prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Dobry napad tie lanove semiacka. Dakujem, vyskusam. Este sa spytam, kedze strava ma byt pestra a vegetariankou sa urcite nestanem, je nejaky typ masa, ktore by clovek nemusel vobec jedavat? A este su zemiaky vhodne ako priloha k masu? Viem, ze toto su otazky skor na zdravu vyzivu ako na doplnky, ale ty si taky vsestranny clovek...
Ovsenne vlocky(rozdrveny cely ovos) su naozaj velmi zdrave. Ja by som ale do nich pridal lyzicu cerstvo mleteho lanoveho semena a ovocie.
Betain dojde, bola tam len situacia okolo komunikacii, cim sa oneskorili dodavky.
Skus zobrat s jedlom 2-3 multienzymi.
Zacni s jednym a zvysuj az na 3 alebo dovtedy, kym ti tazoba neprejde.
RNG, vysvetli mi,uživam Betain HCl na žaludok, mampomale travenie, po jedle pocit ťažoby na žaludku.Ale to som ti už veľakrat pisala.
Ideo to, že keď nemaju ako teraz v predajni Betain, čo by som mohla namiesto neho použiť?
Pomože mi aj Multienzým, alebo Bromelain? Viem,že Multienzým si vravel,že je na črevné potiaže ale nepomohol by aj mne? Ja veľakrát uvažujem, či nahodou nemam aj v črevach problém pri tom travení keď je také pomalé.Ako rozpoznám, že je to čisto iba žaludočný problém?
fiona, strieborna voda je proti mikrobialnym nakazam, Tie niekedy vyvolavaju cervene oci. Ale moze byt aj z oslabenia cievnych stien, Na to treba silne antioxidanty. Doma predpisuju askorutin, ten je dost slaby.
Ja skor odporucam 3 gramy vitaminu C, 400 IU vitaminu E, nejake aminokyseliny(arginin, ornitin cystein, niekolko gramov) a extrakt z hroznovych semien, 100 mg (90% PAC)
RNG,vďaka za odpoveď.Rozosmial si ma.Predstavila som si seba ako vyrábam doplnky.Ale vieš, ja sa do tejto problematiky čo sa týka medicíny vobec nerozumiem a veľakrát nechapem, čo mi pišeš keď používaš odborné nazvy.Viem,že sa nam laikom to snažiš vždy povedať po lopate, ale veľakrat aj tomu niekedy nerozumiem.
Ale UŽ SOM POCHOPILA.
Bol by si veľmi zlatý, keby si sa mi to v pripade potreby snažil pozháňať.
Vtedy by si to mohol poslať aj mne, alebo aj do Lučenca pani Kelemenovej s ostatným tovarom a ja by som si to u nej vyzdvihla.Nebol by problém.Mam aj jej sukromné tel.čislo, tak by sme sa s nou dohodli.Aj včera bola taká zlatá, že mi doniesla domov plnu tašku liekov z tvojej predajne, len som jej rano zavolala čo chcem a poobede mi to priniesla.Je zlatá.
Tak ti ďakujem. Ahoj.
Berotec je na astmaticke zachvaty, tak isto Ventolin.
Algifen je acetominophen, jeden z NSAIDS, kam patria aj aspirin, naproxen, ibuprofen a podobne, to su lieky na tlmenie bolesti a zapalov.
959, ja som ti len naznacil , ako sa vyrabaju rozne draselne organicke soli. to neznamena, ze si ich musis sama vyrabat. To nechaj na podniky, ktore vyrabaju doplnky.
Zatial pouzivaj tu sol z Billy, co obsahuje draslik ako chlorid. Ak by to nebolo dost, lebo chloridy z tela rychlo unikaju, zozeniem ti niekde organicky viazany draslik, pravdepodobne ako glukonan(gluconate) alebo iny chelat(tj viazany na aminokyselinu, nie kyselinu citronovu)