prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Nuz nejakom som si to nevsimol.
Na zapaly su protizapalove, ako napr curcumin s bioperinom. Ale tvoj problem je zle travenie a z toho zanesenie criev, tj radim ti v prvom rade brat kyseliny a najma enzymy, aby si si creva precistila, vcitane enzymov na mliecne produkty, ci uz s nimi alebo aj na prazdny zaludok na precistenie tela
Samozrejme musis brat hromadu mikrovlaknin(2 x 20 gramov) a probiotika, lebo jedine tieto ti mozu vytlacit z criev plesne a kvasne kultury. A obmedzit cukry a jemne muky, ktore sa v zaludku zmenia za 1/2 hodiny na cukry.
Ak ti to nepomoze dost rychlo, musis prejst na intenzivnu proticandidovu dietu, pozri cez Google.sk uvedenim moho nicka a slova candida.
Na streptokoky treba pit roztok GSE a samozrejme napravenie crevnej flory ti zvysi proti nim imunitu.
pán RNG prosím Vás o odpoved na moju otázku..leb akosi ste na mna zabudli.
Dobrý deň,
mám ťažku formu akne...bolo mi zistené, že je to kvôli tomu, že mám zanesené hrubé črevo, zapal na hrubom čreve,plesne , zahlienene pluca a na plucach tiez plesne a streptokoka..mam intoleranciu kravskeho mlieka, ale mlieko úplne neobmedzujem... prosim Vám o radu. vdaka
oprava, silne absorbenty
mikrovlakniny ako psylium, inulin, arabinogalaktany, pektiny, glucomanan...
alebo aj aktivne uhlie, bentonity, zeolity a podobne.
Zuzannaa, slabost, dokonca mizsie horucky su priznakom privela vybitych skodlivych bakterii naraz a ich toxickym obsahom vylejucim sa do tela. Nazyva sa to uhynova, Herxheimer Jarish reakcia. PO cvase ale zmizne, lebo sa pocet vybitych mikrobov postupne znizuje. Proti prisilnej uhynovej reakcii treba ciastocne znizit davky, pit hodne vody, brat ailne absorbenty, najma mikrovlakniny(20 a viac gramov denne) a pripadne aj silne enzymy, ktore pomozu rozne toxiny rozlozit.
Daniela, poskodene slachy casto zhrubnu a stvrdnu. Lepsie je na to davat roztok MSM alebo ak sa dostanes k DMSO, to je ovela ucinnejsie na "zmaknutie"sliach a regeneraciu.
Marusska 83, mumio/shilait moze pomoct na rozne veci, ale ho bezne neodporucam, lebo nema stabilne zlozenie, je to nahodna organickaa anorganicka latka v prirode, vytvorena z roznych materialov.
Skusit to mozes, necital som nikde, ze by to uskodilo, ale ci ti to pomoze je otazne, zrejme to velmi zavisi, kde to mumio bolo zberane.
Kamen v zlcniku, dokonca aj piesok by mal byt dobre viditelny na ultrazvuku a vypusit/rozpustit ho trva casto dost dlho a zriedovanie zlce je na to absolutne nevyhnutne.
Dobrý deň RNG,
skúsila som piť GSE od Nutribiotik na toho streptokoka aj na haemophilus parainfl., no stále keď to začnem piť tak mám stavy takej akoby slabosti, únava, malátnosť, môže to byť z toho že sa telo očistťuje? alebo je naopak ze je telo oslabene a je to prilis silno nariedene, no neviem, no podobne pocity som mala aj keď som brala antibiotiká, tak či ste sa s niečím takým náhodou nestretli?
a čo si myslíte o výživových doplnkoch kapucínka a podkovičník, dala by sa tieto dve baktérie aj týmto vyliečiť, alebo aspoň ako doplnok?
Dakujem.
Dobry den, asi tak pred mesiacom som bola na celodennej ture, (9km do kopca, 9km z kopca). Na druhy den ma zacal boliet priehlavok na nohe, iba pri chodzi (myslela som si ci to nebude nahodou iba presilene, kedze nie som naucena na taketo tury). Neskor mi to i opuchlo. Dala som si na to octanovu mast, obviazala a do 4 dni opuch i bolest zmizli. Ostal mi len trosku zväcseny priehlavok, akoby tam bola kost a v blizkosti tak mensia jamka. Ono ma to vobec neboli ani mi to nejako neprekaza, len by som chcela vediet, co by to mohlo byt. Je napr. mozne, ze som len trosku zle stupila a mi tam vyskocila kosticka? Alebo by to mihlo byt z presilenia?
Dobrý deň,
mám ťažku formu akne...bolo mi zistené, že je to kvôli tomu, že mám zanesené hrubé črevo, zapal na hrubom čreve,plesne , zahlienene pluca a na plucach tiez plesne a streptokoka..mam intoleranciu kravskeho mlieka, ale mlieko úplne neobmedzujem... prosim Vám o radu. vdaka
Dobrý deň Rng.
Prosím ťa ako mám postupovať v liečbe?Na tvoje odporučania som držala kuru na HB koloidným striebrom+Dgl ktoré užívam aj teraz.Ako som ti písala pociťovala som tlakovu bolesť niekedy až pichanie v strede brucha pod rebrami mierne v pravo.Začala som užívať Sylimarín+psyllium a doplňam probiotiká.Sem tam si šupnem aj aloe vera ale to nie pravidelne.Bolesť pretrváva nie silna ale tlaková čo si myslím že je z kameňa v žlčníku alebo nedoliečeného vredu.Od známej som dostala mumium preto sa ťa chcem opýtať či k tomu všetkému môžem pridať aj to pretože ako som čítala tvoje príspevky dočítala som sa že aj sylimarin aj mumium zrieďuje žlč.Preto sa pýtam či môžem brať oboje alebo ako postupovať.Niekedy si začínam myslieť či tie bolesti nemôže spôsobovať aj prekyslenie myslím od kávy,tej neviem odolať.