prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Bromelain a papain pomahaju rozxkladat bielkoviny a ked ma telo nedostatok vlastnych pankreatickych enzymov na rozlkad bielkovin, tak ti zle travi a zle sa cisti telo.
Teorie, ze co telo nevyrobi , telo nepotrebuje su omylne.Na principoe potreby latok, ktore telo potrebuje a nevie si vyrobit boli zalozene napr vitaminy, ale takych latok je na tisice.
Enzymy z rastlin a mikrobov su potrebne pre nase telo, ale zialbohu ich dnes nedostavame dostatok, lebo ich nicime sterilizaciou a tepelnymi upravami potravin.
Uz vyse tisic rokov su zname jedla a doplnky na travenie pod menom digestiva. Rozne horke latky podporuju vylucovanie kyselin, rozne rastliny a zeleniny obsahuju enzymy, ktore nam, pomozu rozlozit jedla na zlepsenu absorbciu.
Samozrejme dnes to dospelo k podstatne vyssej faze, kde su na trhu rozne koncentraty, kotre podstatne nielenze zlepsia travenie, ale ked sa absorbuju do krvi, precistia telo od roznych zhlukov zamorenia a dokonca su schopne rozbit aj nefunkcne neziaduce tkaniva.
V dnesnej literature a aj na interrnete sa rozsiruju aktivne lzive spravy proti doplnkom, lebo tieto konkuruju organizovanej medicine a farmacii.
skrutka, na prevenciu rakoviny nestaci brat len vitamin C v davkach okolo 3 gramy, ako to odporucal napr Linus Pauling, lebo v dnesnom svete plnom karcinogenov a zamoreni aj ked beries tie 3 az 5 gramov, este si mozes vyvinut v tele zamorenia a tym zvysit normalnu produkciu rakovinnych buniek, co sa v tele tvoria pri deleni buniek uz od narodenia, a znizit normalnu schopnost tela ich zlikvidovat.
Obezita je skodliva, ale nie je priama pricina rakovin, videl som az privela celkom chudych ludi dostat rakoviny. Davky vitaminu C, co produkuju v tele cytotoxicitu na rakovinne bunky zacinaju od 50 gramov denne az 75 gramov denne.
Neviem o ziadnych 90tich latkach potrebnych pre telo, telo ich potrebuje tisice, nie 90. Niektore si vie vyrobit z ionych, ale to je individualne a niekto si ich vyrobit nemusi vediet c dostatku. Cast zivin a najma obrannych latok napr pochadza z nasich probiotik v crevach
preto ich treba nasadzat a podporovat mikrovlakninami, ktorych je zialbohu v nasej sucasnej potrave primalo.
Never reklamam prilis, napr tie koloidne mineraly ti nemozu dodat nijak potrebnych 1500 mg vapnika alebo 3000 mg draslika a 800 mg horcika. Pozri na ich zlozenie a davkovanie a pochopis.
Inac ja na toto forum nechodim s nikym polemizovat, ale len uvadzat rozne doplnky a metody alternativnych lekarov, ktore sa nemozete dozvediet z tlace a televizie, ktore su kontrolovane organizovanou medicinou a farmaciou.
RNG, na co v tele sluzia bromelain a papain? Co rozkladaju? Dnes som citala ze su zbytocne lebo ak si ich telo nevie vyrobit tak su pren cudzie a nevyuzitelne. Je to podla teba pravda? Dakujem
rng vymenoval si mi tu par latok z tych odporucanych devatdesiatich, ale vzhladom na to ze mikroziviny sa delia na zopar zakladnych kategorii pricom tie posledne su tusim vysledkom cinnosti v organizme dodavania tych prvych, tak preco z kazdej kategorie jednoducho nie je pripravok, lebo je mi jasne ze vsetko v jednom pripravku byt nemoze. ale napriklad si myslim ze koloidne mineraly active, obsahuju 74 latok, potom nejaky pripravok s vitaminmi, cize multivitaminovy, a omega tri a sest. a enzymy a hormony sa potom tvoria z tychto latok, lebo ked je precistene telo, precisti sa napriklad aj mysel, a vylucuju sa aj ine hormony. cize mentalne a fyzicke spolu suvisi a potoms a navzajom podporuju.
rng, ale ja som dala aj prvu otazku ohladom toho vitaminu c pokial je uz v tele choroba OBEZITA. DOBRE VIES ze na rakovinu pridu vacsinou neskoro, kedze diagnosticke metody su na bode mrazu. cize keby sa potom prislo na nejaky nalez, tak nutia chemoterapiu, a tlacia na cloveka. pricom toho raka tam uz mohol mat roky niekedy ale zrazu zomre do par dni. ved obezita je normalna choroba neviem preco by sa nemohol ten vitamin c podavat ako PREVENCIA rakoviny pri UZ EXISTUJUCEJ chorobe obezite, ktora je rizikovym faktorom tejto druhej.
Candex je enzym=potravinovy doplnok. Lekarne su na lieky.
Dostanes ho napr cez iherb.com alebo ine internetove obchody zo zahranicia.
Zialbohu ti neviem povedat, ci je to ucinny prostriedok alebo nie. Ako som povedal urobili s GSE firmy NutriBiotic zmeny, com ho znehodnotili.
Ale ta ista firma ma vyrobok Citricidal concentrate, Profesional formula, ktory sa mne zda ako povodny velmi horky vyrobok a je popisany aj ako povodny vytazok z grapefruitovych semien ZMENENY na velmi silnu formulu (extremly potent compound)Na 1 oz flasticke je logo firmy BioChem research, ale nazov NutriBiotic, professional formula
candex kupim aj v lekarni???
nasla som na internete gse od firmy nutribiotic v 10 kvapkach 100mg citricidalu moze byt????dakujem
Dnes je GSE nanic, zmenili formulu, takze pozeraj len na citricidal, profesionalnu formulu, ktora sa zda este povodna, nezmenena.
Kokosovy olej je ciastocne proticandidovy ale najma je nahrada cukrov, aby sa ti telo prilis neoslabili pri tej diete. A odporucam brat zaroven aj enzym Candex, ktory rozpusta bunkove steny candidy a plesni
(celulaza a hemicelulaza) ale neskodi nasim, ktore su najma z bielkovin. A samozrejme nezabudaj na bezsacharidovu dietu, hromadu mikrovlaknin a nasadit kvalitne probiotika. To vsetko musis robit naraz, nevynechat nic, inac sa budes trapit s candidou a plesnami dlhe mesiace, mozno i roky.