Otázky na RNG

RNG

Ja nikoho neobvinujem zo ziadnych trestnych cinov a ze chemicke lieky a lekari su casto pricina smrti je vec oficialnych statistik, kde sa smrt v dosledku lekarov a chemickych liekov prebojovala uz na 3 miesto, hned za cievnymi chorobami a rakovinami.
Trestny cin je ked niekto vie, ze robi zle a predsa to robi.
Lekari su v drvivej vacsine presveceni, ze robia dobre, aj ked zialbohu statistika a pribalove listiny na liekoch tomu dnes nijak nenasvecuju.
Problem je v systeme, ktory je chory, lebo sluzi financnym zaujmom, nie potrebam ludi. A za to su veru podla mna zodpovedni ti na vrchu, z ktorych mnohi dobre vedia, co robia. A mnohi z nich ani nie su lekari, ale napriekm tomu schvaluju, co sa bude vyrabat a tlacit na lekarov a co nie a co sa naopak bude vsemozne potlacat.
Tj nie radovi lekari.
Stare slovenske porekadlo"ryba smrdi od hlavy" plati aj tu.
Preto sa mnohi z nich proti tomu systemu vzburili a napriek prenasledovasniu prevadzaju alternativnu medicinu.

Inac nechapem aky iny dokaz chces, ked rovno na pribalovych listinach na mnohe lieky mas napisane, ze mozu sposobit u niekoho smrt!!! A v prestiznych medickych magazinoch ako JAMA a Lancet uverejnili statistiku, kde uvadzaju smrt v dosledku liekov lekarskych omylov uz pred rokmi na 4 miesto priciny smrti. A lekari to dnes uz velmi dobre vedia...
A sami odmietnu brat mnohe lieky, co s kludom pacientom predpisuju....

skrutka

ANO LENZE DAMIAN NEODPISUJE, ak chce takouto formou liecit ludi, nech si prizve nejakych spollupracovnikov, nie akoze neodpise cele mesiace, to je potom dost nedoveryhodne, nie? ja viem ze mate ludi defacto na haku ale ked sa uz raz rozhodnem liecit tak to robim naplno, alebo to nerobim vobec. v hre su zivoty ludi. ty napriklad odpisujes kazdy den, ale si len doplnkar, holt, ja si myslim, ze nestaci len posilnit imunitu, ale doslova dat nejaku latku do zily, ako vitamin c ktora bude toxicka pre rakovinu, to je moj nazor...lebo tie bunky maju iny metabolizmus ako ostatne tkanivo.

skrutka

aha cize ked niekto povie ze lekari zabijaju ludi, tak necaka sa od neho aby to dokazal....hm dobre....obvinili ste cele odvetvie z trestneho cinu a ked po vas ludia chcu dokazy, treba platit. ide o to, ze bezplatne zdravotnictvo v sr nezaplati alternativnu liecbu, a preto clovek co sa rozhodne si to vsetko cvakat sam, lebo podotykam uz za preparaty sa plati vsetko, nie ako na lieky ze sa iba doplaca, a ked chce dokaz, tak mu poviete ze za ten sa tiez plati. a ja sa pytam KDE JE TU HODNOTA LUDSKEHO ZIVOTA, KED SA ROZHODUJE CI ODMIETNUT KLASICKU MEDICINU CI VSETKO BUDEME PRERATAVAT IBA NA PENIAZE..

RNG

MMS nie je potravinovy doplnok, ale silny chemicky oxidator.
Injekcne podavanie nie je bezne doplnkove, a ja ho nikdy neodporucam, to by si sa musel obratit na alternativnych lekarov, lebo ja som len doplnkar.
Mozno by som rozne chemikaliwe aj pouzil, keby bolo treba, ale zatial si pomaham bez nich. Sice mam v zasobe aj oxidatory aj krystalicky jod, aj cezium chlorid na agresivnu alkalizaciu, ale pevne dufam, ze ich nebudem nikdy musiet pouzit a ze sa obidem aj s potravinovymi doplnkami.

