Otázky na RNG

RNG

nelka kyselina kaprilova je velmi ucinna proti kandidoze. davka je 3x1 gram denne.
Inac kokosovy olej obsahuje zhruba 8% kyseliny kaprilovej tj davkovanie kokosaku je 3x1 lyzica denne.
Nakolko ucinkuje na ine plesne neviem.
Kokosovy olej pouzivaju ale aj na rozne ine liecebne ucely, lebo je celkove mierne antimikrobialny.

nelka

rng a ešte jednu otázočku.Je lepšie piť kávu s kofeínom alebo bez kofeínu.počula som že bez kofeínu je káva škodlivejšia.Možno že by bolo lepšie nepiť žiadnu,ale ja mám rada kávu.
Ďakujem.

adi 3

RNG, dakujem za odpoved, takze myslis, ze nemusim ist na ziadne dalsie vysetrenia? Ja tomu nerozumiem, ved keby to bolo nieco ako salmonela....tak to by bolo v stolici, ale vysledky boli negativne. Tak dobre, vyskusam to. Teda kupim si tie GSE kvapky, budem vela pit, jest vela zeleniny, surovej. Kupim si dumbier a aktivne uhlie. No a vecer probiotika, tak to potom staci?

alicia

Dá sa s dyslexiou niečo robiť, treba preladiť mozog - edukinestézia. Preladenie znamená naučiť sa využívať jednotný mozog.

RNG

inac toxoplazmozou je nakazenych az 1/3 ludi na svete a prenasace su aj ine zvierata a dokonca aj ludia.
Neaktivna(latentna) zacystovana forma tohoto prvoku bradyzoid je velmi tazko znicitelna, ale dr H. Clark tvrdi, ze mala na nej s touto zmesou uspech.

RNG

oli, vdaka za informaciu.
Protokol dr Huldy Clark adresuje hromadu parazitov, aj toxoplazmozu.
Toxoplazmoza sa da uplne vynicit v tele.
Treba sledovat presne rozvrh brania jednotlivych zloziek. jedna 20 dnova kura by mala byt dost.
Pozor hlavne na macky, lebo z nich sa mozes nakazit znova a znova.
Hlavne prach s ich vysusenych vykalov, ktory sa dostane aj do vzduchu je dostatocny zdroj nakazy.

oli

RNG,ďakujem za odpoveď.
Ešte prosím ťa toxoplazmóza údajne zostáva v tele aj po preliečení. Dá sa jej zbaviť tou zmesou Dr.Huldy....neviem ako sa to presne volá, natrvalo?(manžel mal toxoplazmózu)

Inak obchod v Lučenci ešte funguje,dopredáva sa tovar. GSE,enzýmy, Chaparal,sú už vypredané.