prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG mam na teba otazku...ked vlastne clovek prestane rast tak to je zapricinene poklesom rastoveho hormonu v krvi, dobre hovorim?? keby som chcel porast, mam 19 rokov, tak priblizne ake mnozstvo rast. hormonu by som mal mat...pametam sa ze ked som mal 15 som isiel na operaciu a robili mi niake krvne testy a videl som ze mam niakych 3,5 neviem ci mg alebo g..proste bolo to toto cislo....kedze sa vekom znizuje jeho tvorba...viem ze je to geneticky dane..len chcem vedet o kolko aspon priblizne by sa mal zvysit aby sa dalo porast...
toto som napisal vcera..diky za odpoved ..L-dopa kde sa to da kupit?? a prosim ak vies ta mi povedz ze asi pri akom mnozstve rast.hormonu sa da porast, jasne ze ak su strbiny este otvorene...
RNG, keď sa v mozgu naviaže selén na ortuť, čo potom nastane?
a v BA uz je uplne zrusena alebo sa aj tam dopredava? dufam, ze ta druha moznost..
andrea, jarmila sisina, ja som mal predajne vuse 4.5 roka na Slovensku, neustale stratove(mnozstvo dovodov) a pre to som nuteny ich prestat dotovat.
Viac si to financne nemozem dovolit.
Lucenecka je udajne este otvorena a vypredavaju zbytky doplnkov a vyrabaju koloidnu striebornu vodu(v malom)
RNG, ako sa mozem dostat k tvojim doplnkom? Mas nejake predajne aj na vychodnom Slovensku? Alebo je moznost objednania a zaslania postou?
a RNG, tvoj obchod v BA este funguje? ak ano, zajtra tam skocim a kupim si to co si pisal. ak sa uz nahodou zrusil, odkial by som si mohla dane doplnky, ktore si napisal kupit? dakujem..
RNG dakujem za radu a co su vlastne tie betaglukany? To si normalne mozem vypytat v lekarni? A este som sa chcela opytat? Kto vlastne si?
Inac na infekcie v celnych dutinach je dobre brat roztok GSE, pit aj kvapkat do nosa.