prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Dobrý večer RNG, poprosím Ťa o názor. Gravidná žena v 3-4 mesiaci, vek 32 rokov ( čaká druhú bábätko )inak zdravá má problém so záhou ( pála ). Predtým to nemala. Aký máš názor, ako pomôcť a čo konkrétne by si doporučil?
Dospela davka vitaminu C je 3 gramy a quercitinu 3 x 500 mg, Prepocitaj si to podla pomenru vah. Dospela vaha je 70 kg tj napr na 15 kg dieta je to asi 1/5. Ale nemaj obavy, predavkovat tieto sa neda len tak lahko, napr max davka vitaminu C je az 300 gramov(vo forme neuttralnych askorbatov, nie vo forme kyseliny askorbovej)
Dobra forma vitaminu C je ester C, lebo je neutralna a drzi sa v tele vyse 5 x tak dlho, ako kyselina askorbova alebo ine askorbaty.
RNG prosim ta, aku davku vitaminu C by malo uzivat 6 rocne dieta?
Lekari uvadzaju 45mg, co sa mi zda strasne malo...Syn ma tazku alergiu, docitala som sa ze Cecko pomaha aj pri alergiach, len neviem kolko by mal brat denne aby to malo aj nejaky ucinok.
Dakujem za radu!
meduska, Candex pouzivaj 2 x 2 kapsule, medzi jedlami.
Mikrovlaknin musis pouzivat cely zivot plno, najmenej 15 gramov denne, lebo inac si nepodporujes probiotika a rozmozu sa ti v crevach rozne skodlive mikroby. Probiotika odporucam take, co su tepelne a kyselinovo odolne, inac sa ti zive do criev vobec nemusia dostat. A uvedom si, ten doplnok je len nasada, ktora sa musi mnohotisic nasobne rozmnozit, aby obsadila creva, takze ju musis zivit mikrovlakninami, inac nema sancu sa rozmnozit.
Kokosovy olej je sice protikandicivy mierne, ale jeho hlavna uloha pri bezsacharidovej diete je nahradit cukry v tele kvoli energii, co dav kokosak. Candida ho nevie pouzit, nasopak jej vadi, ale nase bunky z neho vedia vyrabat nielen tepelnu energiu, ako z inych olejov, ale aj mechanicku, podobne ako z cukrov.
Mozes pouzivat aj vyplachy posvy, to celkove proces urychli, ale najdolezitejsie je vynicit candidu v crevach a nahradit probiotikami, ktore sa uz potom postaraju o vyrobu protilatok proti candide a plesniam a to nielen v crevach, ale absorbovane do krvi sa tieto protilatky roznesu po celom tele.
Ema, otazka je kolko striebra a zlata davas do organizmu a v akej velkosti castic a ci len neutralne alebo aj ionicku formu.
Iony su velmi ucinne, az 17 000 krat tak ako neutralne ciastocky, ale sa v styku s cimkolvek s inymi ionami, hoci aj obycajnou vodou z vodovodu velmi rychlo znicia/rekombinuju tj stratia na ucinnosti za par sekund. Ale to staci napr na zniceni mikrobov na povrchu trela, na slizniciach a v zaludku pri pokazenom zaludku
Takze ako postrek tvare, do oci usi, do ust a na zaludocne potiaze(pokazeny zaludok) to bezne pouzivam s uspechom.
Masivne davky, ktorymi sa daju znicit v tele napr mykoplazmy neodporucam, lebo tam sa nejedna len o potravinovy doplnok, ale vlastne zamorenie tela, aj ked toto sa neprejavi v extremoch nijak inac, nez zmenou farbu koze a vlasov.
Na mykoplazmy su ine prostriedky, ktore padaju do kategorie potravinovych doplnkov, tj nemaju ziadne skodlive ucinky, aj ked argyriu, vlastne nemozno nazvat zdravotnym skodlivym ucinkom, len viacmenej kozmetickym.
Ahoj RNG,
trpim kvasinkami v posve uz niekolko rokov a rozhodla som sa pre mesacnu sacharidovu dietu. Okrem toho budem uzivat oreganove kapsule, GSE kapsule, candex, probiotika (vsetko z iherbu)a kokosovy olej. Mam ale nasledovne otazky:
- kolko tabliet candexu sa uziva?
- kolko tabliet probiotik sa uziva, ci mozem aj dve naraz pred spanim, ci lepsie jednu rano a jednu vecer?
- lyzice kokosoveho oleja sa pocitaju v tuhom stave ci rozpustene?
- mam pouzivat nieco aj lokalne do posvy?
- mam uzivat este nieco, je potrebne aj psylium, inulin a i.?
- kedy to mam vsetko pocas dna uzivat?
- moze mesacna dieta stacit aj na vytlacenie candidy z posvy?
Dieta je psychicky narocna a aj tie pomocne prostriedky su velmi drahe, preto chcem bojovat co najucinnejsie a nic nezanedbat.
rng mate skusenosti s uzivanim koloidneho striebra oralne-pitim aky mate nazor???viem ze v eu je zakazane no usa a inde po svete dovolene ba odporucane dakujem
rng mate skusenosti s uzivanim koloidneho zalata oralne-pitim aky mate nazor???viem ze v eu je zakazane no usa a inde po svete dovolene ba odporucane dakujem
vapnik vo forme citratov, maleatov a proteinovych chelatov je vyborne vstrebatelny a co je dolezitejsie je aj dobre zabudovatelny, najma z proteinovych chelatov za pomoci vitaminov D-3 a K-2,a pritomnosti inych potrebnych mineralov zaroven, tj potrebnych na tvorbu kosti ako je horcik, draslik, stroncium, bor a dokonca aj zinok. lebo z rozboru zlozenia kosti sam tieto vsetky tam nachadzaju v urcitom pomere, ktory by mal byt odzrkadleny na dobrych mineralovych doplnkoch na kosti. Kedze kosti obsahuju aj ine latky, najma nukleicke kyseliny, tak je dobre s doplnkom na kosti a vitaminami brat aj nieco zelene, najma spirulinu, chlorellu alebo ine mna nukleicke kyseliny bohate zdroje.
RNG, ja som myslela ze organicky vapnik ma dorbru vstrebatelnost. Ved je z rias. Nevies moze takyto doplnok ked je z rias obsahovať ortut? Dakujem