Otázky na RNG

ruza

Ahoj, nastali mi poruchy v celom tele, uz 2 roky, pchla ma vcela a odvtedy mam problemy... Nevedia mi zistit co mi je... a stracam svojhe vlastne telo, stale chodim uz ruhy rok po roznych vysetreniach a uz sa debatuje o ALS... ci nemam toto ochhorenie... Chcela by som, ak by si mi mohol poradit, niekoho, kde sa mam obratit a co mam dalej robit... Dakujem

beauty women

...a este ma teraz napadlo: aky mas nazor na prekrocenie odporucanej doby luhovania bilinnych cajov? nie je to skodlive, ak sa doba luhovania prekroci? lebo napr. aj teraz tu vykecavam :)) a na moje caje som zabudla a namiesto odporucaneho casu 10 min. sa luhovali vyse hodiny...

RNG

vakcinacia(desenzitizacia) na pel, prach, plesnove vytrusy a roztoce pomaha len ciastocne.
Ja som na podobnych temach odporucal hlavne brat
Quercitin,2x500 mg
Vitamin C 2-3 gramy
a pripadne aj ine protialergicke a antihistaminy z prirody, ako
Bromelain, 2x600 GDU
curcumin 2x1 gram(suseny, turmeric)
dumbier,2x1 gram cerstveho korena.
....
Obvykle aj samotny Quercitin staci.
Bromelain treba brat(telo cistiaci enzym) hodinu pred jedlom.

RNG

beauty woman,
Ja pouzivam celu tu koimbinaciu.
Najucinnejsia je ale Gymnena sylvestris, ktora zvysuje vyrobu inzulinu a regeneruje pankreas . Druhe najdolezitejsie je sylimarin, ktory regeneruje ciastocne pankreas a hlavne pecen, ktora je dolezita na dodavanie cukru do krvi aby nenastala hypoglykemia.
Tie ostatne su na cirkulaciu a proti degenerativnej cinnosti cukrovky na koncatiny a organy, vcitane periferalnej neuropatii(strata citu a "mravcenie") a utoku cukrovky na zrak.

beauty women

dakujem RNG, predpokladam, ze na diabetes a jeho prevenciu netreba brat vsetky vymenovane pripravky? staci len jeden, alebo lepsia je ich kombinacia?

a este som sa chcela spytat na liecbu pelovej alergie. podstupujem uz 2 roky vakcinaciu. alegicke prejavy (kychanie, soplenie,stazene dychanie, palenie oci) v lete su pod kontrolou. co doporucujes na sennu nadchu z prirodnych zdrojov? dakujem

RNG

beauty women,
Berte vsetci tyzdenne 2 x lyzicu lecitinu na cistenie zil.
Policosanol(10-40 mg) na znizenie cholesterolu.
Srdciari 2x1 gram hlohu(Hawthorne) ktory je vasodilatator a zarovern silny antioxidant.
A proti tromboidom(krvnym zrazeninam ) enzymi, ako napr pancreatine(2x1400 mg )
alebo bromelaine (2x600 GDU)
ale najlepsie nattokinazu, ktora nielen zabranuje vytvaraniu trombusov(krvnych zrazenin) ale ich aj velmi aktivne rozpusta, ovela lepsie a dhsie ako heparin(davka nattokinazy intenzivne 3x2000 FU, udrzobne 2x1000 FU ).
....
Na diabetes som v prislusnych temach bol spomenul, co pouzivam aj ja sam.
Hlavne sa jedna o nizkosacharidovu dietu(pod 50 gramov denne),denne prechadzky a niektore doplnky:
Gymnena sylvestris(2x1 gram)
acetyl l carnitine(2x1/2 gramu)
alfa lipoicka kyselina(300 mg)
sylimarin(2x200 mg)
Biotin(2x10 mg)
Extrakt z hroznovych semien(grape seed extract, 100 mg, 95% PAC)

Skusil som aj rozne ine veci, ako chrom, skoricu, morusove listy atd,velmi mi to nepomohlo.
Momentalne pijem caj z Jiaogulanu(4 gramy denne), ale to nielen kvoli cukrovke, ale je to vseobecne silny adaptogen .
Najviac pomaha dieta a prechadzky. Zhodenie vahy by bolo snad este lepsie.
A vyhybanie sa vsetkym olejom a rastlinnym maslam, ktore nie su oznacene ako panenske(virgin)

beauty women

dobry vecer,
mozte mi, prosim poradt, co mam preventivne uzivat proti srdcocievnym ochoreniam vratane arteriosklerozy, a tiez proti diabetu, nakolko mam rizikovu rodinnu anamnezu- otec je po infarkte myokardu, ma kardiostimulator, trombozu zil a aj mamka sa lieci na srdiecko + ma diabetes.
dakujem za odpoved

RNG

vaneska, ten pupalkovy olej vyzera fajn, len neviem, ci ho nevytazovali pomocou chemikalii. Pri 2x2 gramy davke ale asi to nie je dolezite natolko.
Najlepsi je panensky, vytlacany za studena alebo extrahovany alkoholom alebo CO2 pod tlakom v mraze(superkriticka extrakcia).
Pochybujem, ze tento je tak vytazovany, poznajuc uroven technologie na Slovensku.Takze ktovie, ako je kvalita....