prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Pan Rng vyliecte sa rychlo....je nas tu kopa ludi co sme odkazany na Vas a vase rady nam naozaj pimahaju...no a taky ako je Lombardo a spol nech sa viac nevyjadruju..nie ich sme sa pytali na pomoc ...ale cakame pooc od Vas.....prajem skore uzdravenie a aspon nam napiste ako sa citite......
Tak to mi je luto ze je RNG chory -( dufam ze nic vazne), a teda ze uz prispievat nebude kedze kazda jeho rada aspon pre mna bola vzdy velmi cenna a velmi sme si vazili toho ze si nasiel cas a tak rychlo odpovedal na otazky kt. boli myslim ze pre vacsinu z nas velmi podstatne.
velmi pekne dakujem za odpoved, dufam, ze to nie je vazne.......
dobry den, prs. vas, vie niekto ci je RNG v poriadku, ci nie je nahodou chory? dakujem za vasu odpoved
zdravim rng konecne mi prisiel st johns wort od firmy paradise ako si radil, mam to zacat brat normalne 3 x denne po jedle jednu ??
kedy sa mozu dostavit ucinky cca?? napriklad ad ma tri tyzdne
este dodatočna otazka čo sa tyka bylin, teraz beriem cinsku medicinu, chodim k terapeutke (uznavanej ) činskej mediciny a robia mi na mieru odvary , berieim to uz treti mesiac a je mi lepsie trochu, ale mozem tento pripravok brat spolu s tymi odvarmy alebo nie ? dik
RNG prosim Vas, vedeli by ste mi poradit alternativu k lieku proti depresii "wellbutrin" ? dakujem
ahojte..neviete nahodou niekto co sa deje s NRG...cakam na jeho odpoved a to uz dlhsie, ale on sa neozyva..
Tery ja tam vpisem stat teda slovensko. a na colnici neviem ako to presne ide lebo ja som si odtial objednavala aj za 40 eur a este zatial som problemy nemala
Vdaka za odpoved maria. Este prosim vas co davate do pola "State/region" pri objednavani? Slovak republic?