prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
navi, ja som mal v obchodoch produkt firmy Swanson, betaglukany z huby Agaricus Blazei za zlomok tej ceny....
A boli GMP kvalita, tj tam naozaj tolko bolo, kolko je uvedene na obsahu, tj 275 mg betaglukanov na kapsulu.
Ale bez reklamy....
Dobry vecer.
Chcela by som sa opytat, ak by som sa uz nahodou nedostala k pupalkovemu oleju z Vasho obchodu, mozem pouzit tento vyrobok? -odkaz odstránený- Velmi sa do toho nevyznam, tak by som chcela vediet, co si o tom myslite a ci je to ok, ked je tekuty.
Dakujem.
Takže mesačné užívanie Beta glucanu, pri dennej dávke 1 gram, vychádza len 2080 Sk.
Doporučujú to brať tri mesiace, to je niečo cez 6000. Ja už som mal aj liek za 9000 Sk(poisťovňa zaplatila), ale nezabral. Až bude celostná medicína rovnako akceptovaná, ako klasická, a poisťovňa bude rovnako preplácať potravinové doplnky ako lieky, tak ani ten Beta glukan nebude drahý. Ja si síce platím zdravotnú poistku, ale spôsob, ktorý ma zbavuje mojej choroby, neriešia ani lekári, ani lieky, ktoré poisťovňa prepláca. Ej, Ej, ten svet je ale nedokonalý.
aby som nezabudol na tie betaglukany, diskusia co je lepsie, hubove ci kvasnicove nie je doriesena, kazdy si tvrdi svoje ale oboje su ucinne. A to nie len na zvysenie poctu a aktivity makrofagov ale najma na zvysenie poctu a aktivity NK bielych krviniek, ktore su ovela dolezitejsie pri likvidacii rakovinnych buniek a roznych mikrobov, ako makrofagy.
any,to tu uz bezalo, mozes mat poskodenie pecene z toho. Privela zeleza v tkanive je skodlive pre zdravie.
nuz trochu to tam pletu,
najprv povedia:
"Prípravok nemá žiadne známe vedľajšie účinky ani pri prekročení odporučenej dennej dávky" co je znamy fakt
potom zase:
"Ustanovená odporučaná denná dávka sa nesmie presiahnuť".
Odporucene davky, ktore tu ja uvadzam su z povodneho vyskumu vo Svedsku z rokov 1980tych, takze nic noveho.
Viacere prace dokazujuce neucinnost nizkych daviek(20 do 100 mg) boli urobene v USA uz pred vyse 6timi rokmi.
Inac ta cena je privysoka.
ja by som sa cela opytat co to znamena ked mam viac zeleza ako mam mat? ...mozu byt z toho nejake zle dosledky ?
RNG, tu sa takmer zhodli s Tebou doporučeným dávkovaním: www.vitalsupport.sk
na Enzosystem(pharma active) nemam ziadny komentar. Reklama je sice krasna, ale na ucinok treba urcitu aktivitu enzymov, ktora tam nahodou ci zamerne nie je uvedena.
Vseobecne produkty bez uvedenych mnozstiev nekupujem, lebo zo skusenosti je to obvykle podvod vyrobcu. Mozno nie vzdy, ale prilis casto. Hlavne pri domacich vyrobcoch.....
avropa, piercing je poskodzovanie tela a nechutny, takze sa na tu temu ani nebudem vyjadrovat. Tema je zdravie a nie ublizovanie zdraviu.