Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

Katka 22, ciricidal alebo GSE od NutriBiotic je ucinny na rozne streptokoky
Roztok 60 kvapiek do litra vody je denna davka , ktoru musis pit po malych glgoch cely den.
Ako probiotika ja osobne pouzivam silne tepelne a kyselinovo vzdorne od firmy
Healthy Origins napr cez iherb.com. Na vyzivu probiotik a cistenie organizmu vseobecne mas mikrovlakniny, na Slovensku su lacne a dobre psylium a inulin,najlacnejsie z firmy Vemica.eu a v jablkach mas pektiny

kjana

pre RNG
co prosim ta poradis pre alkoholika, ktory sa rozhodol abstinovat, ake latky mozu pomoct pri abstinencnych priznakoch?
ale naoozaj tazky alkoholik....ma abstaky a nechce brat antabus a ine pschiatrom predpisovane lieky

katka22

Dobrý deň,
opäť ďakujem za odpovede. Chcela by som vás teda pekne poprosiť o nejaké konkrétne produkty na tie streptokoky,alebo si myslíte,že je to ok,keď som podstúpila atb liečbu? Ale aj tak mám pocit,ešte takého nedostatočného vyliečenia.
S tými črevami, viem máte pravdu,že asi nič nezistia,lebo takéto veci oni nezisťujú,tak tiež vás prosím o názvy všetkých produktov,kt. by ste mi odporučili,vrátane tých probiotík,lebo už naozaj neviem,kt. sú tie správne.
A ešte by som sa chcela spýtať, čo by ste povedali na to,keby som na to brucho chcela podstúpiť magnetickú rezonanciu? Lebo sa mi nezdá to podbruško...z gyn.hľadiska mám všetko v poriadku. Takže neviem,či takéto niečo nemôže spôsobovať slepé črevo? Bolo mi povedané,že áno.že ak je to chronické,tak raz mám pokoj a raz mám také príznaky ako naozaj mám-napínanie,bolesť v celom bruchu,krče,nafukovanie.Čo si myslíte Vy?

Ďakujem veľmi pekne

RNG

Este raz opakujem, v zaludku naduvanie moze byt len pri NEDOSTATKU kyselin. Kyseliny totiz zabiju a rozlozia mikroby, ktore inac sposobuju kvasenie a hnitie.
To, ze vacsina ludi a lekarov si mysli, ze ked sa im kyslo grgne, ze maju privela kyszelin je bezne rozsirena loz na predaj protikyselinovych prostriedkov. Tieto sice potlacia palu tj palenie kyselin v pazeraku, ale tym zaroven znicia traviaci proces a nasu prirodzenu kyselinovu barieru proti prieniku bakterii cez zaludok do tela.
Na dobre travenie treba dostatok kyselin, roznych enzymov mikrovlaknin na cistenie criev a vyzivu pre probiotika no a samozrejme obcas nasadit a rozmnozovat tie probiotika, na co zarucene ucinne su len probiotika, co su tepelne a kyselinovo odolne. Ine uz mozes kupit mrtve alebo sa nevedia cez kyseliny do criev zive prebojovat.

Biorezonancia je velmi slubna, ale zialbohu su zatial jej vysledky dost nespolahlive. V USA je vobec zakazana.

Stale tu zdoraznujem, ze v dnesnych tichych viralnych epidemiach je potrebne si zvysovat viralnu imunitu pozri cez Google.sk uvedenim mojho nicka a slova herpes. K tomu pridam este dalsie mozne ako monolaurin, citral, berberine a Sangre de Grado.

kjana

dakujem za odpoved, beriem pripravky star life, lebo som bola na merani pristrojom diacom - biorezonancia, sluchadla na usi a skenovanie celeho tela, a doktorka co to robi mi povedala, ze mam v tele vela cytomegalovírusu (CMV) a candida, takze som si tie pripravky objednala, co si myslis o tejto metode diagnostiky? a co sa tyka problemov katky 22, tiez mam problem s travenim, bola som aj na gastro vysetreni, mam zvysenu tvorbu kyselin, a mam predpisane lieky, ale tiez velmi nepomahaju, konkretne ake enzymy napomahaju pri zvysenej tvorbe kyseliny a naduvani ? a ake vysetrenie si mam ziadat, aby som vedela co mi chyba pri traveni? dakujeeeem

