Otázky na RNG

lukasenko600

Ahoj RNG prosim ta co by si mi poradil skusit na kvasinky v hrdle a v prinosovyvh dutinach,a ak nieco kde by som to mohol kupit dakujem

tawiyelan

Dobry den RNG, mohli by ste mi prosim odpoved na moju otazku: co je pricinou privelkej citlivosti pokozky na tvari a vo vlasovej casti (iba v tejto casti), citlivost hranici az s bolestou, moze to byt sposobene napr. chladom, prievanom, vopred dakujem za odpoved. Dominika

RNG

To sa zialbohu mozem len pokusat odpovedat, totiz bolest hlavy moze byt sposobena hromadou pricin.

Ale povedzme ze je to ten tlak, tak pri zvysenom tlaku sa zvysi cirkulacia a teda aj prisun zivin a kyslika do mozgu.

Ale naopak, moze to byt z roznych inych dovodov a zvyseny tlak moze byt len sprevadzajuci jav tych inych dovodov. Uvediem napr hormonalne dovody, stress a hladiny neurotransmiterov a rozne ine,

ivka333

RNG prosim vieš mi odpovedat na otazku.Ked mam normalny tlak t.j 120/80 a pulz okolo 60 strašne ma boli hlava kdežto ked mam tlak vyšši 140/95 nič mi nieje a citim sa ok.

ivka333

A ešte otazka k tomu čo znamena ten spodny tlak? Mavam tlak 130/95 a pulz dobry okolo 70,uživala som betablokatory.

ivka333

RNG ahoj
prosim vas čo je dobre proti stresu,niečo na upokojenie ,myslim že mam vyšši tlak zo stresu.Cievy si čistim Lecitinom uživam ako ste naordinoval:) A ešte mam otazku čo je dobre na detoxikaciu? Dakujem

RNG

Dobrych probiotik, ktore obsahuju tepelne odolne a kyselinoodolne kultury je dnes uz viacero dobrych.Ja momentalne pouzivam obcas vyrobok firmy Healthy origins, 30 billion a kupujem ho zo Swansonvitamins.com alebo Ihetb.com.
Obe firmy maju aj yogurtove zakvasy, s probiotikami , ja osobne pouzivam momentalne znacku Yogurmet freeze dried starter, ktory ma 5 balickov probiotik, zacinam s nomi yogurt v 2 litrovej flaske,tj asi tyzdenna spotreba, a pouzivam az do poslednej asi patiny, potom tam nalejem znova cerstve teple(vlazne) mlieko a necham kvasit v izbovej teplote asi 36 hodin.
Takto to viem zopakovat aj 10 x = 10 tyzdnov, tj jedna objednavka tohoto zakvasu mi vydrzi minimum pol roka. Nuz a dovtedy je uz aj tak slaba, lebo tieto kultury nie su obzvlast tepelne odolne. Mozno by som ich mal skladovat v ladnicke.....
-Odkaz odstránený-

andula1

RNG napisal si mi ze obcas beres laboratorne vypestovane probio zmesy, kde sa to da zohnat? a zakvasujes si mlieko to akoze cim? Mas este obchod s vyzivovymi doplnkami? Aku znacku probiotik odporucas,co konkretne? Chcem to pre mna a 15 mesacne dieta. V podstate to chcem na zlepsenie imunity...odporucas aj ty probiotika na lepsiu imunitu,ide zima uz teraz sa obavam chorob,hlavne u mojho drobca. Dakujem

RNG

Zapaly v hlave, odkial sa dostanu do vnutorneho ucha, pluc a priedusiek obvykle zacinaju z roznych mikrobov z prinosnych dutin, kde sa mozu zdrzovat dlhe roky. Vyhladaj si cez Google.sk zadanim -Odkaz odstránený-, zapal, tinitus.
Osobne si myslim, ze na tinitus je najlepsie pouzivat dlhodobo oreganovy olej, dobru znacku s najmenej 3 x 200 mg carvacrolu. Zapal v strednom uchu sa tak isto, ako v prinosnych dutinach moze zdrzovat dlhe roky, lebo je tam do dutin slaby prienik obrannych latok z krvi a telo sa brani najma vylucovanim hluienov a mazu, co pri zapchatej eustachovej trubici zapalami je neucinne, nie je totiz dostatocny odtok tychto latok a tym cistenie.