Otázky na RNG

myis

ahoj rng takze t
ie GSE som nasla, je to citrovital a mozem to pouzivat aj v tehotenstve alebo mam pockat? kvoli acidite, lebo teraz ma pali zaha

959

RNG, chcem sa Ťa opytať, skoro všade radíš ludom brať na imunitu SELEN,ZINOK, PROBIOTIKA. Teda tie probiotika beriem často, ale selen a zinok nie. Mam aj selen a zinok brať pravidelne teda stale, alebo iba vtedy, ak na mňa niečo lezie, popripade len v zimnom období. Prosím napíš mi, lebo tu imunitu by som si chcela chraniť a neviem, ako .

senties

RNG
ten prirodny jod z kelpu ,alebo zo spiruliny mi nemoze nejako este viac zvysit cinnost stitnej zlazy? a pripravky:yam,enzymi a dong quai mozem uzivat vsetky spolu? ake tuky na nasom trhu su podla teba najzdravsie?

hojky

ahoj RNG cem sa opytat ci newes poradit nieco na cervene suxe miesta na lici ktore aj posvrbkavaju obcas, a aj vyrazka sa vyhadzuje sem tam.mam taky krem FUCIKORT ale to len zmierou bo su to kortikosteroidy...takze nwm co nato ine sa da...:( poradis?x)

Ivka 1

Ivva napíš mi na mail ak chceš.Mám pre Teba riešenie a som presvedčená,že dobré. Môžeš mi napísať aj viac o tom zápale ak budeš chcieť.