prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Katka 22, ciricidal alebo GSE od NutriBiotic je ucinny na rozne streptokoky
Roztok 60 kvapiek do litra vody je denna davka , ktoru musis pit po malych glgoch cely den.
Ako probiotika ja osobne pouzivam silne tepelne a kyselinovo vzdorne od firmy
Healthy Origins napr cez iherb.com. Na vyzivu probiotik a cistenie organizmu vseobecne mas mikrovlakniny, na Slovensku su lacne a dobre psylium a inulin,najlacnejsie z firmy Vemica.eu a v jablkach mas pektiny
pre RNG
co prosim ta poradis pre alkoholika, ktory sa rozhodol abstinovat, ake latky mozu pomoct pri abstinencnych priznakoch?
ale naoozaj tazky alkoholik....ma abstaky a nechce brat antabus a ine pschiatrom predpisovane lieky
Dobrý deň,
opäť ďakujem za odpovede. Chcela by som vás teda pekne poprosiť o nejaké konkrétne produkty na tie streptokoky,alebo si myslíte,že je to ok,keď som podstúpila atb liečbu? Ale aj tak mám pocit,ešte takého nedostatočného vyliečenia.
S tými črevami, viem máte pravdu,že asi nič nezistia,lebo takéto veci oni nezisťujú,tak tiež vás prosím o názvy všetkých produktov,kt. by ste mi odporučili,vrátane tých probiotík,lebo už naozaj neviem,kt. sú tie správne.
A ešte by som sa chcela spýtať, čo by ste povedali na to,keby som na to brucho chcela podstúpiť magnetickú rezonanciu? Lebo sa mi nezdá to podbruško...z gyn.hľadiska mám všetko v poriadku. Takže neviem,či takéto niečo nemôže spôsobovať slepé črevo? Bolo mi povedané,že áno.že ak je to chronické,tak raz mám pokoj a raz mám také príznaky ako naozaj mám-napínanie,bolesť v celom bruchu,krče,nafukovanie.Čo si myslíte Vy?
Ďakujem veľmi pekne
Este raz opakujem, v zaludku naduvanie moze byt len pri NEDOSTATKU kyselin. Kyseliny totiz zabiju a rozlozia mikroby, ktore inac sposobuju kvasenie a hnitie.
To, ze vacsina ludi a lekarov si mysli, ze ked sa im kyslo grgne, ze maju privela kyszelin je bezne rozsirena loz na predaj protikyselinovych prostriedkov. Tieto sice potlacia palu tj palenie kyselin v pazeraku, ale tym zaroven znicia traviaci proces a nasu prirodzenu kyselinovu barieru proti prieniku bakterii cez zaludok do tela.
Na dobre travenie treba dostatok kyselin, roznych enzymov mikrovlaknin na cistenie criev a vyzivu pre probiotika no a samozrejme obcas nasadit a rozmnozovat tie probiotika, na co zarucene ucinne su len probiotika, co su tepelne a kyselinovo odolne. Ine uz mozes kupit mrtve alebo sa nevedia cez kyseliny do criev zive prebojovat.
Biorezonancia je velmi slubna, ale zialbohu su zatial jej vysledky dost nespolahlive. V USA je vobec zakazana.
Stale tu zdoraznujem, ze v dnesnych tichych viralnych epidemiach je potrebne si zvysovat viralnu imunitu pozri cez Google.sk uvedenim mojho nicka a slova herpes. K tomu pridam este dalsie mozne ako monolaurin, citral, berberine a Sangre de Grado.
dakujem za odpoved, beriem pripravky star life, lebo som bola na merani pristrojom diacom - biorezonancia, sluchadla na usi a skenovanie celeho tela, a doktorka co to robi mi povedala, ze mam v tele vela cytomegalovírusu (CMV) a candida, takze som si tie pripravky objednala, co si myslis o tejto metode diagnostiky? a co sa tyka problemov katky 22, tiez mam problem s travenim, bola som aj na gastro vysetreni, mam zvysenu tvorbu kyselin, a mam predpisane lieky, ale tiez velmi nepomahaju, konkretne ake enzymy napomahaju pri zvysenej tvorbe kyseliny a naduvani ? a ake vysetrenie si mam ziadat, aby som vedela co mi chyba pri traveni? dakujeeeem
Katka 22, vysetrenie na gastro znamena sondy do zaludka a criev. Tie mozu najst vredy, deformity a podobne velke objekty, ale nemeraju to najdolezitejsie pre travenie a to su kyseliny, rozne enzymy ani osadenie criev probiotikami
Takze to budes muset riesit v prvom rade doplnkami toho, coho mas malo,, od kyselin cez rozne enzymy, samozrejmem odporucam brat kazdemu aspon 15 gramov mikrovlaknin a nasadit si kvalitne kyselinovzdorne a teplovzdorne probiotika a rozmnozovat ho tymi mikrovlakninami.
