prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Dobrý deň!Ďakujem za odpoveď. Chcem vyskúšať odkyslenie organizmu, veľa som o tom čítala. Kupila som si aj papieriky na meranie ph. Nenašla som však jednoznačnú odpoveď aké ph by mal mať moč. viete mi poradiť? dakujem
dakujem krasne za odpoved, no uvidim, co sa bude dat robit, popozerame este teda na nete tie odkazy na webstranky, co si tu uviedol. este raz vdaka.
jedina utecha je zatial to, ze tatino tomu vobec neveri,ze ma nador..a o tej hlave sme mu este nehovorili ani..
inak chcu ho ist ozarovat (hlavu) a chemo mu nasadit..co na to vravis?
lebo som uvazovala, ci radsej prejst do domacej liecby, alebo co by si odporucil? neurychli ta chemo a ozarovanie
jeho odchod? ake su skusenosti aspo z pocutia prin liecbe rak pluc s chemo..a ozarovanim metastaz v hlave?
Onkologovia robia to, co sa naucili v skole.
Zialbohu len s malym uspechom.
Preto som si osobne vyhladal lekarov s inymi nazorami a inymi prostriedkami, ako som uviedol v mojich prispevkoch.
Aj sami onkologovia v USA v pripade rakovin na sebe a svojich rodinnych prioslusnikoch na 75% odmietaju chemoterapiu a potichu sa sukromne obratia na alternativy, aj ked svojim pacientom tlacia chemo, ziarenie a operacie.
Na zaciatok si zozen co najskor silne enzymy, ako NOW, Pancreatin 4x500, betaglukany v davkach 3 x 500 mg a graviolu, caj z 6 gramov, tiez elagicku kyselinu.
Tieto su vsetky bez skodlivych postrannych ucinkov a predlzia zivot, aj ked sa casto nepodari s nimi vyliecit kazdeho pacienta.
Chemo ma hrozne nasledky, operacie tak isto a vysledky su casto horsie, ako ked clovek neurobi nic. Aspon tak hovoria statistiky, ktore sa snazia onkologicke autority umlcat.
Inac by sa sukromne onkologovia vo vacsine na sebe v pripade rakovin tymto nevyhybali, vsakze.
dakujem krasne za odpoved, no uvidim, co sa bude dat robit, popozerame este teda na nete tie odkazy na webstranky, co si tu uviedol. este raz vdaka.
jedina utecha je zatial to, ze tatino tomu vobec neveri,ze ma nador..a o tej hlave sme mu este nehovorili ani..
lebo som uvazovala, ci radsej prejst do domacej liecby, alebo co by si odporucil? neurychli ta chemo a ozarovanie
jeho odchod? ake su skusenosti aspo z pocutia prin liecbe rak pluc s chemo..a ozarovanim metastaz v hlave?
Mozno ho niektore DIM obsahuju, neviem. Obvykle ale izolaty/vytazky su precistene od inych zloziek.
Obsahuje ho aj DIM?
Na obsahy sulforaphanu v roznych jedlach pozri na
www.livestrong.com
Tam zistis, ze sa daju take davky dostat z klickov brokolice.
Jediny problem s tymto isosyanatom je, ze ho treba na ucinok hodne. Vyskum bol robeny s kvantitami 200 do 800 mikromol denne.Kedze molekularna vaha sulforaphanu je 177g/mol, davka 200 mikromol je zhruba 35 miligramov a doplnky zatial na trhu maju obsahy v mikrogramoch....To vam vsak vyrobcovia doplnkov nepovedia, vsakze.
Pozri na
en.wikipedia.org
a klikni na literatury cislo 12 a 13