Otázky na RNG

RNG

to je to tzv prirodne e-cko. Lebo je aj lacnejsie, synteticke takzvane Ecko, to je ale ina , len pribuzna molekula.Rozdiel od "prirodnej(D- alfa tocoferol) je oznacenie Dl-alfa tocoferol a to tam v tom doplnku iste nie je, na to si NBTY dava pozor.

RNG

Aj E-cko sa vlastne vyraba, ale je to enzymaticka premena zo slnecnicoveho oleja, sice priemyselne prevedena, ale potom by sme aj jogurt a syr mohli povazovat za priemyselne vyrobky.

RNG

navi, predpokladam, ze su prirodne, lebo vyrobca(NBTY) je v zasade proti syntetickym, ale nedal by som za to prst do ohna....
Jedina poistka je, ze prirodne su casto lacnejsie, takze by bol hlupy, keby pouzil drahsie synteticke.
Vitamin C, kyselina askorbova ale je dnes vsade prakticky len synteticka, ale ma davno dokazany rovnaky ucinok, ako prirodna. To rozne maskovanie pridavanim aceroly atd je len na oklamanie.

RNG

navi, tu mas jeden celkom dobry clanok na funkciu mozgu a rozne mineraly alatky ovplyvnujuce tuto funkciu.Selen sa sice viaze na ortut, ale tym ju vytrhne s ineho skodliveho viazania v mozgu a vysledna zlucenina je vodorozpustna tj selen je vlastne chelator, tj detoxifikuje mozog od ortute.
Ja som mal ten pocit od zaciatku, ale takto to mas potvrdene
www.fi.edu
Tu mas dalsi clanok, trosticku viac orientovany na ortut a jej odstranovanie z mozgu, a ako som povedal, sira a selen su pribuzne,a ked sira sa pouziva na odstrnovanie ortute, tak aj selen by mal mat tu istu vlastnost, co tento clanok pise.Tentokrat trochu odbornejsie. Cize si bol mylne informovany s tou "skodlivostou selenu", iste to bol agent isteho nemenovaneho priemyslu, ktory zije z chorob ludi...
www.smdj.sc

RNG

navi, tu mas jeden celkom dobry clanok na funkciu mozgu a rozne mineraly alatky ovplyvnujuce tuto funkciu.Selen sa sice viaze na ortut, ale tym ju vytrhne s ineho skodliveho viazania v mozgu a vysledna zlucenina je vodorozpustna tj selen je vlastne chelator, tj detoxifikuje mozog od ortute.
Ja som mal ten pocit od zaciatku, ale takto to mas potvrdene
www.fi.edu
Tu mas dalsi clanok, trosticku viac orientovany na ortut a jej odstranovanie z mozgu, a ako som povedal, sira a selen su pribuzne,a ked sira sa pouziva na odstrnovanie ortute, tak aj selen by mal mat tu istu vlastnost, co tento clanok pise.Tentokrat trochu odbornejsie. Cize si bol mylne informovany s tou "skodlivostou selenu", iste to bol agent isteho nemenovaneho priemyslu, ktory zije z chorob ludi...
www.smdj.sc

RNG

to je normalne,
ten uvedeny produkt ma sice plno veci v sebe, ale vacsina len stopovo. Takze by som sa na to nespoliehal pri serioznom nedostatku.Len napr vapnika potrebujes podla lekarskych odporuceni 1500 mg denne a tento doplnok ho ma len 50 mg.

RNG

jancek 1, vitamin B-12 dnes dochadza vo velmi dobrej forme absorbcie cez sliznice, B-12 sublingual, tj pod jazyk. Nevidim dovod na injekcie, teda.
Ja som mal v obchodoch tuto formu v davke 1500 mcg, a podla literatury ked to drzis pod jazykom a neprehltnes to ma ucinnost absorbcie az 80%.
Cela zasoba vitaminu B12 v peceni je asi 5 mg a vydrzi najmenej mesiac skor, nez sa prejavi nedostatok, ked telo nedostane v potravinach alebo sa nevytvori probiotikami v crevach.