prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
ahoj rng takze t
ie GSE som nasla, je to citrovital a mozem to pouzivat aj v tehotenstve alebo mam pockat? kvoli acidite, lebo teraz ma pali zaha
RNG, chcem sa Ťa opytať, skoro všade radíš ludom brať na imunitu SELEN,ZINOK, PROBIOTIKA. Teda tie probiotika beriem často, ale selen a zinok nie. Mam aj selen a zinok brať pravidelne teda stale, alebo iba vtedy, ak na mňa niečo lezie, popripade len v zimnom období. Prosím napíš mi, lebo tu imunitu by som si chcela chraniť a neviem, ako .
RNG
ten prirodny jod z kelpu ,alebo zo spiruliny mi nemoze nejako este viac zvysit cinnost stitnej zlazy? a pripravky:yam,enzymi a dong quai mozem uzivat vsetky spolu? ake tuky na nasom trhu su podla teba najzdravsie?
Hojky, skus kokosovy olej alebo na noc zmes cukru kokosoveho oleja a GSE, ktoru som tu prave popisal
ahoj RNG cem sa opytat ci newes poradit nieco na cervene suxe miesta na lici ktore aj posvrbkavaju obcas, a aj vyrazka sa vyhadzuje sem tam.mam taky krem FUCIKORT ale to len zmierou bo su to kortikosteroidy...takze nwm co nato ine sa da...:( poradis?x)
Ďakujem.
Lyzica kokosoveho oleja, 1.5 lyzice jemneho praskoveho cukru 5-8 kvapiek GSE. Zmes netreba chladit
RNG, a v akom pomere by mal byť ten kokosový olej, cukor a GSE. Alebo je to jedno?