prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
lolo, ja sa do toho az natolko nevyznam, to sa musis porozpravat s nejakym dobrym endokrinologom. Ja len viem, ze pokial este nemas uzavrete rastove strbiny, da sa rast stimulovat dodanim rastovych hormonov(injekcie) alebo nepriamo stimulaciou uvolnovania hGH napr zvysovanim hladiny dopaminu a dostatkom spanku+dostatkomm materialov na rast, tj hlavne mineralov.
RNG mam na teba otazku...ked vlastne clovek prestane rast tak to je zapricinene poklesom rastoveho hormonu v krvi, dobre hovorim?? keby som chcel porast, mam 19 rokov, tak priblizne ake mnozstvo rast. hormonu by som mal mat...pametam sa ze ked som mal 15 som isiel na operaciu a robili mi niake krvne testy a videl som ze mam niakych 3,5 neviem ci mg alebo g..proste bolo to toto cislo....kedze sa vekom znizuje jeho tvorba...viem ze je to geneticky dane..len chcem vedet o kolko aspon priblizne by sa mal zvysit aby sa dalo porast...
a2, ten Kyslik v spreji je na nic.
Naozajstna kyslikova ucinna kura je minimum EWOT a lebo HBO
Ewot(excercize with oxygen therapy) su 15 minutove cvicenia, intenzivne na beziacom pase alebo schodoch s dychanim vzduchu obohateneho o kyslik, tok 15 litrov za minutu.
HBO je hyperbaricka kyslikova komora, tlak 1.3 az 1.5 atmosfer cisteho kyslika. Dlzka pobytu asi 1 hodina, kazdy druhy den. Pomaha na hojenie, srdcove problemy, po porazke a infarkte.
Pacient pri mozgovej porazke ak je dopraveny do HBO komory co najrychlejsie(minuty rozhoduju) sa moze vyhnut odumretiu nedokrvenej casti mozgu a da to cas na rozpustenie blokady enzymami.
Su rozne neutralne formy vitaminu C na trhu napr kalcium askorbat, buffered C alebo ester C.
Ale ja osobne si kyslim caj cistou krystalickou kyselinou askorbovou uz roky(1 lyzicka=4 gramy) a postupne pijem celu den. Na vecer beriem mineraly, ktore mi ten "kysly trend" zneutralizuju.
cpe, skus , mozno v mojej predajni este maju Swanson produkt, Agaricus blazei, ktory ma 275 mg betaglukanov v jednej kapsuli. Inac mozes si ich objednat aj priamo z firmy Swanson z USA, ale postovne je velmi drahe.
Dufam, ze niekto na Slovensku zacne tieto produkty dovazat, lebo su vyhodnejsie, ako vytazky z hlivy ustricovej, (vitaglukan firmy Pleuran ma max 100 mg betaglukanu na tabletu)
RNG vdaka za odpoved.
Daju sa neutralne formy C vitaminu kupit bezne v lekarnach? A su rovnako ucinne ako klasicke cecko?
Co sa tyka betaglukanov, ja beriem hlivu ustricovu (250 mg prasku z hlivy v jednej tablete), neuvadza sa tam, kolko % betaglukanu tam je. Davkovanie, ktore odporucas, sa vztahuje predpokladam na cisty betaglukan. Kolko takychto tabliet zodpoveda davke 200mgx2 betaglukanu. A este jedna otazocka, ktoru ste tu uz pravdepodobne riesili, ale tato diskusia je velmi rozsiahla, tak sa radsej opytam, kde sa tieto produkty, ktore si mi minule odporucal, daju kupit.
Vdaka za tvoj cas.
ewa, nie kazdy ma alergiu na citrusy, takze citrusom sa ma vyhybat podla moznosti len ten, co ma na ne alergiu, pre inych su dobrym zdrojom zivin.
Treba si ale uvedomit, ze citrusove maju vela kyselin a pre to ich treba pit s mierou. Najlepsie je jest cerstve ovocie nie konzervivane stavy.
Pankreatin je dobry, davka je 1200 az 2400 mg s jedlom. Ale dobre by bolo dodat si aj trochu kyselin, aspon mensiu davku.
Pritom nezabudni brat mineraly(v inom case ako kyselinu) a rybacie oleje.
RNG dakujem. A co si myslis o tom ze v tehotenstve by sa nemalo jest exoticke (citrusove)ovocie len tuzemske, z hladiska alergii? A ohladom tych enzymov, v lekarni maju Pankreatin, nepomoze?
zialbohu v lekarnach maju len slabe enzymaticke zmesi, pokial viem, ale mozu ti dat kyselinu na zaludok. Opatrne s nou, ked ti zamiesaju roztok , ber ho od ovela mensej davky vys. Pi to cez slamku, aby sa ti to nedotklo zubov. Alebo si zaobstaraj z madarske tento enzym(dovoz z USA)
shop.builder.hu
RNG prosim ta porad mi nejake traviace enzymi dostupne v lekarni ktore zabrania aj naduvanie v tehotenstve. Dakujem pekne.