RNG

Skrutka, svet dnes bezi na peniazoch, takze ked chces dostat informacie, tak na tom musi niekto zarobit. A ti, co na tom nezarobia ti informacie zadarmo nedaju. Ja si predplacam momentalne uz dlhe roky 8 roznych periodik od znamych lekarov a lekarskych teamov a tam uvadaju rozne nove udaje, metody, zdroje vyskumnych dat a podobne Ale ich publikacie nemozem kvoli autorskym pravam tuto kopirovat, tj ked chces najst dokazy, musis postupovat podobne ako ja, tj ziskat si platene zdroje informacii.
To iste plati aj na lieky a ine lekarske metody, co dostanes "zadarmo" je len reklama na lieky, ktore sa snazia ti predat.

skrutka

mozem sa spytat este stale sa tu kazdy ohana ze hento je dokazane tamto je dokazane, ale ked si vypytam priamy dokaz, v nejblizsej moznej alternativnej klinike vo viedni, tak mi povedia ze to nerobia. cize ak je to dokazane uz davno tisic krat, tak ako sa moze vobec bezny laik, ktory nie je v tychto vyrazoch doma, dostat k nejakemu dokazu?

skrutka

ano cize aj vitamin c aj lyzin a prolin, vytvaraju a posilnuju tie kolagenove struktury....ale mne jeden liecitel z ciech povedal, ze ked upravi clovek stravu ze neprijima tuky, treba pichat lyzin, lebo tak sa asi rychlejsie obali ten nador, a potom nemetastazuje, a mozno napriklad podavat chemoterapiu aj lokalne ked je uz taky odizolovany. a myslim si tiez, ze to poskodenie obliciek je tiez nepravdepodobne, je mozne ich posilnit napriklad berksonovym protokolom, cize hovorite ze oxidovadlo a antioxidant spolu nie ale viete nieco o tom co sa hovori v diskusnom fore na stranke damiana, ze je mozne ich podavat cez klystir, nie j to tam vysvetlene, to znamena asi ze dost daleko od seba?

RNG

OK.Citotoxicita vitaminu C pre rakovinne bunky v megadavkach je nielenze mnohonasobne dokazana, ale bezne pouzuivana napr na Mexickych klinikach a urcite potajiomky aj v USA, kde je to samozrejme zakazane, lebo jedine dovolene metody na liecbu rakoviny oficialne su chemoterapia, radiacia a chirurgia.
Tie zmienky o poskodeni ladvin vitaminom C su velmi pravdepodobne loz, lebo nikde som nevidel naozajstny priklad ludi takto poskodenych.
Naprpti tomu chemoterapia znici ladviny u vysokeho percenta pacientov, ale o tom sa oficialne mlci.
Zmienky o kolagene, vitamine C a lysine z roznych zdrojov, najma dnes dr Rath a jeho institut hovoria o ustne podavanych davkach, tj nie az do hladiny citotoxicity pre rakovinne bunky, ale pomocne na budovanie kolagenu na zabranenie metastazam, tj cestovaniu uvolnenych rakovinnych buniek po tele a zakladanie novych nadorov v roznych organoch a vazivach.

Oxidatory a antioxidanty sa samozrejme vzajomne rusia, preto sa nemaju brat spolu ale dostatocne daleko od seba oddelene. Kedze oxidatory nie su priam potravinove doplnky, osobne sa s nimi zaoberam len okrajovo, v pripade, ze by mi potravinove doplnky nezabrali dostatocne.
Tak isto injekcie a intravenalne podavanie nepatria medzi potravinove doplnovanie, aspon nie podla mojho nazoru. Prirodzena dodavka je len cez usta , pripadne cez kozu, neporusenu.

skrutka

chcela by som sa spytat hoci sa venujes iba doplnkom, ze ako posilnit oblicky pri podavani vitaminu c do zily, ci je popri nom potrebny aj lyzin, kedze vitamin c by mal sam o sebe posilnovat kolagenove struktury, a do tretice silne oxidacne cinidlo, napriklad mms, ci sa nerusi s antioxidantom vitaminom c. inak idem robit pokusy na zvieratkach, lebo pan Kroiss z viedenskej kliniky nie je ochotny mi poskytnut nejake zdravotne dokumentacie, asi kvoli ochrane osobnych udajov.