prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
ide mi hlavne o to predlzit otcovi zivot, lebo je pomerne mlady ma 55 rokov. a velku obezitu a hoci si to nechces pripustit, je to rizikovy faktor, mozno ked este funguje ochrana bunky, tak telo si zaobali mozno nejaky lokalny nador do tuku, ale ked prestanu tak myslimz e prave z toho sa potom mozu tvorit metastazy z toho tuku.
ano rng, to je mi JASNE! ze ked myslim do zily tak nemyslim tri gramy doprčic. minule bolo uz aj v mainstreame, ze vitmin c posobi na rakovinove bunky toxicky na na zdrave neposobi... to mal na stranke kampan za pravdu v medicine aj damian .-), ze uz je to aj v mainstreame. co sa tyka tych 90 aktivnych latok tak to som citala. ze to je zaklad. ty hovoris ze nie su v takych mnozstvach ako telo potrebuje, ale ked si clovek upravi stravu, tak z tych vitaminov, a mineralov sa tvoria enzymy, ako ovoris aj z probiotik sa nieco tvori a aj z mikrovlaknin. takze asi tak. nieco prijmeme zas z normalnej stravy, ved obsahuje tiez viac ako nic. .-). cize myslim ze musia byt doplnky, ktore by si odporucal ako zaklad. lebo zas kto by chcel zit navzdy....
Dobrý deň, RNG chcela by som sa opýtať kam sa mám v mojom prípade obrádiť..za túto zimu som brala 3 krat antibiotika kvôli zápali dýchacich ciest, asi pol roka som mala problémy s bolesťou a pichaním v ramenách ( otropedička ma odbila s tým, že to je normálne keď ma tam trochu pichá..pričom som mala obmedzený pohyb rukami kvôli bolesti a niekedy to neskutočne bolelo aj bez pohybu) a teraz mám opäť zápal dýchacích ciest a zahlienené pľúca + druhý krát počas tejto zimy zápal močových ciest. Zápal moč. ciest som mala aj v jeseni aj pred rokom v zime a pred tromi rokmi po operácii brucha zápal trvajúci mesiac. Nie je normálne aby som za jednu zimu brala 4 krát antibiotiká. Mám ísť na imunológiu ? už neviem čo mám robiť, odbornej doktorky som sa pýtala na lieky podporujúce imunitu no predpísala mi iba antibiotiká. Pred rokom som bola aj na vyšetrení štítnej žľazy ale výsledky som mala dobré.Okrem toho som veľmi unavená a stále mám studené ruky. Mám 18 rokov, obliekam sa najteplejšie ako viem, jem ovocie aj zeleninu + beriem B komplex aj urosept. Prosím o radu Ďakujem
Dobrý deň, RNG chcela by som sa opýtať kam sa mám v mojom prípade obrádiť..za túto zimu som brala 3 krat antibiotika kvôli zápali dýchacich ciest, asi pol roka som mala problémy s bolesťou a pichaním v ramenách ( otropedička ma odbila s tým, že to je normálne keď ma tam trochu pichá..pričom som mala obmedzený pohyb rukami kvôli bolesti a niekedy to neskutočne bolelo aj bez pohybu) a teraz mám opäť zápal dýchacích ciest a zahlienené pľúca + druhý krát počas tejto zimy zápal močových ciest. Zápal moč. ciest som mala aj v jeseni aj pred rokom v zime a pred tromi rokmi po operácii brucha zápal trvajúci mesiac. Nie je normálne aby som za jednu zimu brala 4 krát antibiotiká. Mám ísť na imunológiu ? už neviem čo mám robiť, odbornej doktorky som sa pýtala na lieky podporujúce imunitu no predpísala mi iba antibiotiká. Pred rokom som bola aj na vyšetrení štítnej žľazy ale výsledky som mala dobré.Okrem toho som veľmi unavená a stále mám studené ruky. Mám 18 rokov, obliekam sa najteplejšie ako viem, jem ovocie aj zeleninu + beriem B komplex aj urosept. Prosím o radu Ďakujem
RNG a este co hovoris na takyto vapnik? -odkaz odstránený-
ak sa neukaze link tak je to Natures way alive, calcium bone formula
Calcium (from Aquamin calcified mineral source Red Algae Lithothamnion sp. [whole plant], Organic Kale [leaf], Organic Spinach [leaf], Organic Collard Greens [leaf]) 1,000 mg 100%
Magnesium (from Aquamin calcified mineral source Red Algae Lithothamnion sp. [whole plant], as citrate/oxide) 500 mg
je tam aj vit C, D3, K2, Stroncium, vanadium ,boron
je to vlastne z cervenej riasy ak som dobre pochopila, nehrozi tam ortut v takomto vyrobku?
a ma to 125% RDA vit K2, bojim sa ci tonie je vela, lebo ja jem strasne vela zelenych listov, hm???
vdaka
RNG, idem si teda objednat enzymy, mozem tie od BEst, Best proteolytic enzymes, ked kojim? Syn ma 2 roky a pravdepodobne celiakiu (krvne testy ju nepotvrdili a tym to doktor uzavrel, ale ja som si na 99% ista).
Tie enzymy maju toto zlozenie:
Bromelain 576 GDU
Papain 10,077,000 PU
Amylase 36,000 DU
Lipase 405 FCC FIP
Neutral protease 738 NU
Fungal protease 4.0 34,800 HUT †
Bacterial protease 62,250 HUT †
Rutin 30 mg †
Serratiopeptidase 120,000 SPU
a MOHLa by som aj nattokinazu? Ci radsej nie? dakujem
su pri candidovej diete povolene jogurty biele ,acidofilne mlieko a bryndza????dakujem
rng mate skusenosti s uzivanim koloidneho zalata oralne-pitim aky mate nazor???viem ze v eu je zakazane no usa a inde po svete dovolene ba odporucane dakujem