prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
ahoj RNG.. chcela by som ta poprosit, ci by si nevedel poradit aj mne.. vyznas sa aj v zenskych problemoch? ak ano, prosim ta, mohol by si mi poradit v teme www.zdravie.sk ? dakujem..
a chcem sa ta este opytat, ci sa da prechladnutie, resp. zapal vajecnikov alebo teda silne prechladnutie, bolesti vajecnikov a obliciek vyliecit aj mimo nejakych silnochemickych liekov, ale ci sa to da aj niecim viac prirodnym.. ak ano, vedel by si mi poradit co by som mala uzivat? dakujem..
a este sa ta chcem opytat, ci mi navrhujes gynekologa alebo sa to da zvladnut aj bez neho.. dakujem krasne..
navi, kazdy antioxidant a vitamin je potrebny na ine ucely v tele.
Ani jeden z druhych doplnkov neobsahuje dostatok vitaminu E, takze ho len ber.
Aspon 200 IU denne.A tiez vitamin C, selen, zinok, obcas probiotika a jod.
ods.od.nih.gov
Z toho clanku vidno, ze maximalna davka vitaminu E je stanovena na 1000 mg=1500IU
Z vyse 20 tisic vyskumnych papierov su odporucene davky denne od 100 do 800 IU denne.
Prirodny vitamin E sa sklada z D alfa, D beta a D gama tocoferolu a rovnako tocotrienolov, ktore su az 50 krat tak ucinne, ako tocoferoly.
Synteticky vyrabaju DL alfa tocoferol a jeho ucinnost odhaduju na polovicu aj menej v porovnani s D alfa, a co sa tyka druhych to sa ani zatial nepublikovalo.
Takze syntetickemu sa celkove vyhybam, to nie je vlastne potravinovy doplnok, ale chemikalia.
A samozrejme vyzadujem kompletnu zmes, nie izolovane.
Osobne odporucam 200 az 400IU denne, samozrejme len prirodnej zmesy, ako som to mal aj v obchodoch.
Ceny je tazko porovnavat, lebo na tieto prispieva zdravotnictvo, tj neplatis plnu cenu. Ale aj tak, za rovnake mnozstva by si platil podstatne viac doplatku, ako v mojich obchodoch plnu cenu.
Aj to bolo absurdne, ze lekaren dostavala cast od vlady, a ja nic.
Ich prispevky od zdravotnictva boli vyssie, ked to prepocitam na 400IU, nez bola moja cena. Keby som dostal tie iste prispevky, mohol som ich rozdavat zadarmo....A este by som dostal viac, nez bola moja cena.
RNG, mám brať vitamín E, keď užívam toto www.vitalsupport.sk
a okrem toho aj chlorellu 4g a spirulinu 4gr denne?
Stránky sa dajú normálne zobraziť, keď sa zručí lomítko na konci webovej adresy. Program tohoto webu ho tam automaticky pridal.
Tie stránky zobrazuje nejáko čudne, takže ešte raz:
-odkaz odstránený-
-odkaz odstránený-
V prípade, že by ich zasa zobrazilo čudne, tak ten prírodný má 10mg a ten druhý 100mg éčka
RNG. Zháňam prírodný vitamín E. Jeden som našiel -odkaz odstránený-
ale to dávkovanie mi pripadá dosť malé, oproti dajme tomu tomuto -odkaz odstránený-
Je nejaký rozdiel v strebateľnosti prírodného a syntetického?
anonym, stress a napatie oslabuju telo, tj aj imunitu voci virusom, ktore inac telo vie potlacit. Jedna sa o virusy, ktore vsetci prakticky v tele mame.
Preto kazdemu bez vynimky, aj tym co nemavaju ziadne prejavy herpesu odporucam zvysovat si viralnu imunitu, aby sme potlacili premnozenie vsetkych moznych virusov v tele, ktore sposobuju rozne skody na zdravi.
Dopamin sa da zvysit branim L-DOPY, vytazkom z bobu(Konsky bob alebo africky , mucuna pruriens. Okrem moznej zvysenej hladiny rastoveho hormonu zvysuje aj testosteron, vyrobu energie a pripadne zlepsuje naladu