Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

Skrutka, damian je lekar, ja som len doplnkar, tj o ziadnych vnutrozilovych sa nevyjadrujem, len o ustne pripadne transdermalne/cez kozu branych potravinovych doplnkoch, lekarmi schvalenych ako neskodnych. To , ze existuju ine ucinne metody, to je na lekaroch.
Pri rakovinach je to napr alkalizacia cezium chloridom,DMSO, hydrazine, oxidacne metody, ci uz ozonizacia krvi, branie peroxidu ustne, alebo oxidacnych chloratov(MMS 1 a MMS 2)a podobne, vcitane vnutrozilovych a inych injekcnych aplikacii.
Ja sam by som tie metody na sebe pouzil, keby som musel a doplnky by nestacili, ale radit ich tu nebudem, lebo ja sa sustredujen len na lekarmi schvalene ako neskodne potravinove doplnky, brane ako jedlo.

orol

Váž. pán RNG, srdečne Ti ďakujem za nezištnú pomoc a cenné rady, ktoré si mi poskytol na adresu pri liečbe môjho ochorenia. Želám Tebe a Tvojej rodine všetko dobré!

skrutka

no tak jednoducho ci sa to niekomu paci alebo nie obezita vplyva na to, uz tou spalenostou, alebo cim, a navyse ked clovek schudne na taku hmotnost aby nemal tuk, telo zane rozoberat nadory. len sa chcem spytat odkial rng cerpa napriklad vnutrozilovo podany vitamin c, lebo damian ho ponuka na svojej stranke, a je tam kontakt aj na jednu kliniku v rakusku. a co v pripade ze LEKAR NENI VELMI NADSENY KED O MA PODAT AKO PREVENCIU RAKOVINY, A LIECBU OBEZITY. lebo keby nahodou nieco diagnostikovali, tak potom tlacia na chemo, a vyhrazaju sa par tyzdnami zivota. a zistia to len z krvi a ked to zistia z krvi tak uz je zle.

RNG

Wormvood=palina prava=artemisia absynthia nie je vysoko toxicka, toxicke veci nemozu byt odsuhlasene ako neskodne potravinove doplnky. Data o toxicite su najma z Francuzska, kde boli ludia, co pili dennodenne bylinny liker Absinth a po niekolkych rokoch mali z toho zdravotne problemy. Samozrejme artemisinin, aktivna latka v paline sa navazuje na zelezo, cim nici parazity, ktore nemaju schonost svoje bunky regenerovat ako my. A davky co takto brali boli radove vacsie, ako to co je v tom subore.
Ale ked mas obavy, pockaj az dokojis.

GoFruit

RNG radil si mi nech si protiparazitnu kuru spravim pocss dojcenia. Kupila som ten 20day parasite kit od NAP ale vsade citam ze deti by nemali wormwood ze je vysoko toxicky. Maly ma 2 roky. Teraz som riadme zneistela. Je to davkovanie bezpecne pre 2rocneho alebo ho mam znizit? Zaberie mi to potom? Vdaka

RNG

Ok, GoFruit, ja som len chcel zdoraznit, ze dobre vysledky proti osteoporoze boli dosiahnute prave tymi citratmi, maleatmi a proteinovymi chelatmi.
A ja sa snazim drzat toho, co bolo jasne mnohymi lekarmi dokazane a co som si mal moznost aj osobne viackrat overit na otcovi, svagrinej a zopar znamych.

GoFruit

RNG mne ide o to aby bol prirodny. Nechcem ziadne citraty karbonaty malaty hydroxyblabla. Chcem prirodny organicky vapnik.
Skor ma zaujima ze tym ze je to z riasy ci je tam riziko zamorenia ortutou alebo je povinnost nejak ten pripravok od nej ocistit. Nevies?

RNG

skrutka, obezita je rizikovy faktor, ale nie je prioamo spojeny s rakovinami. Je priamo spojeny s cievnymi chorobami, chorobami srdca, a podobne,na co zomiera vyse 50% ludi, ale nie s rakovinami, na ktore zomiera okolo 25% ludi.
Tuky nepredstavuje v tele zamorenie, ktore by viedlo k rakovinam, len znicene/spaleneoxidovane, , ktore prispievaju spaleninami/dechtami ku mutagenite.

RNG

MNessi, zialbohu infekcie hornych dychacich ciest nie su len zalezitost bakterii, ktore sa daju znicit atb. Viac si o tom precitaj cez Google.sk pod rng, infekcie.Lebo sa jedna casto o kvasne infekcie, mykozy, viralne, biofilmu, l-formy a podobne. Je plno infekcii, ktore napr vedia zit z hlienov a na tie atb neposobia, prave naopak, znicia ich prirodzeneho nepriatela, probiotika, ci im vlastne daju zelenu.