Lebo ked to nebudes riesit, postupne sa ti to bude zhorsovat az ti to moze znicit zdravie.
Ked mas nedostatok kyselin, tak sa ti jedlo v zaludku kazi,, kvasi a hnije. Z toho su plyny a krce v zaludku. Potom sa ta zmes s premnozenymi mikrobami dostane do criev, ktore infikuje, potlaci dobre probiotika a dalej hnije a kvasi. K tomu napomoze aj to, ze ked nemas dost enzymov, jedlo sa ti dostatocne nenatravi a trpis urcitymi podvyzivami na neabsorbovane ziviny.
Pri nedostatku enzymov tie, ktore sa vytvoria v traviacej sustave , z nich nezostane ziadny prebytok, ktory by sa absorboval do krvi a tak cistil telo. Tak je telo zamorene a snazi sa vylucit neziaduce latky hoci aj cez kozu=vyrazky, alebo zacne tvorit cysty a ine odpadove kose v ramci tela.
mne tiez prislo dnes GSE od Nutribiotic na streptokoka, tak dufam to pomôže, tiež vdaka za rady.
Dobrý deň p.RNG.Neviem,či si spomínate na moje problémy o kt. som Vám písala(katka22),ale chcela by som Vám napísať pokračovanie. Našli mi v hrdle streptokoky,dali mi antibiotiká summamed ale absolútne to nezabralo.Potom mi dali ďalšie antibiotikum markolidové a to našťastie zabralo. Dá sa povedať,že sa cítim neporovnateľne lepšie-horúčka,kašel aj bolesti hrdla zmizli.Tak isto sa zlepčilo dýchanie(môžu streptokoky spôsobovať zadýchavanie) a aj horúčosť ranná sa zlepšila.Samozrejme, nie úplne.Aj tak sa zadýchavam a som hlavne ráno horúca (už však bez teploty). Avšak čo ma trápi je to moje brucho,kvôli kt. som Vám vlastne prvý krát písala.To zostáva. Po tých 2 r. čo ma tento problém trápi sa to dosť zmenilo.Už nemám problém s tým, že by som nemohla ísť na wc,ale skôr s tým,že ma nafukuje(omnoho menej ako pred tými 2r),ale keď už ma nafúkne tak je to poriadne,mám pri tom aj bolestivé brucho a bolí ma to aj v oblasti podbruška. Tak isto ma takto bolí brucho aj pri pohlavnom styku. Na wc idem,niekedy super,inokedy mám pocit nedostatočného vyprázdnenia. Býva mi zle a napína ma. Mám pocit,že mi pomáhajú cholagolové kvapky. Neviem,čo sa mi to tam deje ale niečo určite. Tie príznaky sa v priebehu 2 r.dosť zmenili-od zápchy a neustáleho nafukovanie, cez bolesti brucha,kŕčovité, napínanie, zle od žalúdka pocit plnosti...A navyše si už začínam myslieť,že tú krupicovitú vyrážku čo mám po celej tvári, že tá je z tohto. Nepomáha na ňu nič. A to už som skúšala naozaj všeličo.Ani atb na ňu nepomáhajú. Prosím o radu, či mi navrhujete návštevu gastro.ambulancie(aj keď som na začiatku mojich problémov absolvovala skoro všetky vyšetrenia) alebo čo?
Veľmi pekne ďakujem
Katka22
Star life ma maly vyber a casto dost slabe obsahy. Ale maju vybornu reklamu....Ta vsak malokedy hovori o obsahu ucinnych zloziek.
Ale zato ceny maju dobre vysoke
ahoj RNG,
pozdravujem ta, uz si mi viackrat poradil a dobre, este raz vdaka, som rada, ze som objavila toto forum a tvoje prispevky, obdivujem tvoje vedomosti a ten siroky zaber,tieto problemy a tvoje rady to bolo riadenie osudu, ze som hladala nieco ine a nasla som teba, pripravky ktore si mi poradil su uz naceste z USA a verim, ze mi pomozu, prajem ti pevne zdravie a chut pomahat
kjana
p.s. poznas produkty Star life?