Otázky na RNG

katka22

Ešte som chcela poradiť..pretože ja odchádzam na dovolenku a tieto produkty nezoženiem tak rýchlo,tak som chcela poradiť niečo čo kúpim aj v lekárni narýchlo na to napínanie na zvracanie.Ono sa mi to zhorší keď si zatlačím na oblať pri pupku na oboch stranách.keby ste mi na to aspoň niečo mohli odporučíť.
ďakujem

RNG

Ja nezijem na Slovensku a nepoznam co je tam v obchodoch . Osobne si doplnky objednavam cez internet, podla obsahov a cien. V USA dnes sa mozem spolahnut na spravnost obsahov, totiz kontroly su tu prisne a tresty privelke, aby sa na to niekto odvazil, vcitane zhabania majetku az vazenia.

katka22

Na nejaké výsledky z infekčného práve čakám..sú tam chlamýdie,aj ebv atd..
Ďakujem za rady a nejaké produkty na tie moje črevá a žalúdok?

Ďakujem

RNG

Ak ti ani toto nepomoze, treba adresovat aj hormony(yam, jod, selen),lebo aj to moze sposobovat priznaky, ake opisujes.

Zialbohu aj plno inych zdravotnych problemov moze sposobovat rovnake priznaky, ale neda sa z par priznakov presne povedat, o co sa jedna, ja nemam krystalovu gulu. Na to potrebujes spravne testy, ako napr na chlamidie, boreliozu, l-formy atd.

RNG

Na nakazu v nose a prinosnych dutinach je najlepsie si kvapkat roztok GSE do nosa v leze s hlavou zaklonenou co najviac dozadu, aby sa to dostalo aj do prinosnych dutin.
3 krat denne roztok pripraveny z deci vody a max 10 kvapiek GSE
Zhlienenie pluc a priedusied odstani davka carvacrolu, 3 x 200 mg. Carvacrol je ucinna zlozka oreganoveho oleja a najlepsie su z neho entericke kapsule, ako napr produkt firmy NOW,. kde kazda kapsula obsahuje zarucene 100 mg carvacrolum a entericka kapsula zaruci, ze sa to rozpusti az v crevach a nedrazdi usta, hrdlo a zaludok, kedze je to silna korenina.
Pomoze brat aj odhlienovac NAC=n-acetyl cysteine, forma aminokyseliny,(na Slovensku acc) davka 2 x 500 mg.

katka22

Ďakujem, a ešte mi nedá sa neopýtať, čo poviete na tú horúčosť v celom tele-niekedy s teplotou, niekedy bez-najmä ráno.Strašne mi ráno bije srdce a zadýchavam sa hrozne,potím. Ale pot nesmrdí ako klasický pot ,dajme tomu počas cvičenie. Počas dňa je to lepšie , ale ráno dokedy sa dám do poriadku prejdú aj 3 hod.
No a aj by som Vás poprosila, aby ste mi napísali nejaké vhodné produkty na môj stav.
Ďakujem ešte raz.

RNG

Dagmar, tvoj problem zacina s nedostatkom kyseliny, co znici celu traviaci proces a ked sa nedostatocne natravene potraviny so zivymi, tj kyselinami nezabitymi mikrobami dostanu do criev tak sa tam rozmnozia, tj nielen candida, ale aj ine hnilobne a plesnove kultury
Takze musis brat s jedlom kyseliny, enzymy a hodne mikrovlaknin na precistenie a tiez nasadit si spravne probiotika a rozmnozit ich dostatocnymi davkami mikrovlaknin.
Na cas musis znacne obmedzit cukry, s masom a syrami nesmies pit vodu ani nic ineho, aby si si v zaludku nerozriedila kyseliny, pripadne brat extra doplnok kyselin((betain HCl, pepsin HCl, L-lysin HCl) a na noc brat preobiotika s jablkom.
Ak mas hnacky, mozes brat par dni extra psylium a colostrum(15 gramov) alebo berberine(2 x 500 mg) alebo pit roztok GSE a brat kapsule oreganoveho oleja.

