Otázky na RNG

silvus28

Dobrý deň, RNG, mám jednu otázku ohľadom chudnutia pomocou hormónu T3-trijódtyronínu...zohnala som si ho a chcem ho vyskúšať. Potrebujem dať dolu cca 5-8 kíl. Gramáž jednej tabl. je 50 mcg, koľko to mám brať, aby som schudla na požadovanú váhu? Ale prosím nepíšte mi, že je to nebezpečné, ja viem, zvážila som všetky za a proti a idem do toho...len chcem vedieť či je to efektívne, či sa od toho naozaj chudne...lebo všetky ostatné metódy u mňa zlyhali...stravujem sa ozaj diétne, už nemám v strave v čom ubrať...a pohyb mám tiež...ďakujem

andula1

Ahoj RNG. Pytala som sa ta na ockovanie deti,si mi odpisal ze tvoja vnucka ma len niektore ockovania,mozes mi povedat na co ste ju dali a naco nedali ockovat? Ma hexavakcinu a MMR naockovanu? dakujem

RNG

Ucinnost GSE/citricidalu nie je nic nove, bola potvrdena v roku 1982 ako sucast dokumentacie na patentove konanie, pri uprave vytazku z grapefruitovych semienok=patentovana aktivacie=zvysenie ucinku. Tabulky ucinnosti na rozne mikroby mozete najst cez -Odkaz odstránený-.
Inac tie tabulky zmizli z internetu, takze aspon takto si ich mozete najst, lebo som ich povodne stiahol z internetu a takto ich najdete aspon na mojich strankach.

RNG

Elle, je to mozne.
Inac vsetky tie nepriame testy maju vysoku mieru chyb, ci uz falosnych negativ alebo aj pozitiv. Takze by som sa na ne celkom nespoliehal. Mozno by bolo treba urobit nezavislu skusku.
www.nytimes.com

Nezabudaj, ze dlhodobe branie extraktu z olivovych listov a Samenta/prima una de gato, co su kvapky a daju sa zamaskovat do detskeho jedla doliecia zbytky borelioz a inych mykoplazmickych a l-formovych infekcii, na ktore atb viacmenej neucinkuju.
Inac sem chodim len velmi zriedka, dufam, ze sa prebojujes na rng stranky. Ale ani tam v septembri nebudem chodit casto, lebo som velmi zaneprazdneny momentalne.

elle

RNG, velmi pekne ta prosim, ze by si mi odpovedal na moju otazku polozenu nizsie 9.8, 21:50. Neviem sa dostat na tu Tvoju stranku rng.nazory.org Je tom pre mna velmi dolezite, ide o moje dietatko, prosim, aspon ze by si vyjadril nazor. Otazka sa vztahovala na Colostrum. Dakujem Ti moc.

whaaat

Dobry den RNG,

prosim Vas mohli by ste mi napisat na e-mail uvedeny v profile, pripadne zaslat ten svoj?

Vopred dakujem

Lucia203

RNG prosim vas čo by ste mi poradili na jazvu po operácii ktora je stara asi dva týždne? chcela by som aby bola bleda skoro neviditelna a mam ju aj taku skor atroficku, prepadnutu. Mam ju pod nosom po opererácii nosnej prepažky.

janush273

RNG- chcela by som ti velmi podakovat za radu ohladom liecenia anginy, zapalu spojiviek hlavne pomocou GSE...je to naozaj skvely vyrobok..zo zaciatku som tomu vobec nedoverovala, ale po skusenostiach si ho naozaj neviem vynachvalit...takze pre vsetkych tych co neveria a zhadzuju tieto tvoje rady, tak mozem povedat, ze to NOZAJ FUNGUJE.

zaroven sa chcem spytat, ako dlho je mozne si kvapkat roztok GSE a vody do oka?

sueee

Ahoj RNG! Nemam sa velmi s kym poradit tak ta poprosim o radu.Na dovolenke som neprijemne spadla a zlomila som si nohu.Mala som upal dala som si sumivy aspirin octove obklady a prve dni flector. Bola som ako tak az kym som nezistila ze som tehotna asi to moze byt ze som len v 8-10 dni. Avsak mam obavy robili mi RTG clenku mala som aj zasteru , nato tie prve dni v bolestiach som si dala kazdu noc flector, aspirin. Moze to byt problem vo vyvoji babatka aj ked to je takto na zaciatku?? dakujem

burgyna

Ahoj RNG, tak mi prisli vsetky kyselinky, enzymy aj probiotika ako sme sa dohodli, len sa chcem spytat na ten Betain (som necakala, ze to bude take vedierkove balenie:) asi to tiez celkom neodhadnem s tou sodou (kalinat som nezohnala) Napr.ked zabudnem tyzden alkalizovat asi si prekyslim organizmus, ale co to konkretne znamena? Ako sa to prejavuje?
Dufam, ze si len na dovolenke, preto sem nechodis, ze? :)