Otázky na RNG

bykes

RNG,neplanujes otvorit prevadzku aj v Kosiciach?ALebo spolupracovat s nejakou lekarnou v KE,ktora je zamerana cisto na bylinne produkty?

RNG

navi, ja nie som zamestnavatel, len majitel.
Zamestnavatel je konatel firmy.
Takze mam velmi obmedzenu pravomoc nad firmou a jej dennym chodom.
A moja konatelka ma ine riadne zamestnanie + sukromnych zakaznikov. Takze sa zatial nema casu tomu plne venovat.....
A kedze je to este stale neiste, ci sa to rozbehne, ci nam schvalia dalsie doplnky, ja sam som jej radil(neterka)
nevypovedat pracovnu zmluvu s jej doterajsim zamestnavatelom a venovat sa len tomuto naplno.
Dufajme, ze to porastie, posielam dalsie zasielky a dufam, ze sa konecne dozijem mesacnych sprav, ci uz financnych, skladovych a obrat jednotlivych, aby sme mohli predpovedat spotrebu aspon na 2 mesiace dopredu a aby som mohol to mnozstvo tam poslat v predstihu.

RNG

Nuz zamorenie tela je dlhodoby proces, aj odmorovanie je dlhodoby proces. Moze trvat aj rok-dva.
Zamorenie moze byt aj dosledok mikrobialnej cinnosti, nielen potravin, ktore clovek je.
Tiez nedostatku urcitych enzymov, z coho sa potom vytvaraju rozne zhluky(povacsine bielkovinne) ktore sa niekedy vyhadzuju cez kozu.
Ja sa naprilkad vzdy vyhadzem po jedeni starsich syrov a plesnivych syrov.
Zrejme je v nich nieco, so sa mi dostane do podkozneho tukoveho vaziva(telo sa snazi pochovat spiny do tuku) a potom prilezitostne to telo snazi vyhodit cez kozu. Pritom sa tam mozu dostat nakazy a hnisa to.
Natieram si to zmesou kokosoveho oleja, cukru a par kvapiek GSE, hlavne na noc, a zmizne po pomerne rychlo.

usiko

RNG, mam taky problem, tvoria sa mi vyrazky na krku..presnejsie od ucha smerom k brade, tesne pod miestom, kde konci tvar....teda na hrane medzi koncom tvare a krkom...aj take bolestive, vsetky dozreju a vyjdu, ale je to neesteticke...vzdy som mla rozsirene pory, ale tvar je ok....co by som sa ele chcela opytat je, z coho mozu byt....tuky nejem, ak aj, tak len panenske, ziadne sladkosti, ked, tak len raz tyzdenne....moze to byt od zubov, myslim, ci nemam nejaky kaz a neviem o tom? alrgia to nie je....co s tym...

navi

Inak s pani Kelemenovou som veľmi spokojný. Snaživejšiu distribútorku si ani neviem predstaviť:-))). Fakt milá osoba.

navi

RNG. Ono to asi funguje tak, že treba určiť striktné pravidlá. Tie sa používajú tam, kde nefunguje vlastná iniciatíva zamestnanca. To znamená, že má v pracovnej zmluve zakomponované pracovné povinnosti, nedodržaním ktorých ho postihujú sankcie. Na niekoho proste iná metóda nefunguje. Myslím, že by bolo dobré, keby mali na začiatku týždňa aspoň hodinu(podľa množstva sortimentu) z pracovného času len na spísanie inventárneho stavu zásob. Tak by si mohol získať raz do týždňa štatistiku predaja. Ono je lepšie mať dve hodiny zatvorené, než potom nemať čo predávať.

RNG

fiona, nejedna sa o softweare, staci spocitat veci na regali. To nakoniec i tak robia na mesacne vyhodnotenia, len ja ich nedostavam....

fiona

skoda ze nemate nejaky pc system evidencie skladovych zasob, vies aby sa videlo co sa najviac mina, kolko este je v rezerve. ale taky software asi stoji prachy navyse a to by zase predrazilo vyrobky. ja som mala doteraz vzdy stastie, čokolvek som chcela to zrovna bolo. bola by pre nas škoda keby si tie obchody zavrel.

RNG

Daida, ono je to komplikovane. Ja som ochotny posielat aj ovela vacsie zasielky, ale musim si byt isty, ze sa predaju. A to mozem vediet vtedy len, ked mi NIEKTO OZNAMI, z coho sa kolko predava mesacne a kolko maju c coho na sklade, aby som mohol odhadnut dopyt aspon na dva mesiace dopredu
Pri mojich cenach si nemozem dovolit vyhadzovat prestarly material ani do nekonecna za neho platit z vlastneho vrecka.
Uznam, v Lucenci mali smolu so zlyhanim pocitacovej siete, ale oznamit, co potrebuju a co sa minulo mi mozu aj faxom alebo telefonicky.
Trpezlivo cakam, ci sa to predsa len nevyriesi, lebo by som nerad obchody zavrel.
Dal som do toho privela casu a penazi, aby som to nechal len tak padnut.