Otázky na RNG

Dariuska

Dobrý deň. Chcem sa opýtať, či mi viete poradiť ohľadom vlasov a nechtov. Za posledné 3 roky mi vlasy dosť zredli a viditeľne sa zhoršila ich kvalita. Posledný rok sa mi začali štiepiť nechty - vrchná časť sa štiepy od spodnej, ako keby sa mi odlupovali vrstvy... Môže to byť spôsobené tým, že už cca 5 rokov nejem mäso? Teda ak tak len občas v malých dávkach a kuracie (viem že to nie je žiadna výhra)...snažila som sa v lekárni dopátrať po nejakých doplnkoch, brala som zinok, vápnik, omega 3...žiadna zmena. Mohol by mi pomôcť Revalid alebo to je zase len reklama a účinok žiadny? Prípadne mi viete niečo poradiť, aby mi vlasy zase začali rásť tak ako predtým? Krv by mala byť v poriadku. Ešte ma napadla súvistlosť s HAK, ale tú už rok neberiem. Mám 24 rokov. Ďakujem.

RNG

Hustota stolice zavisi od mnozstva mikrovlaknin.Ked budes brat 20 gramov denne, iste ti to stolicu zahusti. A podpori probiotika , ktore vytlacia zrejme ine mikroby v tele, ktore nemusia byt priamo skodlive, ale len drazdive. A to ti ziadna rektoskopia ani ine testy zatial nevedia urcit.
Niekedy pri "nervoznycy crevach" pomaha brat ukludnujuce GABA a L-theanine.
Tiez niekomu pomoze aj Triphala a aloe vera brane dlhodobo.

RNG

Jodova tinktura pod pazuchou vyschne za par minut, sucha sa neotiera o pradlo.
Inac mozes si to davat na noc, do rana sa to strati.

Nescio

Nazdar RNG, mám dlhodobé hnačky, ktoré neprestávajú, bral som uhlie, reasec, hylak, entizol, dicetel brali mi stolicu na Helicobactera, výter na parazity boli negatívne, bol som na Rektosigmoidoskopii, negatívne, dal mi Xanax, a prestal to riešiť, tak som skúsil psylium, collostrum, probiotika ani to mi nepomohlo tak som šiel na alergologiu a tam mi zobrali krv na celiakiu, intoleranciu laktozy, a bielkovinu krav. mlieka. aj to bolo negatívne. držal som 3 týždne bezsacharidovú diétu, tak ako si písal, mal som nakoniec aj oregánový olej , a nakoniec som si dal spraviť ster na candidu, ktorá bola negatívna... a je mi lepšie, ale stále riedke stolice, a ja už neviem čo mi môže byť ??

malickaaaaa

RNG sa chcem opytat ako si davas ten jod pod pazusie?
ja som si ho dala len na zapastie ale ono sa to vobec nevstrebava...
a potom nefarbi to biele oblecenie??

Vdaka!

RNG

ako som povedal, nemam krystalovu gulu. Problemy s roznymi organmi sa daju diagnozovat roznymi laboratornymi rozbormi, ultrazvukom, ST scanerom a podobne.

RNG

5% lugolov roztok obsahuje na kvapku(65 mg) zhruba 3.25 mg jodu. Pri efektivite absorbcie povedzme 70% dostanes z jednej kvapky 2.27 mg jodu do tela.
Takze 10 kvapiek pod pazuchu raz za tyzden ti da do tela v priemere na den zhruba 3,25 mg jodu.
Lekari, ktorych rad sa drzim odporucaju od 2 az do 6 mg jodu v priemere denne.
Japonci dostavaju v priemere z potravy(najma z kelpu) az 13.5 mg.

eXpertka

Dobrý večer, chcem sa spýtať, jedno líco na tvári mám stále väčšie také opuchnutejšie, neviete mi poradiť čím by to mohlo byť? Je to viditeľné. Zubami to určite nie je, pretože to už pozorujem dllhší čas a zuby mám v poriadku. Ďakujem za odpoveď