Dagmar1

Dobrý deň pán RNG,
už dlhšie sledujem Vaše stránky a rady, ktoré ma veľmi zaujali. Chela by som Vás poprosiť taktiež o radu. Mám 23 rokov,už asi 2,5 roka má trápia zdravotné problémi. Všetko sa to začalo po smrti môjho priatela. Najprv som výrazne schudla a potom som veľmi pribrala z 53 na 68kg, samozrejme som sa prejedala, začali problémi so štítnou žlazou,vyrážky na tváry a chrbte.Biele fľaky po tele ako vitiligo(vraj je to pitiriasis povedala p.doktorka),neustále ženské problémi,svrbenie,zápal krčka maternice, kvasinky a jazyk biely, pri koreni ako sneh, kanáliky boli zvečšené.Stolica riedka,velmi zapácha(viem že to nevonia,ale nie až tak že ja musim utiecť z wc)Postupne som schudla 8 kg a to som si nasadila protikvasinkovu dietu(PKD), aj flaky ustúpili. Začala som jesť normálne a nepribrala som, potom som znovu nastupila na protikvasinkovu dietu až sa mi vaha dostala na 55kg. Štítna sa mi upravila. Flaky na tele sa mi objavujú stále,ale nie v takom množstve. Čo ma najviac hnevá je, že keď som bola na PKD, na 3 tyždeň sa mi začal krasne čistiť jazyk. Ak som si už dala niečo ine, tak ho mám stále biely ale až veˇmi,že ked ho niekomu ukážem tak sa zhrozí čo to mám. Stále mám riedku stolicu a nafukuje ma..Niekedy mám pocit ako keby ten môj žalúdok nemohol stráviť jedlo. Chcem sa spýtať, či by som nemohla byť alergická na mlieko, ked mam taky jazyk. Začalo ma dosť pobolievať pod lavym rebrovym oblukom a často ma picháva pri srdci(to mam vraj vporiadku ked som bola na EKG). Vždy ked niečo zjem ma popicháva pod lavym rebrovym oblukom. Kupila som si čaj Lapacho,jem dosť cesnaku,a taktiež Citricidal kvapkám,aj psylium papám. Ked som bola iba na zelenine,semenách tak som mala zelenú stolicu ako korytnačka. Hrozne to zapáchalo. dietu somodržiavala prísne, žiadny sacharid proste nič, žiadne pečivo,mliečne vyrobky a zeleninu taktiež nie všetku ani mrkvu,rajčiny,zemiaky.. až na 3 týžden som si začala dávat na raňajky ananás kôli enzýmom.Ten je veľmi zásaditý. Chcem Vás poprosiť čo by ste mi odporučili lebo gynekológ mi predpísal lieky Candymax na candidu 1 x týždenne(v balení su 4tabl.)a potom raz za mesiac si mám dať. Chcem sa poradiť či to má zmysel užívať, ešte som si nič nezobrala.Čo všetko si mám kúpiť a hlavne kde si to mám kúpiť aby to bolo kvalitné. Tá bolesť pod lavym rebrovym oblúkom môže byť žlčník, tie flaky sú spôsobené candidou?Ďakujem Vám.

RNG

Hak vykolaji normalne hormonalne ptrocesy, cize skodi zdrzaviu a zamoruje telo ako kazda umela chemikalia.
Vyhadzanie moze byt zo vselicoho, vcitane chemikalii, tj aj hak aj atb prichadzaju do uvahy.
Po pouziti atb je obrana tela postihnuta, lebo atb znicia aj probiotika a tak pripravia telo o az 70% obrannych latok=podstatne znizena imunita, ktore tieto probiotika pre nas vyrabaju.
Naviac ked su probiotika znicene na ich mieste sa usadia ine mikroby, z ktorych cast moze byt vyslovene skodlivych a otravovat telo svojimi toxinami. Najma plesne a kvasne kultury su tam premnozene, a to ma spojenie aj s nakazou v nose,prinosnych dutinach dokonca v prieduskach, plucach a vnutornom uchu, kde sa plesne a kvasne kultury rozmnozuju, najma v prinosnych dutinach, lebo telo nema dost protilatok proti nim z probiotik. Dokonca aj urinarne nakazy su s tym spojene.