RNG

Katka 22, vysetrenie na gastro znamena sondy do zaludka a criev. Tie mozu najst vredy, deformity a podobne velke objekty, ale nemeraju to najdolezitejsie pre travenie a to su kyseliny, rozne enzymy ani osadenie criev probiotikami
Takze to budes muset riesit v prvom rade doplnkami toho, coho mas malo,, od kyselin cez rozne enzymy, samozrejmem odporucam brat kazdemu aspon 15 gramov mikrovlaknin a nasadit si kvalitne kyselinovzdorne a teplovzdorne probiotika a rozmnozovat ho tymi mikrovlakninami.
Lebo ked to nebudes riesit, postupne sa ti to bude zhorsovat az ti to moze znicit zdravie.
Ked mas nedostatok kyselin, tak sa ti jedlo v zaludku kazi,, kvasi a hnije. Z toho su plyny a krce v zaludku. Potom sa ta zmes s premnozenymi mikrobami dostane do criev, ktore infikuje, potlaci dobre probiotika a dalej hnije a kvasi. K tomu napomoze aj to, ze ked nemas dost enzymov, jedlo sa ti dostatocne nenatravi a trpis urcitymi podvyzivami na neabsorbovane ziviny.
Pri nedostatku enzymov tie, ktore sa vytvoria v traviacej sustave , z nich nezostane ziadny prebytok, ktory by sa absorboval do krvi a tak cistil telo. Tak je telo zamorene a snazi sa vylucit neziaduce latky hoci aj cez kozu=vyrazky, alebo zacne tvorit cysty a ine odpadove kose v ramci tela.

katka22

Dobrý deň p.RNG.Neviem,či si spomínate na moje problémy o kt. som Vám písala(katka22),ale chcela by som Vám napísať pokračovanie. Našli mi v hrdle streptokoky,dali mi antibiotiká summamed ale absolútne to nezabralo.Potom mi dali ďalšie antibiotikum markolidové a to našťastie zabralo. Dá sa povedať,že sa cítim neporovnateľne lepšie-horúčka,kašel aj bolesti hrdla zmizli.Tak isto sa zlepčilo dýchanie(môžu streptokoky spôsobovať zadýchavanie) a aj horúčosť ranná sa zlepšila.Samozrejme, nie úplne.Aj tak sa zadýchavam a som hlavne ráno horúca (už však bez teploty). Avšak čo ma trápi je to moje brucho,kvôli kt. som Vám vlastne prvý krát písala.To zostáva. Po tých 2 r. čo ma tento problém trápi sa to dosť zmenilo.Už nemám problém s tým, že by som nemohla ísť na wc,ale skôr s tým,že ma nafukuje(omnoho menej ako pred tými 2r),ale keď už ma nafúkne tak je to poriadne,mám pri tom aj bolestivé brucho a bolí ma to aj v oblasti podbruška. Tak isto ma takto bolí brucho aj pri pohlavnom styku. Na wc idem,niekedy super,inokedy mám pocit nedostatočného vyprázdnenia. Býva mi zle a napína ma. Mám pocit,že mi pomáhajú cholagolové kvapky. Neviem,čo sa mi to tam deje ale niečo určite. Tie príznaky sa v priebehu 2 r.dosť zmenili-od zápchy a neustáleho nafukovanie, cez bolesti brucha,kŕčovité, napínanie, zle od žalúdka pocit plnosti...A navyše si už začínam myslieť,že tú krupicovitú vyrážku čo mám po celej tvári, že tá je z tohto. Nepomáha na ňu nič. A to už som skúšala naozaj všeličo.Ani atb na ňu nepomáhajú. Prosím o radu, či mi navrhujete návštevu gastro.ambulancie(aj keď som na začiatku mojich problémov absolvovala skoro všetky vyšetrenia) alebo čo?

Veľmi pekne ďakujem
Katka22

RNG

Star life ma maly vyber a casto dost slabe obsahy. Ale maju vybornu reklamu....Ta vsak malokedy hovori o obsahu ucinnych zloziek.
Ale zato ceny maju dobre vysoke

kjana

ahoj RNG,
pozdravujem ta, uz si mi viackrat poradil a dobre, este raz vdaka, som rada, ze som objavila toto forum a tvoje prispevky, obdivujem tvoje vedomosti a ten siroky zaber,tieto problemy a tvoje rady to bolo riadenie osudu, ze som hladala nieco ine a nasla som teba, pripravky ktore si mi poradil su uz naceste z USA a verim, ze mi pomozu, prajem ti pevne zdravie a chut pomahat
kjana
p.s. poznas produkty Star life?