Otázky na RNG

RNG

jarmilxa, v zenskych problemoch sa sice nevyznam , ale na kvasne, streptokokove a mnohe ine infekcie urogenitalneho ustrojenstva odporucam velmi ucinny roztok GSE(60 kvapiek do litra vody pit po glgoch cely den) a brat zaroven 0reganovy olej(3x2 tobolku, kazda tobolka250 mg , 50% oreganoveho oleja), tato kombinacia adresuje viacmenej vsetky mozne infekcie v tele.
S tym roztokom GSE sa daju robit aj vyplachy, podobne ako aj s koloidnou striebornou vodou na urychlenie potlacenia infekcie.
A samozrejme kazdemu odporucam brat zinok, selen a obcas aj probiotika, aby sme si udrzali dobru floru v crevach, kde probiotika okrem pomoci travit a vytvarania niektorych vitaminov hlavne vytvaraju pre nase telo hromadu roznych protikatok proti roznym infekciam.

evcca

RNG, mam na teba zaujimavu otazku, v teme zas som v pasci pises o jedeni, sama som presla ppp a teraz som ako tak v pohode, daj prosim typ ako vyzera tvoje denne stravovanie.

Navy

Inak o OPCs+95, som sa dočítal, že obsahuje extrémne dosť vit.E, tak isto chlorella, a zrejme aj spirulina. Zas to nechcem zbytočne preháňať. A na druhej strane zohnať účinný prírodný vitamín E v terapeutickej dávke a za rozumnú cenu, nie je vôbec jednoduché. Tak teraz neviem, či to má zmysel zháňať.

Navy

Inak RNG. Odkedy beriem Chorellu, spirulinu, lipoickú kyselinu, glutation, cesnak,Yuccu, OPC, Mega PC-35, Omega3, probiotiká, drevené uhlie, občas caprilickú kyselinu, minerály a vitamíny, tak nemám tráviace problémy. Ja som mal trojkombináciu, šialeného hladu, tlaku a bolesti v žalúdku, prinatosť, špatné trávenie, to všetko dokopy. Všetko zmyzlo.

Navy

RNG, selén sa bojím užívať častejšie pre toto: Nevhodné prostředky na eliminaci rtuti z organismu:
Mercurium - homeopatická rtuť, která odstraňuje rtuť z tkání do nervových buněk nikoliv ven z organismu. (Netýká se použití homeopatické rtuti v rámci konstituční homeopatické léčby). Selen může též fixovat rtuť v mozku. zdravi.doktorka.cz . A k čomu by mi mohol pomôcť jód?