Otázky na RNG

RNG

Cica, najprv si naprav travenie, to je povacsine dovod na rozne zdravotne problemy, a to co nedostanes normalne z jedla sa neda vsetko doplnovat, su to tisice roznych potrebnych zivin. -Odkaz odstránený-
Zaklad, co radim kazdemu je brat doplnky zinku, selenu, jodu vitaminov C, E a D-3, lebo toho mame v potrave primalo.
Ostatok len podla potreby. V pripade tetanie aspon docasne treba brat doplnky na kosti,ale spravneho zlozenia a spravnych pomerov, pozri napr na produkt v Puritan.com pod menom Bone essential
Iste si brala calcium (vapnik)vo forme, co nevies absorbovat, tj ako karbonat, podobne aj magnezium. A nepbrala si potrebny bor, stroncium a vitaminy D-3 a K-2 potrebne na absorbciu a na zabudovanie mineralov.

cica 234

rng uz som fakt zufala .....preto ta prosim o radu :-((( uz dlhsi cas sa citim velmi slaba a mam pocit na odpadnutie.....tieto pocity mam stale cely den :-((( uz som bola na ct negat....krvne testy boli ok az na mierne zvysene pecenove testy, tlak ok, stitna zlaza ok, test na celiakiu je negativny, neurologicka mi diagnostikovala tetaniu ale bez ziadnych vysetreni len tak v ambulancii, beriem magnezium,vapnik......zelezo.....uz som brala asi 100 druhov vitaminov...:-((((( a najhorsie je to ze ma uz vsetci doktory beru za blazna :-((( prosim ta o radu :-((((((

RNG

Exemy sau casto zalezitost roznych zamoreni v tele, najma z miernych casto navonok neviditelnych potravinovych alergii.
Enzymaticke cistenie, absorbcne a dokonca niekedy aj chelacia moze pomoct.
Zvrchu kokosovy olej , cukor, citricidal Sangre de Grado a ine prostriedky pomozu potlacit infekcie, co sa do porusenej kozi nastahuju a zabranuju zahojeniu. Ale v skutku je prvotny problem z vnutra.
Z potravin odporucam najma zelene(spirulina, chlorella, stavy mladych trav, pripadne aj aloe vera.
Stare udaje uvadzaju aj pouzivanie Hamamelis virginiana(witch hazel) zvrchu a caj z korenov sarsaparilly.

burgyna

Ahoj RNG, co odporucas na atopicky ekzem?(10 r. dieta a teraz po dovolenke celkom v dobrom stave)
Kokosovy olej moze byt? Co by bolo este vhodne a co urcite nie? Diky moc:)

RNG

Hodne zavisi, ako jemne je to pomlete. Hrube ciastocky treba varit dlhsie, jemny prasok samozreme sa vyvari ovela rychlejsie.
Ja osobne davam vsetky do zavareninovej flasi a zalejem vodkou a necham stat , obcas pretrepem aspon 2 tyzdne. Az s toho ciastocne vyluhovaneho "blata" robim caj, kde su vyluhovane teda nielen vodorozpustne zlozky, ale aj v alkohole rozpustne zlozky. A zasada je caj zlievat, pripadne vypit aj cast usadeniny a nikdy nefiltrovat, lebo filter zachyti rozptylenu vodonerozpustnu emulziu, ktora obsahuje tiez ucinne latky.

avoja

A mozno tie caje uzivat sucasne? V ten isty den? Ak nie vsetky tri tak napr. Graviolu a Lapacho? Alebo by to bolo pre organizmus prilis?

RNG

Inac lapacho je vlastne vnutorna kora liany, takze ho treba varit pomaly aspon 1/2 hodiny, inac sa tie ucinne latky z neho neuvolnia.