prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG
Len ja ten GSE mam v malej flasticke a keby som mala dat 60 kvapiek tak ju hadam aj celu miniem... Na nej mam napisane ze 60perc. Vytazok a davkovanie 1 kapku v 100ml vody, mozem to teda tak brat ?
A co sa tyka toho oreganoveho... V takejto tekutej forme to teda nemam brat ? Lebo som dost dlho cakala kym to pride :( a citala som aj niekde ze sa moze tak dve kapky do tekutin dat ci co nato poviete?
GSE odporucam 60 kvapiek do litra vody, to je zaroven denna davka co pijes po malych glgoch cely den
Ten isty roztok sa da pouzit ako kvapky do nosa oci usi a vyplachy.
Silnejsie koncentracie nie su vhodne.
Kokosoveho oleja pri napr bezsacharidovych protikandidovych dietach odporucam 3 lyzice denne, nahradza sacharidy na vyrobu aj mechanickej energie.
Oreganovy olej v tekutom stave je paliva korenina, jej ucinna latka je carvacrol, preto odporucam entericke kapsule, kde je zaruceny obsah carvacrolu a rozpustaju sa az v crevach, takze nepalia usta, hrdlo a zaludok.Dobre su napr z firmy NOW foods, kde kazda z nich obsahuje 100 mg carvacrolu, tj na odporucenu davku 3 x 200 mg carvacrolu beries 3 x 2 kapsulky.
RNG
Prosim vas chcem sa opytat ako sa davkuje /GSE, oreganovy olej a kokosovy... Lebo vascinou sa vsade pise na kapsule no ja mam kvapky.. Dakujem
Sorry, neviem. Ja zijem v USA a napr Swansonvitamins.com ma produkt kanadskej firmy NAP, ktory sa zhoduje s protokolom dr Huldy Clark. Predavaju ho pod menom 20 day parasite kit, kde mas 4 zlozky a presny harmonogram na kazdy den
Skúšal som zistiť kde by som kúpil protokol dr Huldy Clark, no nepodarilo sa mi. Viete mi prosím povedať kde to kúpim na Slovensku, Rakúsku alebo v Česku.
Na trhu je dostatok dobrych pripravkov na kosti a klby.
Doplnky na kosti by mali obsahovat vsetky mineraly na kosti, v spravnej vysokoabsorbovatelnej forme, ako ma napr Swansonvitamins.com vo svojom starsom osvecenom produkte, Bone essentials, alebo napr Now foods pod menom Full spectrum minerals.Samozrejme k tomu odporucam brat aj vitamim D-3, 5000 IU a vitamin K-2(MK&) 100 mikrogramov na lepsie zabudovanie a pripadne aj nieco zelene, ako 1-2 gramy spiruliny.
Poskodene creva znamenaju zlu absorbciu zivin celkove a na napravenie traviaceho procesu treba doplnok kyselin, enzymov hodne mikrovlaknin a obcas nasadit kvalitne probiotika. Inac nasleduju po case stovky roznych zdravotnych problemov.
V prechode(a niekedy aj po nom) maju zeny prilisne kolisanie hormnonalnych hladin, ktore vedie k zlemu hospodareniu s mineralmi. Tam odporucam si tie hladiny napravit, pomaha na to napr yam, (2 gramy denne 10% Diosgeninu)
Zdravim RNG,
uz som tu skor pisala ohladom mojej mamky, ktora mala nador na hrubom creve. Minuly rok v novembri skoncila chemo a od prvej terapie ju zacal boliet klb. Doktori to doslova ignorovali a vlastne az teraz skoro po roku jej zistili, ze sa jej drvia ci krusia kosti.
Ma neskutocne bolesti klbov a uz dostala aj barle ktore ju dost psychicky zdeptali.
Chcela som sa teda opytat co jej mozem zohnat na tie kosti, ci poslilnenie klbov a chrupaviek?
Vrucna vdaka za odpoved
AT je toto?
en.wikipedia.org
Nuz prave som niekomu na inom fore na to pisal, zialbohu na tuto geneticku chorobu je dost malo pomoci, akurat tak adresovanie roznych chorob, co suvisia s nedostatkom imunity, pripadne doplnanie imunoglobulinov napr s colostra, pravdepodobne mnozstvo antioxidantov, ktorymi sa branis proti rozpadovym procesom celkove(citlivost na radiaciu),najma silnoun zmesou karotenoidov, vacsie davky vitaminu C, E a D-3, selen, zinok jod, ale to vlastne radim kazdemu.
No a enzymy na precistenie tela, co znizuje sancu tvorenia rakovinnych buniek a zvysovanie viralnej imunity, a aj to vlastne radim kazdemu. Specificky protirakovinne posobia rozne doplnky, najma stimulacia tvorenia a aktivity NK bielych krviniek betaglukanmi, davka 3 x 500 mg na dospeleho. To zaroven posilnuje aj ine imunity.
Rng
pekné ráno,
deti s AT majú stratu imunitu pretože maju nedostatok, alebo vôbec IgA a IgE a preto sú velmi náchylné na plúcne ochorenia, na ktoré nereagujú bežné ATB.Pneumonia je zvčajne príčina ich smrti.
Deti s AT trpia hyperradiosenzitivitou, čo znamená enormný nárast zlomov a prestavieb chromozómov po ožiarení RTG,UV a pri styku s rádiomimetickými hcemikáliami. Vyvinutie malignácií krvného systému je u nich 1000 krát častejšie ako u ostatnej populácie.Leukémia je u nich obzvlášt bežným typom rakoviny, aj frekvencie aj ostatných rakovín sú u nixch zvýšené.
A to isté platí aj pre prenášačov, len tam to percento už nie je také vysoké ale je zase omnoho vyšie ako u bežnej populácie. Takže celá rodina máme napríklad prísny zákat RTG snímkov.
Čize ked to zhrniem AT deti umierajú na zlyhanie dýchania, alebo na rakovinu a obyčajne sa to stáva vo veku dospievania, alebo až okolo 20 roka života. Málo AT detí sa dožíva 40 rokov,je to velmi, velmi zriedkavé.
Ja neviem ake ma dieta problemy, z coho lekari usudili to cislo "80% nabeh na rakovinu"
Ale moze to byt zo sleho travenia, absorbcie, roznych infekcii v tele atd. Top proste treba podla preicin adresovat. Ciste na zvysenie imunity a dodanie imunoglobulinov jej mozes zatial davat napr colostrum a cistit telo enzymami. A samozrejme kazdemu radin doplky selenu, zinku jodu, vitaminu C E a D-3, to vsetko je aj na imunitu aj proti rakovinam.Az budes mat konkretne dovody, pre co lekar usudil na exttra vysoku pravdepodobnost rakoviny, napis. Aby som nezabudol, treba si zvysovat viralnu imunitu, pozri cez Google.sk uvedenim rng herpes. Pridavam tu este monolaurin, citral, berberine a Sangre de Grado, tieto su , teda aspon prve dva dokazane protirakovinne, a pravdepodobne vsetky styri, kedze rakoviny su casto spojene s virusami, ako to dnes uz vedia lekari,hoci to desatrocia popierali. Teda virusami, co mame dnes kazdy v tele hodne druhov, ovela viac, ako v minulosti.