prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Angie, na pluca odporucam najma oreganovy olej a adaptogen cordyceps sinensis, ktory pomoze na ich regeneraciu.Zide sa aj NAC, lebo kto vie, ci nema v tele nejake zamaskovane infekcie.
Samozrejme na precistenie tela su silne enzymy a hodne absorbentov, ako mikrovlakniny, na pecen cistiaci a regeneracny protokol dr Berksona.
Najma ked ma pecen zamorenu od mnozstva chemickych liekov.
Na pretucnenu pecen je lecitin, lipaza(sucast enzymu pancreatinu) a calcium D-glucarate.
Inac lecitin odporucam kazdemu, co si chce cistit cievy a nattokinazu vsetkym, co nechcu zomriet ako polovica ludi na zapchane cievy a malicke krvne zrazeninky.
ahoj RNG...co vravis na pitie caju Lapacho??na co vsetko je dobry?dakujem
Rng
už veľa krát si mi pomohol a tak prosím zase o radu, veď sme veľká rodina a každý trpí niečím iným :)
ide o toto, hasič, pri zásahu utrpel veľké poškodenie pľúc nejakou chemikáliou myslím, posdúpil operáciu aj liečenie no a teraz ho liečia neštasným Prednisonom, neviem čím všetkým ešte...z mladého vyšportovaného človeka sa stal velký tučný chlap bez života...následkom ,liekov má aj poškodenú pečeň a posledné testy boli veľmi zlé...ako mu pomôcť?
ja som rozmýšlala nad silnými enzýmami,ďalej nad protokolom dr Berksona na pečeň a GSE proti plesňam ...neviem poradíš mi? je niečo na obnovenie plúc? vraj sa mu už kúsok obnovili ale za akú cenu? bola by som velmi rada keby si mi vypísal čo mu zohnať...chcela by som mu nejako pomôct neviem sa na to pozerat, ved má len 40 rokov a štát sa na neho dolova vysral a pritom skoro prišiel o život pri záchrane iných životov.
Srdečne Ti ďakujem za ochotu vždy pomôcť a cenné rady. Nech sa Ti dobre vodí.
Inac zoznam vsetkych vyrobcov roznych proeduktov z aloe vera mas tu
www.iasc.org a hladaj medzi nimi inner leaf aloe, freeze dried, food kvality.
Je viac zdrojov lyofylizovaneho aloe vera, ale zialbohu su podla mojho preskumu vsetky alebo ovela drahsie, alebo neposielaju do zahranicia. Takze tu ti nepomozem.
Nasadit probiotika staci len par dni po sebe, ked beriwes dost mikrovlaknin na ich vyzivu, velmi rychlo sa vedia rozmnozit. Potom ich treba brat len povedzme raz za 2 tyzdne alebo po hnacke a atb , pre istotu.
Ale mikrovlakniny treba brat cely zivot.
Ked je ti entericky pokryty enzym "tazky na zaludok", ber len jednu tabletku a to s jedlom
Pozdravujem Ťa váž. pán Ing.poprosím o radu: 1) zháńam lyofilizovaný aloe vera ( kvôli vysokému poštovnému nechcem ten od svansona) vieš mi poradiť ? 2) Probiotiká : - stačí zakúpiť aj healthy origins 30bilion, NAMIESTO Jarrow formulas 5 bilion ? 3) AKO DLHO brať probiotiká ? Stačí týždeň ?? 4) Začal som užívať pancreatin country live ( ph micro-Coat , enteric- coated ) užil som zatiaľ len dve tablety a zdá sa mi, že to nerobí dobre na môj žalúdok ( ťažoba). Ísť ďalej ?
Enzymy na cistenie tela sa beru alebo na prazdny zaludok, alebo take, co su entericky kryte.
Na pomoc travenia musia byt enzymy nekryte entericky a beries ich spolu s jedlom.
Davka je 2 az 6 gramov, podla velkosti jedla a potreby tela.
4 x 500 mg = 2 gramy ekvivalent pancreatinu
8 x 500 mf = 4 gramy ekvivalent pancreatinu.
entericky pokryty je napr vyrobok firemy Solgar, kde mas 4 x 750 mg entericky pokryteho pancreatinu, tj 3 gramy na tabletku a intenzivne cistenie tela je teda 2 x 2 tablety, najlepsie medzi jedlami.
Rng
prosím ťa a chcela by som pre neho aj nejaké enzýmy, ale aby ich nemusel brat viac ako dva krát denne teda maximálne ráno a večer, lebo ustriehuť jeho počas dňa je dosť tažké :) myslíš že by tieto mohli byt dobré? - Source Naturals, Pancreatin 8X, 500 mg, alebo môže tie čo beriem aj ja Pancreatin, High Potency, 4x - 500 mg a stačia mu dva krát denne?
či ? :)
ten lecitín berie pravidelne, on si s ním posýpa asi všetko, niekolko krát do týždňa:))dokonca sa mu zlepšil aj tlak ako ho berie
a prosím ta ta nattokináza môže byt aj táto?
Doctor's Best, Best Nattokinase, 90 Veggie Caps obsahuje v jednej tablete 2000 FU a cenovo je asi najvýhodnejšia
vieš on berie na riedenie krvi trombex, dúfam že som to nepoplietla, myslíš že potom by ho už nemusel brať?
ďakujem :)
Aktivacia vytazku z grapefruitovych semien na 10 az 30 nasobne ucinnejsii vymysleli az v roku 1982, dovtedy pouzivali len extratk z grapefruitovych jadierok, ako existuje v prirodnej forme. Aj vtedy mal urcitu ucinnost, hoci nie zdaleka taku, ako ma po aktivacii.
Som rad, ze ti aj ten slabsi predsa len pomohol.Prispel k tomu aj ten kokosak, lebo mnohe z infekcii na mandliach su plesnoveho povodu a kokosak je protiplesnovy.
Inac v podobnom pripade odporucam najma NAC a carvacrol z oreganoveho oleja, ktore adresuju take nakazy, na ktore su atb neucinne.
Odporucam mu brat lecitin 2 x lyzica do tyzdna a nattokinazu(3 x 2000 FU), co zlepsuje celkove cirkulaciu aj okyslicenie srdca.