Otázky na RNG

PF2014

Ahoj RNG, koľko približne trvá, kým sa doplní doplnkami chýbajúci zinok v tele? Ja beriem 30 mg zinku, vo forme glukonan zinočnatý. Dneska to je 15 dní, čo ho beriem.

lombardo1981

petak, áno, počas gastrofibroskopie sa dá zistiť aj acidita aj žalúdočná sekrécia. Porovnáva sa bazálne, stimulované a maximálne množstvo žalúdočnej šťavy. Potom sa jednotlivé hodnoty porovnávajú. Pri niektorých ochoreniach, napríklad pri Zollinger-Ellisonovom syndróme sú tieto hodnoty. veľmi dôležité.

0Mony0

Dobrý deň, potrebovala by som od Rng radu. Plánujem si objednať oreganovy olej od firmy now a extrakt z olivových listov. Od Silvestra som bola už 4 krát chorá, vždy to skončilo nasadením antibiotík, no choroba sa vracia naspäť, obvodná mi brala akurát tak krv a ster z krku, všetko v norme. Posledný mesiac mám pocit ako keby mi niečo prekážalo v krku, nejaká hrca a mam pocit že sa mi ťažšie dýcha a neustále mám suchý dusivy kašeľ. Bola som u alergologicky, alergiu na nič nemám, spirometriu mi nerobila. Ako mám brať tie potravinové doplnky poprípade čo by som mala ešte doobjednať..... už ma nebaví chodiť k obvodnej, neustále je nepríjemná a pripadá mi to, že keď za ňou príde pacient, ako keby ju otravoval a považuje ho za hypochondra.

Bila

Ďakujem za odpoveď pán RNG.
Ak sa mozem opytat a nebolo by vhodnejsie 2x1mg Vami odporucane Beta-Sitosteroli od NOW brat nalačno? ( výrobca, ale odporúča brať s jedom, pričom nenašla som, žeby boli enter.chranene a rovnako ako Comprehensive Prostate formule od Doctors Best)
Teším sa na Vašu odpoveď.
S pozdravom Bila

sykorka1316

Pozdravujem RNG chcem sa ta opytat ako je to s jedenim orechou? Su dobre tie orechy myslim arasidy co predavaju v obchode prazene a nesolene ako je to s tou plesnou tam ci sa to nejako znici a da sa to jest bez nejakeho rizika ci ako alebo su vhodnejsie tie v supke? Vsade citam a neviem ci sa to vobec oplati kupovat alebo nie

Bila

Pekný deň pán RNG,
pekne Vás prosím o radu mojmu manželovi zistili zvačšenú prostatu, prečo mu na uvolnenie močovej rury od prosrtaty navrhli brať chemické lieky v januári. Na zaklade vaších rád začal brať prostate formula od Dr bests 4kapsule denne(-odkaz odstránený-) a beta sitosterol plant sterol od NOW tiež 4 kapsule denne( -odkaz odstránený-) a plus mineraly od ONE Daily Mens 50+ od 21 century (-odkaz odstránený-) Všetky tieto doplnky berie podľa pokynov v súlade počas jedla s dávkami rozdelenými na celý deň. Vyšetrenie moču je negat., ale napriek tomu ma stále častejšie nutkanie močiť. Sme a je z toho zúfaly, má pocit, že sa ta prostata stale zvačšuje. Počítal s tým, že Cca 2,5g denne sterolu stav zastavi ak nie zlepší. Popri tom berie ešte 14mg jodu každý druhý deň.
Prosím Vás pán RNG naliehavo o radu čo ešte vyskúšať, ako postupovať ďalej?Manžel sa chce vyhnúť chemickým liekom.
Ďakujem krásne prajem pekný deň.
S pozdravom Bila.

petak

Moj brat bol dnes na gastroenterologii na vysetreni (sonda do zaludka) s vysledkom helicobacter a velmi PREKYSLENY zaludok. Isiel tam s tym ze ma palenie zahy a citi to az v nose, bola som presvedcena ze ma malo kyseliny v zaludku. Teraz neviem co si mysliet o vysledku, kedze tu na fore sa pise presne o opaku. Neviem ako prebiehaju tieto testy a ci to prekyslenie je len dohad lekara alebo naozaj sa to da zistit z bezneho vysetrenia sondou. Dakujem za odpoved