prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Alebo aj tu máš: shop.builder.hu
shop.builder.hu
Delphia, môžeš si to kúpiť, alebo objednať z Budapešti: plaza.velvet.hu
Delphia, teoreticky si to môžeš skúsiť objednať od Swanson, ak ti to ponúkne Slovensko, tak sa to dá. V USA sú spoločnosti, ktoré ti zabezpečia odoslanie tovaru od firiem, ktoré do európy neposielajú. Čo som pozeral, tak takáto služba stojí okrem poštovného okolo 400 SK.
oprava
priepustnost, sliznicova
neviewm, aka je proepustnost koze,v Daltonoch. Crevna je az do 25 000, spiznicova do 5000 ale koznu nepoznam. Viem aje, ze su rozne chemikalie, co sa cez nu dostanu a zialbohu mnohe su aj v kozmetickych kremoch a privieraju sa zatial nad tym oci.
Ze je to skodlive zrejme vidno na starsich zenach, ktore pouzivali kozmetiku cely cas v zrovnani s muzmi toho isteho veku.
Pri neskodnej kozmetike by rozdiel nemal byt viditelny, dokonca kebu naozaj robila to co slubuju vyrobcovia kozmetiky, tak by zeny mali mat v sestdesiatke hladsiu plet ako muzi, co zrejme nie je. Aspon tak to pozorujem amatersky na svojom okoli.
Ano, EDTA sa bezne pouziva ako v potravinach, tak aj v liekoch, konkretne v tekutych formach, rozhodne v tychto minidavkach nie je skodliva.
Co sa tyka kozmetiky-podla mna makromolekuly, ktore sa v kozmetike nachadaju, nie su schopne prenikat hlboko do podkozia a nasledne do krvneho obehu. Preto napriklad prilis neverim kremom s kyselinou hyaluronovou, ona sice ma hydratacny efekt, ale len vo vrchnych vrstvach pokozky.
RNG,DAKUJEM.
nuz ja osobne beriem Betain HCl z Puritans pride, taky som mal aj v obchode, 400 mg na tabletku beriem 1 az 3 tabletky podla velkosti jedla.
A jednu az 2 tabletky Super Multienzymu.
Ale ten Betain s pepsinom firmy Twin Lab z Swansonovho katalogu sa mi vidi este lepsi, nez len cisty Betain HCl od NBTY(puritans pride).
.....
Pancreatin som nebral vo velkych davkach, lebo mam trochu averziu voci zivocisnym vytazkom v surovom stave. Skor uprednostnujem rastlinne a fungalne, preto som zvolil Super Multienzyme.
Ale Pancreatine je tiez vyborny v tych davkach