Otázky na RNG

lolo

RNG mam na teba otazku...ked vlastne clovek prestane rast tak to je zapricinene poklesom rastoveho hormonu v krvi, dobre hovorim?? keby som chcel porast, mam 19 rokov, tak priblizne ake mnozstvo rast. hormonu by som mal mat...pametam sa ze ked som mal 15 som isiel na operaciu a robili mi niake krvne testy a videl som ze mam niakych 3,5 neviem ci mg alebo g..proste bolo to toto cislo....kedze sa vekom znizuje jeho tvorba...viem ze je to geneticky dane..len chcem vedet o kolko aspon priblizne by sa mal zvysit aby sa dalo porast...

toto som napisal vcera..diky za odpoved ..L-dopa kde sa to da kupit?? a prosim ak vies ta mi povedz ze asi pri akom mnozstve rast.hormonu sa da porast, jasne ze ak su strbiny este otvorene...

RNG

andrea, jarmila sisina, ja som mal predajne vuse 4.5 roka na Slovensku, neustale stratove(mnozstvo dovodov) a pre to som nuteny ich prestat dotovat.
Viac si to financne nemozem dovolit.
Lucenecka je udajne este otvorena a vypredavaju zbytky doplnkov a vyrabaju koloidnu striebornu vodu(v malom)

sisina

RNG, ako sa mozem dostat k tvojim doplnkom? Mas nejake predajne aj na vychodnom Slovensku? Alebo je moznost objednania a zaslania postou?

jarmilxa

a RNG, tvoj obchod v BA este funguje? ak ano, zajtra tam skocim a kupim si to co si pisal. ak sa uz nahodou zrusil, odkial by som si mohla dane doplnky, ktore si napisal kupit? dakujem..

andrea7

RNG dakujem za radu a co su vlastne tie betaglukany? To si normalne mozem vypytat v lekarni? A este som sa chcela opytat? Kto vlastne si?