť receptory tepla, na rehabilitácii to však popreli. Nevieme teda, či je táto porucha spôsobená operáciou alebo rehabilitáciou. Hormóny po operácii užíva pravidelne. Už prešla rôznymi lekárskymi oddeleniami, no nikde jej nevedeli povedať diagnózu a tieto problémy trvajú dodnes. Boli by sme teda veľmi radi, ak by ste nám vedeli poradiť, či je to spôsobené poruchou receptorov, alebo termoregulácie, či sa to dá liečiť, aký lekársky odbor to lieči...Za odpoveď vopred ďakujem.
Dobrý deň RNG, moja mama má 47 rokov, a asi pred tromi rokmi podstúpila hysterektómiu. Asi po roku od operácie začala mať pocit neznesiteľného chladu, ktorý jej sála z rôznych častí tela,väčšinou z oblasti chrbtice. Predtým než jej to začalo bola taktiež na rehabilitácii s krčnou chrbticou, kde dostávala dávky laseru. Od účinku laseru jej prišlo nevoľno a prišli aj pocity chladu. Obvodný lekár jej povedal, že laser jej mohol poškodiť receptory tepla, na rehabilitácii to však popreli. Nevieme teda, či je táto porucha spôsobená operáciou alebo rehabilitáciou. Hormóny po operácii užíva pravidelne. Už prešla rôznymi lekárskymi oddeleniami, no nikde jej nevedeli povedať diagnózu a tieto problémy trvajú dodnes. Boli by sme teda veľmi radi, ak by ste nám vedeli poradiť, či je to spôsobené poruchou receptorov, alebo termoregulácie, či sa to dá liečiť, aký lekársky odbor to lieči...Za odpoveď vopred ďakujem.
Pri lecitine na odburanie nanosov na cievach som skor za menej ale vacsich davok.Narazove.Je to z logiky, akoze mala davka riedidla nerozpusti velku krabicu suchej farby.
RNG ako dlho možem uživat ten Lecitin praškovy? Stači preventivne 2x za tyžden ako ste odporučil? Dakujem
Zakon zachovania hmoty a energie nepripusta nazory, ze sa pribera z nicoho.
Ale chapem to, clovek sa zriedkavo vie az natolko kontrolovat pri jedeni.
-Odkaz odstránený-
Nieco z menovanych prostriedkov ti moze pomoct.Ale podstata priberania je hlavne z prebytku kalorii v jedle.
Inac akekolvek dobre rady vitam, toto je sice podla nazvu tema/otazky pre mna, ale nie exkluzivne, lebo je to forma otvoreneho fora.
Dobrý deň RNG, čo by ste mi poradili na chudnutie, ale niečo naozaj účinné? Stravu aj pohyb dodržiavam ako sa má, aj napriek tomu nechudnem, naopak som za posledný mesiac pribrala 5 kg, už som z toho zúfalá...ďakujem
RNG a ešte sa spytam aku funciu maju nadobličky? Jedna znama si teraz robit vyšetrenia ,lebo ma stale vysoky tlak a zistili jej nejaku cystu na nadobličke.Vraj jej to odstrania a tlak by sa mal upravit.Tieto vyšetrenia mne nerobili. Dakujem